mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 157 m²
 • Areakälla: Kostnadskalkyl
 • Avgift: 4 400 kr / mån inkl VA, samfällighetsavgift
 • Antal rum: 5

Pris: 4 495 000 Kr Fast pris

Mattias Lindqvist
Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist

Reg.Fastighetsmäklare
E-post: mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 0708-400049

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Myntvägen 21A | Sigtuna | Sigtuna

Nu säljs det sista huset i Munkholmens strandängar 1. Munkholmens Strandängar är ett vackert naturnära bostadsområde där Hantverksdesign har skapat 30 st småhus mellan 131 och 178 kvm med socialt fokus. Husen finns i tre olika storlekar med väl avvägda planlösningar som alla skapar en fin harmoni.

Invändigt erbjuder husen en varm klassisk stil med genomtänkta materialval och design med moderna linjer. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum omsluts av stora fönsterpartier och är i direkt anslutning till altan och trädgård.
På övervåningen välkomnas du även här av ett otroligt ljus, med tak öppet upp till nock och takfönster som skapar en exklusiv känsla och vacker rymd.

Husen har genomgående golv i ekparkett och vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump på samtliga plan. Köket är av hög kvalité med vitvaror från Miele. Badrum och tvättstuga är helkaklade och har klinker i moderna toner samt inredning från Aspen och vitvaror från Miele. Samtliga hus är försedda med smarta och praktiska kodlås som du kan koppla upp dig mot trådlöst. Utöver goda parkeringsmöjligheter på uppfarten har husen ett garage med fjärrstyrd port i direkt anslutning.

Studiohusen kommer även dom med en harmonisk känsla och hög standard. Med en kvadratsmart planlösning, sovloft, stora fönster och tak öppet upp till nock finner du här är ett speciellt boende. Dessa hus värms upp med en elektrisk golvvärmepanna. En otrolig möjlighet för den familj som behöver ytterligare ett boende för sitt tonårsbarn, ett generationsboende eller ett hemmakontor.

På Munkholmens Strandängar skapas hem med otrolig medveten- och genomtänksamhet, ett fantastiskt boende intill milslånga sädesfält, glittrande vikar med närhet till såväl småstadsidyll som storstad. En bostad för er som uppskattar värme, ljus och finess.

Välkommen till ett hem att trivas i.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: 2-plansvilla
 • Byggnadsår: 2016-2017
 • Fönster: 3-glas energiglas
 • Uppvärmning: Vattenburen värme via frånluftsvärmepump
 • Andel i föreningen: 4,0037 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Övriga byggnader
 • Vidbyggt garage för en bil
Kommunikationer

Från Munkholmen går det bussar mot Sigtuna stadskärna och till Märsta. Från Märsta pendelstation kan man ta sig vidare till Stockholm City med lokaltrafiken samt SJ:s tåg som även går till Uppsala. Bussar till Arlanda går från Märsta busstorg och Sigtuna busstation. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området och går direkt till Arlanda, Bålsta eller Enköping.

Närområdet

Munkholmens Strandängar ligger helt fantastiskt mitt i en naturskön idyll med lummiga omgivningar. I området finner man promenadstråk som tar en till såväl skogsstigar, strandkanter, båtplatser med gästhamn som till kanotuthyrning, minigolf och välbesökta restauranger. För den som inte vill ta sig fram till fots, på cykel eller med bil så finnes busshållplatsen knappt 500 meter bort.
I detta livskvalitativa område kan man under vintern lyckligtvis även spendera dagarna på fjärden med allt från skridskoåkning till korvgrillning.

För den idrottande familjen finns det ett gäng alternativ i Sigtuna, bland annat Sigtuna Fritidscenter med anläggningar som erbjuder simskolor, vattengymnastik och bubbelpool m.m. samt Prästängshallen som erbjuder bra möjligheter för främst innebandy, handboll och basket. Det finns även en judolokal och en tennishall samt tillgång till två konstgräsplaner och en med naturgräs i och med att Sigtuna IF har en stor del av sin verksamhet på plats. För dig som spelar golf har Sigtuna GK en utsökt 18-hålsbana.

För den kulturälskande familjen finns det gott om upplevelser. På Stora Gatan i Sigtuna finns biografen Gröna Ladan där också Sigtuna Museum ligger, där finns en hel del intressant för den historieintresserade med Sigtunas fantastiska historia mellan väggarna.

I Sigtuna stad finns dom faciliteter som du behöver i form av livsmedelsbutiker, restauranger, caféer, butiker, banker och systembolag.

Det finns ett flertal förskolor i närheten, bland annat Munkebo förskola, Ur och Skur Videknopparna samt Graniten, som alla ligger i området Til. Dessutom finns S:ta Gertruds förskola och därtill S:ta Gertruds skola upp till årskurs 6. Andra skolor upp till årskurs 6 är S:t Pers skola och Väringaskolan. Högstadiet finns på S:t Olofs skola på Skolbacken eller på Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL). I kommunen finns tre gymnasieskolor varav SSHL är en av dem.

Intresseanmälan

Karta
Instagram