mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 21 m²
 • Areakälla: Enligt uppmätning
 • Avgift: 1 559 kr / mån
 • lägenhetsnummer: 09
 • Antal rum: 1,5

Pris: 1 975 000 Kr eller högstbjudande

Marcus Torell
Ansvarig mäklare

Marcus Torell

Fastighetsmäklare
E-post: marcus@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400045

Välkommen på visning!

 • 2022-06-26
  Kontakta ansvarig mäklare för bokning av tid.

Egen villa på eftertraktat läge!

Med ett eftertraktat läge i Täby Kyrkbys populära Trädgårdsstaden är nu tre mycket smakfulla attefallshus färdigställda. Här erbjuds ett naturnära boende med allt som man kan önska sig. Trivsamt sällskapsrum och stilrent vitt kök i öppen social planlösning. Stora fina fönsterpartier som ger ett otroligt ljus och rymd till det fina rummet som bokstavligen badar i ljus. Sovloft med plats för dubbelsäng. Rymligt smakfullt badrum med kombinerad tvättmaskin. Genomgående smakfulla, exklusiva materialval och en fantastisk takhöjd om ca 3,7 meter. Ett fantastiskt boende som definitivt bör upplevas på plats!

Sällskapsrum/loftLjust och luftigt rum med dubbel takhöjd upp mot loftet. Stora fönsterpartier med fin utsikt mot den fina omgivningen. Vackra trägolv och ljust målade väggar. Plats för såväl matplats och soffgrupp. Via en fin trappa av trä når man det praktiska loftet som med fördel används som sovrum. Här finns plats för en dubbelsäng.

KökVitt stilrent kök med bänkskiva i gedigen Carraramarmor. Stor ho med stilren blandare. Induktionshäll och bra förvaring.

BadrumRymligt smakfullt badrum med fönster och dusch med väggar av glas. Vitt kakel på vägg och grå klinker på golv. Handfat på kommod med förvaring inunder. Kombinerad tvättmaskin och plats för ytterligare förvaring.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: 1-plansvilla med loft
 • Byggnadsår: 2021
 • Fastighetsbeteckning: 009
 • Andel i föreningen: 5,64 %
 • Andel av årsavgift: 5,65 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Föreningens ekonomi
 • Inga avgiftshöjningar planerade.
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Övrigt
 • Bostadsrättsföreningen förvärvade tre fastigheter i Täby kommun som består av;
  Valnöten 21, 1210 kvm
  Valnöten 22, 1209 kvm
  Valnöten 23, 1369 kvm

  Uppvärmning & VA
  Varje lägenhet har separat anläggning för uppvärmning och framställning av varmvatten. Varje bostadsrättshavare innehar egen vattenmätare. Föreningen har abonnemang hos kommunen för VA. Kostnaden för VA fördelas mellan lägenheterna efter förbrukning.

  TV & internet
  Varje bostadrättshavare ombesörjer själv abonnemang för TV, telefon och internet. Varje medlem svarar för inre underhåll inkl. värmepanna.
Närservice

I Täby Kyrkby centrum finner man bland annat Apotek, BVC, matbutik, bageri, frisör, skomakare/kemtvätt,gym och restauranger. Är det annat som behövs tar man bilen 10 min till Täby Centrum med ett fantastiskt utbud av allt som kan tänkas behövas. Ett tryggt och familjevänligt boende i ett växande område med idyllisk omgivning.

Kommunikationer

Direktbuss 608 på ca 1,5 km tar dig till Humlegården på ca 35 minuter. Täta avgångar under högtrafik mån-fre. Roslagsbanan på ca 1,3 km avstånd som tar dig till city på cirka 20 minuter. På bekvämt avstånd från bostaden går det bussar till Danderyds Sjukhus och Täby Centrum, Både buss 610 & 611 nära. Tjugo minuter med bil är du vid Roslagstull.
Nära till Norrortsleden som ta dig snabbt till Arlanda m.m

Närområdet

I en attraktiv del av Täby Kyrkby har ett lugnt och barnvänligt bostadsområde skapats. Området Trädgårdsstaden i Täby Kyrkby erbjuder ett naturnära boende med allt som kan önskas, här karaktäriseras omgivningen av bebyggelse bestående av friliggande villor på stora tomter som skapar en genuin känsla med naturen som närmsta granne. Nyanlagda parkanläggningar, cykelbanor, elljusspår, skidspår och lekplatser för barnen finns i direkt närhet till det lugna kvarteret. I omgivningen finns även ett flertal ridskolor, golfbanor och på vintern skidspår. Stora grönområden i området och på några få minuter är joggaren ute i motionsspåret. Slingan ansluter till ett elljusspår och snörika vintrar förvandlas löpstigar till skidspår. För den som vill njuta av skog och mark i ett lugnare tempo passerar vandringsleden Roslagsleden kyrkbyn. Där finns också en särskild natur- och fornstig där skyltar berättar om spår ända tillbaka till bronsåldern. Det finns gott om förskolor i Täby kyrkby. Förskolorna här drivs både i kommunal och privat regi med olika inriktningar. I Täby kyrkby ligger också flera grundskolor, både privat och kommunalt drivna. I Täby kyrkby ligger också flera grundskolor. Byleskolan, Midgårdsskolan och Kyrkskolan har alla åk F-6 och Skolhagenskolan har högstadiet. Gymnasieskolor finns i bland annat Tibble och Täby centrum.

Vallentunasjön i väst och Ullnasjön i sydost ligger ungefär 4 kilometer bort och erbjuder sportfiske. På Vallentunasjön plogas en skridskobana när isen ligger tjock och sommartid finns en badplats vid Täbybadet nära kyrkbyn. Ängsholmsbadet i Rönningesjön nås också på runt tio minuter med bil och är ett populärt badalternativ. På bekvämt cykelavstånd ligger kyrkbyns bibliotek, tennisbanor och sporthall. Här finns också Täby IP/Vikingavallen som rustas upp sedan fotbollslaget IK Frej Täby klättrat upp i superettan. För golfare finns både 18-hålsbana och 9-hålsbana 4 kilometer bort. Föreningslivet i Täby är rikt och det finns många möjligheter till idrottande med bland annat flera ridskolor.

Stora grönområden ligger alldeles intill Byle Allé och på några få minuter är joggaren ute i motionsspåret. Slingan ansluter till ett elljusspår och snörika vintrar förvandlas löpstigar till skidspår. För den som vill njuta av skog och mark i ett lugnare tempo passerar vandringsleden Roslagsleden kyrkbyn. Där finns också en särskild natur- och fornstig där skyltar berättar om spår ända tillbaka till bronsåldern.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram