mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 50 m²
 • Areakälla: säljarens information
 • Avgift: 3 153 kr / mån värme, vatten
 • lägenhetsnummer: 1305
 • Antal rum: 2
 • Våning: 3 av 5
 • Hiss: Ja
 • Drift: 4 400 kr/år

Pris: 2 195 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Exklusiv och stilfull tvåa i Vallastaden

På Fredrik Hasselqvists gata 1 i omtyckta Vallastaden finns denna trivsamma tvåa i hörnläge. Med stilrena materialval så som askparkett, bänkskiva i marmor och stora fönsterpartier blir detta ett hem man med enkelhet kan trivas i. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum, sovrummet är välplanerat med en bra garderobsvägg och badrummet är helkaklat med både golvvärme och egen tvätthörna för extra vardagskomfort. Förutom detta erbjuder föreningen en mycket trevlig takterrass med många soltimmar, loungegrupper och ett inglasat uterum.

Vallastaden är en stadsdel med innovativa byggnader, restauranger och butiker med en härlig kringliggande miljö. Fina rekreationsområden så som Vallaskogen och Tinnerö finns i närheten samt Smedstadsbäcken som ringlar sig genom området. Flertalet bussar tar dig till önskat resmål, det är kortare avstånd till bland annat Linköpings Universitet, Mjärdevi och US.

Varmt välkomna på visning!

HALL
Rymlig möblerbar hall med spotlights i taket, ljust målade väggar och en enstavsparkett av ask på golvet. Det finns plats för hatthylla samt att det finns ett inbyggt skåp.

KÖK/ VARDAGSRUM
Det stilrena köket har en bänkskiva i marmor, en infälld diskho i silgranit och stilrena luckor med svarta beslag. Detta i kombination med de stora fönstren blir det ett ljust och luftigt rum. Köksutrustningen består av en integrerad kyl/ frys, diskmaskin, spishäll, ugn och fläkt. På golvet ligger en enstavsparkett av ask, väggarna är ljust målade. Det finns gott om plats för soffgrupp och matbord i detta kombinerade rum. Förutom detta finns det en elektrisk rullgardin över glaspartiet för en bättre vardagskomfort.

BADRUM
Helkaklat badrum med en dusch med glasvägg, handfat i kommod, toalett, spegel och en handdukstork. Det finns även en kombinerad tvättmaskin med en arbetsbänk ovanför. Förutom detta finns golvvärme samt spotlights i taket.

SOVRUM
Ljust målade väggar, enstavsparkett av ask på golvet och praktiska garderober längs ena väggen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2017
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 3,8 %
Driftkostnad / År
 • El: 3 200 Kr
 • Försäkring: 1 200 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 4 400 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaderna är uppskattade efter säljarens förbrukning och kommer att variera.
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Illustrationen 6
 • Brf Illustrationen 6 är belägen i Linköpings nyaste stadsdel med adress Fredrik Hasselqvists gata 1 och äger fastigheten Illustrationen 6. Föreningen omfattas av 26 lägenheter fördelat på 6 ettor, 18 tvåor, en trea och en fyra. Det finns även en lokal med hyresrätt på entréplan.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  I föreningen finns en takterrass med eftermiddags- och kvällssol och ett inglasat uterum med matbord. Det finns även cykelförråd samt cykelställ utomhus. Externa förråd till lägenheterna finns.

  INTERNET
  Fiber via stadsnätet.

  PARKERING
  Vallastaden är ett bilfritt område. Det finns parkeringshus som erbjuder månadsbiljett. Det tecknas separat. I parkeringshuset finns plats för elbilar samt möjlighet till motorvärmare. I området finns det även bilpool.

  EXTERN FÖRVARING
  Till varje lägenhet tillhör ett förråd beläget på takterrassen.

  SOPHANTERING
  I Vallastaden finns centrala sopsugar för gröna påsen och hushållsavfall samt soprum för källsortering.
  Via Tekniska Verken tecknas abonnemang om 212 kr/år samt en rörlig avgift om 2,39 kr/kg.
  Pris kan variera och för exakt information hänvisas direkt till Tekniska Verken. https://www.tekniskaverken.se/kundservice/priser-och-avtal/avfall--atervinning/#Hushalls2

  ÖVRIGT
  Föreningens hus är ett så kallat passivhus där uppvärmning sker via fjärrvärme och solceller. I varje lägenhet finns ett eget FTX-aggregat. Huset är anslutet till fibernät.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Vallastaden är Linköpings nya stadsdel med innovativa, påhittiga och annorlunda byggnader. Varje byggherre har endast fått bygg en hus var och därav denna unika miljö. Här har du närhet till Mjärdevi och Linköpings universitet samt bra bussförbindelser för att ta dig till city. I detta bilfria område finns goda parkeringsmöjligheter i parkeringshus. Det finns även gemensam bilpool till anslutna föreningar. I området finns Vallastadens skola från förskola upp till årskurs 6. Det finns även restauranger, butiker, frisörsalong samt idrottsanläggning med möjlighet till skridskoåkning vintertid. I närheten finns även Citygross, apotek, systembolag samt gym. Smedstadsbäckens vatten ringlar sig genom området och där finns det även mindre bryggor man man kan nyttja. Välkomna till denna moderna stadsdel med framåtanda.

Intresseanmälan

Budgivning

Budgivning pågår. Kontakta mäklare för mer information.

Instagram