mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

  • Objekttyp: Bostadsrätt
  • Boarea: 126 m²
  • Avgift: 6 300 kr / mån
  • Antal rum: 5

Pris: 11 300 000 Kr

Thérèse Akhtarzand
Ansvarig mäklare

Thérèse Akhtarzand

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: therese.akhtarzand@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 070-8400025

Gabrielle Lundström
Extra kontaktperson

Gabrielle Lundström

Reg.Fastighetsmäklare
E-post: gabrielle.lundstrom@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 076-9415360

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

En praktfull våning intill Jungfrufjärden

Välkommen till villans andra våning där Paraden presenteras, en genomgående representationsvåning om hela 5 rum och kök, fördelade på väl tilltagna och ungefärliga 126 kvadratmeter med utsikt åt alla väderstreck. En smakfull våning med fyra sovrum, öppna ytor, bevarade snickerier och stor terrass med havsutsikt som både har en privat och en social del.

Varmt välkomna till fantastiska Dalarö.

Här hittas en mängd bevarade originalsnickerier, trägolv i holländskt förband och stora ytor för förvaring. I det stora och väl tilltagna kombinerade kök- och sällskapsrummet finns en centralt placerad köksö med luckor i ljus nyans. Inbyggda bänkfläktar vid den rostfria spisen och ugnen, stärker den luftiga känslan. Bänkskivorna är utförda i kalksten och även blandaren är utförd i rostfritt stål. I kökets mörkbetsade högskåp finns in- och utfällbara sektioner som gömmer köksmaskiner, vitvaror och ger extra utrymme vid matlagning. När behovet av arbetsytorna inte finns döljs dessa effektivt bakom högskåpets träluckor. I bostaden finns också ett stort bevarat skafferi. Från sällskapsrummet nås via spröjsade fönsterdörrar en väl tilltagen terrass, med staket i smide och fri utsikt över Jungfrufjärden och den egna villaträdgården.

Den sociala och privata delen av bostadens delas genom en korridor och master bedroom som har utgångar åt två håll. Master bed room har riklig med förvaring tack vare de platsbyggda garderoberna i mörkbetsat trä. I den privata delen finns ett större badrum med separat tvättstugedel samt ytterligare tre sovrum. Badrummet har ljust putsade väggar och golv i sandfärgade klinkers som utformats med samma holländska förband som trägolven inne i bostäderna. Badrummet har en stående kommod i vitt och bänkskivorna är även här utformade i kalksten och blandaren i rostfritt stål. Det fristående badkaret skänker elegans till badrummet. Tvättmaskiner och torktumlare har byggts in för att inte stjäla onödig plats.

I den privata delen av Paraden skiftar bostaden karaktär och de tre inre rummen har alla öppet upp i nock med takbjälkar synliga. Att rummen ligger i fil stärker den enhetliga känslan och skapar ett genomgående ljusinsläpp genom hela bostaden. Vid bostadens entré finns en rymlig klädkammare och ett gästbadrum. Badrummet är i ljus nyans och har en vägghängd kommod. Härifrån når du också en del av balkongen över Åkerlundska Villans entré och har utsikt över lindallé och pelarträdgården.

Fakta
  • Objekttyp: Bostadsrätt
Energideklaration
  • Energideklaration: Ej utförd

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Karta
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram