mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 44 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 1 330 kr / mån värme och kallvatten
 • Antal rum: 1,5
 • Våning: 11 av 11
 • Hiss: Ja
 • Drift: 7 076 kr/år

Pris: 4 295 000 Kr Accepterat pris

Karin Leyon
Ansvarig mäklare

Karin Leyon

Reg. fastighetsmäklare
E-post: karin.leyon@magnussonmakleri.se
Mobil: 0709 - 71 11 03

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Nordenflychtsvägen 64, 11 tr | Kungsholmen | Stockholm

JURIDISK PERSON OK! Arkitektritad lägenhet belägen på 11 trappor upp i ett helt nybyggt hus. Noga utvalda materialval för att skapa en urban känsla förenat med mjuka färgval och exklusivt utförande från topp till tå. Föreningen har en fantastisk takterrass om 300 kvm med kök i eget hus på taket, planteringar, utemöblemang och en makalös utsikt som extra lätt nyttjas av innehavaren till denna lgh, då det bara är en trappa upp från bostaden. Det finns också en bil- och båtpool för medlemmarna att nyttja. Föreningen godkänner även juridisk person med fri andrahandsuthyrning!

Obs! Denna lgh har från början ett acceptpris, dvs priset är ett tänkbart försäljningspris. Visas privat. Ring mäklaren för visning 0709-711103.

Denna bostad erbjuder optimalt planerade 44 kvm högst upp i huset! Stor balkong mot gård. Påkostat och fullt utrustat kök i öppen planlösning mot vardagsrum samt utgång till balkong och stora fönster skapar ett fantastiskt ljusinsläpp. Bra sovalkov med gott om garderober. Lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Genomgående golvtiljor i vitpigmenterad ask matchas snyggt med sobra toner på väggarna. Goda förvaringsmöjligheter. Hornsberg på Västra Kungsholmen är ett till stora delar nybyggt och expansivt område på Kungsholmen. Här har man närhet till natur och härliga promenad- och löparstråk utmed strandpromenaden. Sommartid är området en idyll med gott om sol- och badmöjligheter. Restaurangtips är populära BA, Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren.

HALL
Välkomnande entré med säkerhetsdörr. Gott om plats för ytterkläder och skor innanför entrén. Generös förvaring i form av stor garderobsvägg bakom vackra snickrade dörrar. Mörkgrå Marrakech från Kelim Goose-Eye och gråmålade väggar.

KÖK
Snyggt kök med noga utvalda färg- och materialval med exklusiv känsla. Rostfri bänk och stänkskiva i natursten vid diskho, blandare från Tapwell, specialdesignat bänkskåp i körsbärsfaner, vitrinskåp med insida i körsbär och väggarmatur formgiven av Arne Jacobsen. Maskinell utrustning består av rostfria vitvaror så som kyl/frys, spis, fläkt och helintegrerad diskmaskin. Marrakechplattor från Kelim Goose-Eye och gråmålade väggar.

VARDAGSRUM
Välplanerad vardagsrumsavdelning som rymmer ett generöst sällskapsmöblemang. Socialt placerat invid matplats och kök och fint ljusinsläpp från generöst fönsterparti.

ALKOV
Platsbyggd alkov som passar större säng om så önskas. Mått om ca 2,1 * 2,6 meter, vilket gör att du kan placera en säng åt båda hållen. I anslutning till alkoven finns en generös garderobsuppsättning i samma stil som dom i hallen.

BALKONG
Generös balkong med två utgångar så access ges från både vardagsrum och köksavdelningen.

BADRUM
Lyxigt och välutrustat badrum med vitt kakel på väggar och stiligt mönstrad cementplatta på golv. Fullt utrustat med handfat med spegel ovan, wc-stol, badkar med duschvägg i glas samt tvättmaskin och torktumlare snyggt dolt bakom specialsnickrade dörrar.

TAKTERRASS
Alldeles ovanpå bostaden finns en gigantisk takterrass med utemöbler, planteringar, plattsättningar och dessutom ett separat hus med ett komplett kök. Kan nyttjas fritt av medlemmar och är en ovärderlig tillgång speciellt till de bostäder som ligger på 11 trappor, eftersom det då bara är en trappa upp att gå från din bostad.

