mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Boarea: 133 m²
 • Biarea: 40 m²
 • Areakälla: taxeringsinformation
 • Tomtarea: 980 m²
 • Antal rum: 5
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Villa om 133 perfekt planerade kvadratmeter

Kliv in i detta hus och upptäck ett luftigt hem med moderna detaljer, färgval och ytskikt. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas.

En inbjudande och öppen hall, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett nyligen renoverat, öppet och härligt kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har huset tre sovrum och ett välplanerat, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum – ett nyligen renoverat, påkostat och smakfullt med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp, samt ett stort, fräscht och nyligen renoverat med toalett. Dessutom finns ett inglasat och mysigt uterum med utgång till altanen, skjutdörrar och plats för soffgrupp.

Huset står på en stor, barnvänlig och lättskött hörntomt med bärbuskar, äppelträd och en välskött gräsmatta, många soltimmar och stora gräsytor.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. 5-10 minuters promenad till mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 6 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp ert framtida drömboende – Välkommen på visning

RumsbeskrivningRumsbeskrivningar: Hall Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter. Kök Det nyrenoverade, öppna och härliga köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, frys, kyl, ugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vardagsrum Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett välplanerat, lättmöblerat och rymligt rum med parkettgolv och grå väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Sovrum 1 På entréplanet erbjuds ett ljust sovrum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har inbyggda garderober med skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng. Sovrum 2 Ett stort, trevligt och mysigt sovrum med plats för garderob och högt i tak, plats för stor säng och plats för säng och nattduksbord. Grå väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum. Sovrum 3 stor inbjudande master-bedroom med inbyggda garderober och högt i tak, plats för stor säng och nattduksbord. Grå väggar och har parkettgolv. Badrum 1 Smakfullt badrum med toalett, duschvägg, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar. Badrum 2 Detta stora, fräscha och renoverade badrum har kaklade väggar och mörkt golv som matchar fint. Här finns toalett, stort badkar, handfat och kommod. Matrum Mellan vardagsrummet och köket hittar du ett inbjudande och charmigt matrum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har också stora fönster, plats för vitrinskåp och gott om plats för matbord och stolar. Uterum Här finns dessutom ett inglasat och mysigt uterum med utgång till altanen, skjutdörrar och plats för soffgrupp. Tvättstuga Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bra förvaring och arbetsbänk. Groventré Huset har även en klassisk och fräsch groventré med garderob, klinkergolv och plats för tvättmaskin och torktumlare. Garage/parkeringsplats Fristående garage och förråd med el, plats för en bil och en parkeringsplats.

Fakta
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Byggnadstyp: 1½-plansvilla
 • Tak: Betongpannor (2010)
 • Fasad: Puts
 • Fönster: 3-glas
 • Stomme: Lättbetong
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Vatten: Kommunalt vatten och avlopp
 • Tomtareal: 980 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 2 697 000 Kr
 • Pantbrev: 2 465 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Bankeberg 11:20
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2014-05-22
 • Energiförbrukning: 154 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: E
Övrigt
 • Fjärrvärme (-07). Duschrum (-07). Kök (-07). Fönster (-09). Yttertak (-10). Övervåning (-10). Fasad (-12). Badrum på öv (-13).
Närområdet

Vikingstad är ett familjärt område ca 12 km väster om Linköping. Här finns flertalet förskolor samt Vikingstad Skolan med år F-6. Här finns god service i form av ICA Supermarket, Apotek, postombud, två pizzeria och en bygghandel. Här finns även sommartid trevliga Valkebobadet. Från Vikingstad avgår pendel som på bara 7 minuter tar dig in till Resecentrum.

Intresseanmälan

Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram