mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 71 m²
 • Avgift: 3 788 kr / mån
 • lägenhetsnummer: 461
 • Antal rum: 2
 • Våning: 2 av 2
 • Drift: 325 kr/år

Pris: 995 000 Kr

Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Tvåa högst upp i huset!

Här erbjuds en modern och hemtrevlig lägenhet med ett ljusinsläpp som är svårt att motstå. En lägenhet i fint skick som har något för alla.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en stor, inbjudande och välplanerad hall med inbyggda garderober, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett stort, harmoniskt och mysigt sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Köket är stort och fräscht med bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Det rymliga, lättmöblerade och härliga vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. I badrummet finns toalett, badkar, kommod och handfat.

Bostaden har även en balkong där man gärna tillbringar mycket tid under årets varmare månader. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.

På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Klockaregården 19 ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största föreningar.
Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu och pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal samt gym. Till lägenheten medföljer även ett vindsförråd.

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar: Hall
Den stora, inbjudande och välplanerade hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och ljust golv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – inbyggda garderober, säkerhetsdörr och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det stora och fräscha köket har ljusa väggar och ljust golv. Utrustningen består av spis, kombinerad kyl/frys, ugn och mikrovågsugn. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerat och härligt rum med ljust golv och ljusa väggar. Här erbjuds fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp.

Sovrum
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och mysigt rum med ljust golv och fondtapet. Rummet har inbyggda garderober och plats för dubbelsäng.

Badrum
Stort badrum med toalett, badkar, kommod, handfat och badrumsskåp. Här ligger våtrumsmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

Balkong
Från vardagsrummet finner du en charmig och fin balkong med sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot skogen och takåsarna.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,15436 %
 • Andel av årsavgift: 0,15436 %
Driftkostnad / År
 • El: 200 Kr
 • Försäkring: 125 Kr
 • Totalt: 325 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB Brf Gasellen i Linköping
 • Brf Gasellen är en sammanslagning av brf Skäggetorp 1 och 2 och bildades 2010. Föreningen äger fastigheterna Gasellen 1,2,3 och 6 som blev inflyttningsklara 1966-68. I föreningen finns 546 bostäder fördelat på adresserna Storgården 1-19, 23-51 och 2-56, Klockaregården 1-35 och 2-26 samt Skäggetorpsgatan 7-15 och 6-14. Föreningen äger även hyreslokaler med en sammanlagd yta på 1 509 kvm, 217 garage samt 351 parkeringsplatser.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen har flera gemensamma tvättstugor samt en grovtvättstuga. Två tvätthallar för bilen, bastu samt en slöjdsal som föreningens medlemmar får nyttja. I källaren/bodar på gården finns cykelförvaring.
  Föreningen har två övernattningsrum som går att hyra för 200 kr/natt samt en fest och samlingslokal för ca 600 kr/kväll.

  TV/INTERNET
  Kabel-TV från Com Hem ingår i avgiften.
  Bredband via bredbandsbolaget ingår i avgiften.

  GARAGE/PARKERINGSPLATS
  Parkeringsplats finns att hyra för 125 kr/mån. Ej kö.
  Det finns även parkeringsplats under tak för 250 kr/mån, varmgarage för 350 kr/mån samt garage med egen port för 400 kr/mån men där är det för närvarande kö.
  Avgiftsbelagd gästparkering finns i området.

  FÖRSÄKRING
  Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram