mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Robin Jusélius

4,9 kundbetyg

Fastighetsmäklare

Täby

0708-400021

Skicka e-post

Hej, mitt namn är Robin och jag är fastighetsmäklare i norrort med fokus på Täby. Jag bor och är uppvuxen i Täby, har min familj här och vågar påstå att jag kan alla områden i Täby riktigt bra. Att sälja eller köpa bostad är för många sitt livs största affär och den bör således bli behandlad därefter. Med starkt engagemang och hög energi hjälper jag dig med glädje att sälja din bostad. Mitt självklara mål är att få högsta möjliga pris för din bostad samtidigt som jag ser till att det blir en trygg affär från start till mål. Varmt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte vare sig det gäller försäljning eller om du behöver hjälp med en fri värdering. Vi hörs!


Statistik för senaste halvåret

Publicerat värde
98 020 000kr
Publicerade objekt
17st
Rekommendationer
10st

Rekommendationer från tidigare säljare

 • " Vi blev otroligt nöjda av Robins insats på försäljningen av vår lgh. Han är en förtroende givande mäklare och är drivande till varje försäljningen. Har haft Robin som mäklare till två av mina försäljningar av mina bostadsrätter och har blivit super nöjd båda gångerna. "

  30 aug 2023

 • "Robin är kunnig och analyserar marknaden på ett bra sätt. Robin är dessutom lätt att tycka om."

  9 jun 2023

 • "Robin är en fantastisk mäklare! Kan varmt rekommendera honom. Kommer använda oss av Robin i framtiden. 5/5"

  9 maj 2023

 • "Robin förstod snabbt vad vi var ute efter och kändes personlig och engagerad."

  8 maj 2023

 • "Robin är i särklass den bästa mäklaren jag kommit i kontakt med. Han är kunnig, ambitiös, engagerad, förtroendeingivande och extremt professionell i alla delar av affären från start till mål. Man känner verkligen att han vill göra det bästa för både säljaren och köparen samt att han genuint bryr sig. Jag är otroligt nöjd och Robin har säkerställt att jag känt mig trygg hela vägen. För mina framtida bostadsaffärer är valet av mäklare självklart! "

  3 maj 2023


Sidans information kommer från Hittamäklare.se som är Sveriges största mäklarguide och jämförelsetjänst av mäklare. HittaMäklare.se är en tjänst från Booli och SBAB.

Se hela min profil
Instagram