mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 73 m²
 • Avgift: 3 750 kr / mån inkl värme, VA, kabel-TV (basutbud), bredband
 • lägenhetsnummer: 184
 • Antal rum: 4
 • Drift: 7 140 kr/år

Pris: 3 575 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-8400021

Kryssarvägen 3, SV | Näsby Park | Täby

Välkommen till en fantastiskt fin trerummare som idag nyttjas som en fyra med nyproduktions känsla i populära brf Parken! Lägenheten disponeras av vardagsrum och kök i öppen planlösning, tre sovrum och helkaklat, fräscht duschrum. Standarden är genomgående hög med stil stilsäkra material i form av vitpigmenterade ekgolv, terrazzosten i hall och duschrum samt snyggt och stilrent kök från Marbodal. Rymlig balkong i sydost med plats för sittgrupp. Äldre, lågbelånad brf med fin och mysig innergård samt beläget invid Näsby Park Centrum gör läget suveränt. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1957 Ombyggt 2018
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 1,0499 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 800 Kr
 • Försäkring: 2 340 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 7 140 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 2 858 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Parken
 • FÖRENINGEN
  Fastigheten Kryssaren 2 byggdes år 1956-1957 och består av två bostadshus som idag innehåller 100 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler upplåtna med hyresrätt.

  Gå gärna in och läs mer på föreningens mycket informativa hemsida www.brfparken.se

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Brf Parken har en trevlig innergård med utemöbler, lekplats och grill. Föreningen har en gemensamhetslokal med egen entré. Bastu med dusch och motionslokal ingår i relaxavdelningen. Föreningen har inrett ett fräscht aktivitetsrum för trevlig samvaro, middagar, lek mm.
  Det finns två tvättstugor, renoverade 2014, med både torktumlare och torkrum, belägna i källarplanet mellan entré 11 och 13.
  Det finns fyra cykel/barnvagnsrum i föreningen, om man inte vill förvara sin cykel och/eller cykelkärra där så är det egna källarförrådet det bästa alternativet.
  I samband med ombyggnationen av Kryssarvägen 1-3 under 2018, där nya lägenheter byggdes, byggdes även del av källaren om med bl a en helt ny tvättstuga, ett nytt rum med ca 20 nya förråd, ett övernattningsrum med WC och dusch samt ett aktivitetsrum.

  FÖRRÅD
  Förutom den ursprungliga tilldelningen av ordinarie förråd finns även tillgång till ett antal extraförråd som föreningen hyr ut till de medlemmar som önskar. Förrådsutrymmen som upplåtits utöver den ursprungliga tilldelningen av ordinarie förråd utgör s k "extraförråd". Alla medlemmar med extraförråd debiteras en månadshyra på 50 kronor per lägenhet.

  ÖVRIGT
  Bostadsrättstillägg till hemförsäkringen ingår i månadsavgiften.
Parkering
 • PARKERING
  Föreningen har 23 st garageplatser och 54 st p-platser där kö-plats gäller. Hyreskostnader är garageplats: 394 kr/mån, p-plats med elstolpe: 157 kr/mån. p-plats utan elstolpe: 126 kr/mån. MC-plats (finns 3 st): 205 kr/mån.


  Parkeringsförbud gäller på hela den inre gården.
Tv och bredband
 • INTERNET/TV
  Fastigheten är ansluten till ComHem och i månadsavgiften ingår bredband 100/10 mbit, basutbud (ca 20 kanaler) vad gäller TV samt telefonabonnemang.
Renoveringar
 • 2004-2005: Stamrenovering.
  2005: Installation av bergvärmeanläggning och kompletterande oljepanna. Reglering av ventilation.
  2008: Injustering av värmesystemet. Renovering av trapphusen (målning mm).
  2009: Invigning av aktivitetsrummet. Besiktning av vind och tak.
  2010: Målning av balkonger och garage.
  2011: Upplåtelse av två nya bostadsrätter (ombyggnad av hyreslokal)
  2012: Ombyggnad av lokal till 4 st bostadsrätter påbörjad.
  2013: Ny utomhusbelysning och markarbeten/ grillplats vid de nya lgh. Plattsättning på innergård samt gången till grovsoprum. Belysningspållare vid garage. Planteringar. Motionsrum färdigställt med nya redskap.
  2014: Ny gräsmatta på innergården. Asfaltering innergård och vid p-platserna på Kryssarvägen och Eskadervägen. Renovering och nya maskiner till tvättstugorna. Renovering av toaletten i aktivitetsrummet.
  2015: OVK besiktning, rengöring av till-luftskanaler och åtgärdande av brister. Ny städentreprenör (StädbolagEtt).
  2016: Installation av frånluftsvärmesystem, byte av takfläktar, effektivisering av bergvärmeanläggning och nytt styrsystem för uppvärmningsanläggningen, samt tecknande av underhållsavtal av uppvärmningsanläggningen med Enstar AB. Målning och ny belysning i källargångar och cykelrum. Anläggning av nya grillplatser. Renovering av lekplats. Dränering utmed port 5 till 9. Gruppavtal för bredband mm med ComHem.
  2018: ombyggnation av tidigare hyreslokaler på Kryssarv 1-3 till fyra bostadsrättslägenheter, ny tvättstuga, nya aktivitetsrum och 20 nya källarförråd.
  2019: Ytterligare två nya bostadsrättslägenheter färdigställs.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 163 Kr
 • Pantsättningsavgift: 465 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Planritningar
Planritning
Instagram