BILPOOL
Fritt medlemskap utan anslutningsavgifter i Sunfleets bilpool tom 2022-06-01 ingår i boendekostnaden. Beroende på nyttjandegraden kommer en eller flera bilar att placeras i garaget. Den första bilen är en Volvo V40. Timkostnad är 40 kr och kilometerkostnad 2 kr. Drivmedel ingår i kostnaden. För mer info se bilaga på nätet eller besök www.sunfleet.com.

BÅTPOOL
Alla medlemmar i Brf Etaget kommer ha tillgång till en exklusiv båtpool. Båten ligger i Pampas Marina (15 min från fastigheten). Modell Uttern T51 och tillgänglig maj till oktober 2017 och 2018. Detta för en mycket förmånlig kostnad. De första 2 åren bekostas av Tobin Properties och Brf Etaget. För kostnad och krav se vidare i bilaga på nätet.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd.

TV/BREDBAND
Förmånlig kostnad för tv/bredband om endast 223 kr/mån (leverantör Ownit). Det ingår 100 Mbit/sek och du kan även uppgradera till 500-1000 Mbit/sek för en förmånlig kostnad. Ett tv-paket med ca 15 kanaler ingår även det i avgiften. Se mer info i bilaga TV/Internet.

OMGIVNINGEN
Hornsbergs strand har under de senast 15 åren förvandlats till blomstrande och härliga boendekvarter. Här har man närhet till natur och härliga promenad – och löparstråk utmed strandpromenaden som är mycket populär. Sommartid kryllar området av människor i alla åldrar som solar och badar. Trevliga restauranger är populära BA, Lilys Burger, Primo Ciao Ciao och Piren. Nära också till Lindhagens galleria med ICA maxi som är en av innerstadens största matbutiker. Systembolag, apotek, restauranger, blomsteraffär, frisör m.m finns också här. Buss 50 går ofta och tar dig via Fridhemsplan och Centralen till Lappkärrsbergert. Inom ett par minuters promenad finns tunnelbanestationerna Stadshagen (blå linje) och Kristineberg (grön linje). För dig som är bilburen nås Essingeleden snabbt och enkelt via påfarten i Hornsberg.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2017
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 0,6054 %
Driftkostnad
 • El: 1 200 Kr
 • Vatten / Avlopp: 1 200 Kr
 • Försäkring: 2 000 Kr
 • Övrigt: 2 676 Kr
 • Totalt: 7 076 Kr
 • Kommentar: Driftkostnader varierar beroende på leverantör och nyttjandegrad. Övrigt = obligatorisk kostnad för bredband/tv.
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Etaget
 • Brf Etaget, bildades år 2008. Föreningen äger fastigheterna på adresserna Nordenflychtsvägen 62 och 64. Bostadsarean uppgår till 7958 kvm och lokaler 511 kvm. Föreningen består av 103 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 4 lokaler. I huset finns även 70 garageplatser, varav 2 stycken bilpoolsplatser, 3 småbilsplatser, 4 handikappsplatser och 6 mc-platser. På taket finns en terrass om ca 300 kvm med trädgård och utekök och på markplan finns en gemensam pergola och cykelparkering.

  Föreningen har inga planerade åtgärder på fastigheten då den färdigställdes år 2017. Föreningen godkänner juridisk person med fri andrahandsuthyrning. Möjlighet finns till omgående inflyttning om så önskas.

  Ekonomi: Det finns inga planer på att höja avgiften. Föreningen har precis slutplacerat sin långsiktiga belåning hos Nordea till räntenivåer som understiger den som anges i ekonomisk plan. Månadsavgiften är 1 330 kr inklusive värme och kallvatten. Hushållsel och varmvattendebitering tillkommer enligt enhetsmätning (beroende på egen förbrukning). Kostnad för tv/bredband är 223 kr i månaden, vilket är ett väldigt förmånligt pris.

  Välkommen till Brf Etaget som arkitekterna beskriver med fem ord: Kreativt - Urbant - Funktionellt - Karaktärsfullt - Lyxigt.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ja
Planritningar
Planritning
Karta
Instagram