mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 86,5 m²
 • Avgift: 4 675 kr / mån I avgiften ingår värme, vatten, tv-grundutbud och internet och två källarförråd.
 • lägenhetsnummer: 167
 • Antal rum: 3
 • Våning: 3 av 3
 • Drift: 5 500 kr/år
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Järdalavägen 66B | Ekholmen | Linköping

Nu saluförs den här charmiga 3:a som är belägen i fina Ekholmen. Bostaden är nyrenoverad och har tre rum och kök med en boyta om 86,5 kvadratmeter.
I det lugna området Ekholmen och Järdalavägen har du närhet till livsmedelsaffär, skola, dagis, vårdcentral samt golfbana. Goda kommunikationer in till city via buss såväl som via cykel. I

I månadsavgiften om 4675 kr ingår, vatten, värme, tv-grundutbud, internet och källarförråd
I den stora, inbjudande och trevliga hallen i denna lägenhet finns hatthylla, klädhängare, inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare har vi ett rymligt, lätt möblerat och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för en större soffgrupp. Det moderna, fräscha och härliga köket med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, påkostad material, laminatbänkskiva och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och rogivande sovrum med garderober med skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för stor säng. Lägenheten har även ett sovrum som ligger i uthyrningsdelen . i denna lägenhet finns även två våtrum, ett badrum och ett duschrum. Badrummet är stort och har en toalett, bubbelbadkar, kommod, handfat, handukstork, tvättmaskin och torktumlare.

I den här trean finns en mysig balkong som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från vardagsrummet och erbjuder eftermiddag/kvällssol och plats för bord och stolar.

På Järdalavägen bor ni nära Ekholmen Centrum, vårdcentral och folktandvård. Ett stenkast bort finns Ullstämma köpcentrum med bland annat trävaruhandel, bilverkstad, blomsterhandel och färgaffär. Mellan föreningens byggnader finns trevliga gräsytor och lekplatser för medlemmarna att nyttja. Cykelavstånd till Linköpings city, SAAB och universitet.

Välkommen på visning!

Hall
Den stora, inbjudande och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och klinker golv. Här finns, klädhängare, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök
Det moderna, fräscha och härliga köket har vita väggar och ljust golv. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, frys, fläkt, diskmaskin och kyl. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, vita skåpluckor, och laminatbänkskiva. Plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerad och socialt rum med Ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för en större soffgrupp..

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och vita väggar. Rummet har garderober med skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett stort, inbjudande och harmoniskt sovrum med plats för stor säng, skrivbord och har garderober med skjutdörrar. Ljusa väggar och ljust golv.

Badrum
Stort och smakfullt badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av toalett, badkar, kommod, handfat, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare.

Duschrum
Fräsch duschrum med plastmatta på golv och våtrumstapet på väggar. Här finns det dusch med glasvägg, handfat, kommod och toalett.

Balkong
Från Vardagsrummet kommer ni in i en mysig balkong med eftermiddag/kvällssol och plats för bord och stolar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,83352 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 17 893 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 4 000 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Totalt: 5 500 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Linköpingshus nr 19
 • 19 på adress Järdalavägen 60-90, jämna nummer. I föreningen finns det 280 lägenheter fördelat på 1-4 rum och kök.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Tvättstugor, samlingslokal, cykelförråd och tillgång till miljöhus med källsortering och hushållsavfall finns i föreningen.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv och bredband genom gemensamt gruppavtal via Telenor.

  BILPLATS
  I föreningen finns det 148 garage samt 221 parkeringsplatser.
  Parkeringsplats kostar 120kr/månad och ett termogarage kostar 220 kr/månad. Till parkeringsplats och garage är det separat kö.

  ÖVRIGT
  Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade via Folksam.
  Bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i föreningens fastighetsförsäkring. Hemförsäkring tecknas individuellt.
  Till varje lägenhet om 3 eller 4 rok tillhör ett lägenhetsförråd beläget i källaren i anslutning av närmsta tvättstuga.

  RENOVERINGAR
  Fönster är bytta i början av 2000-talet.
  Stambyte 2009.
  Porttelefoner 2015.
  Säkerhetsdörrar 2018.
  Mekanisk ventilation som sitter ihop med köksfläkten.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Närområdet

Ekholmen är en stadsdel i södra Linköping. Området byggdes i början av 1970-talet och tillhör Landeryds församling. Stadsdelen består såväl av villabebyggelse som radhus och hyreslägenheter.
Ekholmen gränsar till stadsdelarna Johannelund, Hjulsbro, Ullstämma, Vidingsjö, Berga och Vimanshäll.

Ekholmen familjecentral med BVC och öppen förskola finns för nyblivna föräldrar och tre förskolor finns i området.Fredriksbergsskolan är en grundskola F-6 + fritidshem och har särskilda undervisningsgrupper för elever inom rörelsenedsättning, RH-klass, samt för elever inom autismspektrum, 4-6:an. På skolgården finns det bla. gungor, rutschkana, sandlådor, fotbollsplaner och basketplaner. Det finns även en äventyrspark och en kulle med träd och stora stenar som lockar till mycket lek. På Högstadieskolan Ekholms skolan finns grundskola 7-9, grundsärskola, grupp för rörelsehindrade elever samt grupp för elever med autism.

Det finns gott om bussförbindelser till centrala Linköping.

I Ekholmen centrum finns ICA Signalen, Willys, systembolaget, apotek m.m.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram