mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 89 m²
 • Avgift: 6 898 kr / mån 275kr för eltillägg I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv och bredband.
 • lägenhetsnummer: 1171
 • Antal rum: 4
 • Våning: 7 av 14
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 400 kr/år

Pris: 2 495 000 Kr

Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Välkommen på visning!

 • 2022-10-09
  Anmälan krävs. Kontakta ansvarig mäklare för mer info om visning!!

Påkostad och modern fyrarummare med mycket centralt läge

Välkommen till Övre Vasastan och denna fyrarummare om 89 kvadratmeter. Denna hörnlägenhet, som är i absolut toppskick, har ett exklusivt utförande och erbjuder bland annat fönster i flera väderstreck, optimal planlösning och dubbla balkonger – ett högklassigt boende med dubbla våtrum, vackert ljusinsläpp och utsikt över Roxen.

Lägenheten har ett modernt, välplanerat och praktiskt kök med vitmålade väggar och ekparkett. Här finns tre sovrum samt ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Vidare finner du här ett stort och funktionellt badrum med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och handdukstork samt en rymlig och praktisk gästtoalett. Till höjdpunkterna hör de dubbla balkongerna med morgon- och eftermiddagssol.

Här bor du mycket centralt med närhet till bland annat restauranger, caféer, vackra promenadstråk, bra kommunikationer, resecentrum och centrum. Hemköp ligger precis runt hörnet, Linköpings stadskärna en kort promenad bort och Tornby når du enkelt med cykel eller kollektivtrafik. Detta är en bostad med ett perfekt läge i hjärtat av Övre Vasastan!

RumsbeskrivningRumsbeskrivningar: Hall Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en trevlig, inbjudande och öppen hall med inbyggda garderober och säkerhetsdörr. Hallen har vitmålade väggar och mörkt klinkergolv och ekparkett. Kök Ett modernt, välplanerat och praktiskt kök med bänkskivor i sten, plats för matbord och stolar samt generösa arbetsytor. Fönster i två väderstreck och utsikt mot roxen. Vardagsrum Ett ljust, öppet och välplanerat vardagsrum med gott om plats för soffa, matgrupp, stora fönster med härligt ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har vitmålade väggar och ekparkett. Sovrum 1 Från hallen når du detta sovrum, som är stort och väl tilltaget. Gott om förvaring, utgång till balkong samt vacker utsikt. Vitmålade väggar och ekparkett. Sovrum 2 Ett mysigt och lättmöblerat sovrum med bra förvaring. Vitmålade väggar och ekparkett. Sovrum 3 Ett trevligt och lättmöblerat rum med plats för säng. Detta sovrum har vitmålade väggar och ekparkett och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum. Badrum 1 Ett stort och funktionellt badrum med tvättmaskin, torktumlare, takdusch och handdukstork. Mörkt klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrum 2 Rymlig och praktisk gästtoalett med toalett, kommod och dusch. Balkong 1 Rymlig och insynsskyddad balkong med eftermiddagssol och morgonsol. Här har man utsikt mot takåsarna och hela stan. Balkongen nås via ett av sovrummen. Balkong 2 Här finner du en lättmöblerad och mysig balkong med sol hela morgonen och förmiddagen. Plats för matbord och stolar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 2018
 • Andel i föreningen: 1,54 %
Driftkostnad / År
 • El: 3 600 Kr
 • Försäkring: 1 800 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 5 400 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Vasatornet i Linköping
 • Varmt välkomna till ÖVre Vasastaden och Brf Vasatornet som bildades 2015. Föreningen äger fastigheten Automaten 8 med adresserna Thorells gata 6-18. I föreningen finns 102 lägenheter och 7 lokaler samt tillgång till garageplatser.

  GEMENSAMMA YTOR
  I föreningen finns en mycket trivsam gemensam takterrass med möblerade umgängesytor. I källaren finns lägenhetsförråd och cykelförråd.

  TV/BREDBAND
  Kabel-tv via Com Hem ingår i avgiften.
  Internet via fiber från Com Hem ingår i avgiften.

  PARKERING
  Garage finns i källaren och går att hyra för 900 kr/mån.
  Gatuparkering mot avgift. Vasastadens boendeparkering kostar 370 kr/mån

  ÖVRIGT
  Föreningen har ett gemensamt abonnemang för hushållsel med avräkning.
  Obligatorisk avgift för el tillkommer till avgiften. Elen betalas i förskott enlig schablon. Varje lägenhet har en egen mätare som avläses varje årsskifte. Därefter regleras avgiften så man betalar för sin faktiska förbrukning.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 190 Kr
 • Pantsättningsavgift: 476 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Övre Vasastaden är den nybyggda delen av Vasastaden som började stå klart under 2016. Ett helt nytt torg med kringliggande service har växt fram där det finns flertalet restauranger, gym, en större välsorterad matbutik och mycket mer. Det är kort gångsvstånd till Resecentrum men det finns även flertalet busshållplatser i området. I Övre Vasastaden finns områdesparkering som tecknas via kommunen.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram