mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 95 m²
 • Areakälla: Enl ekonomisk plan
 • Avgift: 5 144 kr / mån värme, kallvatten och basutbud tv. Egen förbrukning av varmvatten debiteras
 • Antal rum: 3
 • Våning: 13 av 15
 • Hiss: Ja

Pris: 5 550 000 Kr

Sarah Lindberg
Ansvarig mäklare

Sarah Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: sarah@magnussonmakleri.se
Mobil: 0709-671101

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

3:a i sydväst med utsikt Norrtäljeån och över staden med kvällsol

I Soltornet, belägen i det nya bostadsområdet i Norrtälje Hamn, ligger denna fantastiska 3:a på våning 13. Här har man utsikt mot Norrtäljeån och balkongen sträcker sig runt hela lägenheten även med utsikt in mot staden och ett fantastiskt kvällssolsläge.

Soltornet har sedan länge varit slutsålt, men nu finns möjlighet att köpa denna lägenhet som blivit till salu!
Här är det samma känsla som när du valt det bästa rummet på ett bättre hotell. Du kommer vara den första som bor här. Allt är fräscht. Kök i hög kvalitet. Fina sovrum och två eleganta badrum. Rum att njuta i. Gå ut på balkongen och känn stoltheten av att kunna bo såhär. Inflyttning till denna lägenhet sker senast 15 oktober.

Det känns så tydligt i luften. Gå en runda längs vattnet och få nytt syre till lungorna. Känslan är överväldigande. ”Här skulle jag vilja bo”!
Livet i Soltornet omfamnar den fina, pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt.
I söder den vackra Societetsparken i sin prunkande skrud. Med fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknic.
I öster utloppet till det skimrande havet. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättgängligt.

Förr låg köket i ett eget litet rum. Idag är köket också ett matrum och ett vardagsrum. Denna lägenhet var ursprungligen en fyra men man har valt bort ett sovrum för att få ett stort vardagsrum i vinkel tillsammans med köket. Lättskötta trägolv i ek (Kährs ek Crisp). Energisnåla köksmaskiner av hög klass. Bänkskivan är en exklusiv kvartskomposit där säljarna gjort tillval på Snowy white. Ett annat tillval har gjorts på en stilren Morablandare. Det stilrena köket kommer från experterna på HTH. Balkongen med glasräcke sträcker sig längs hela lägenheten i både söder mot Norrtäljeån och vidare in över Norrtälje stad med ett helt fantastiskt kvällsolsläge!

Duschrum med lyxkänsla. Här befinner sig känslan av hotell. De vitmatta kakelväggarna möter klinker i Nordic Mud på golvet. En tilltagen tvättställskommod i vitt och en stor spegel med Mora-blandare.
En tvättpelare med Siemens tvättmaskin och torktumlare är placerad här. En handdukstork 6-armad kan vikas fram och undan längs väggen.

Elegant sovrum där sängen ligger inbäddad mellan ett luftigt grått garderobssystem med infälld belysning. Från detta sovrum så har man direktaccess till duschrum och wc-rum. En skjutdörr delar av så att två personer kan nyttja duschrummet samtidigt.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2018/19
 • Fönster: Isolerglas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 0,723 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Soltornet i Norrtälje Hamn
 • Bostadsrättsföreningen Soltornet i Norrtälje Hamn ligger i en ny stadsdel i centrala Norrtälje.
  Byggnaden är nyproducerad och något renoveringsbehov bör inte föreligga inom de närmaste 5 åren.
  Föreningen avser att teckna garageplatser i angränsande kvarter 4 i Norrtälje Hamn. Dessa platser kommer att uthyras till medlemmarna enligt kösystem för initialt 900 kr/månaden som en tillkommande kostnad utöver månadsavgiften. Därutöver förfogar föreningen över några uteplatser, vilka förutsätts uthyras till medlemmarna för 700 kr/mån enligt kösystem.
  För bostadsrättsinnehavaren tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten, com hem, parkering etc.
  I föreningen finns förråd och cykelförråd.
  Sophanteringen sker via sopsug.
  Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

  TOUCH by Index Residence
  I huset finns en service som kallas Touch. En egen concierge som står till ditt förfogande. Behöver du få något levererat eller om städningen behöver komma in, så finns nycklarna hos din Concierge.
  För dig som bor i Soltornet så finns båtpool och bilpool att tillgå. Du betalar inget för Conciergen - endast om du väljer att nyttja tjänster såsom städ, bilhyra eller båt. Alla som bor i Soltornet kommer att ha tillgång till en egen App i sin mobiltelefon. I den kan olika tjänster beställas och som medlem har du rabatt hos olika företag och aktiviteter i Norrtälje kommun.

  I entréplanet ligger en mysig restaurang. Sommartid finns stor uteservering till denna.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja

Intresseanmälan

Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram