mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 48 m²
 • Avgift: 2 495 kr / mån I månadsavgiften ingår, värme vatten, tv-grundutbud och internet.
 • lägenhetsnummer: 432
 • Våning: 1 av 3
 • Drift: 250 kr/år
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Klockaregården 21 | Linköping

Välkommen till Klockaregården och denna fina markplanslägenhet om 48 kvadratmeter. Denna lägenhet, som är i absolut toppskick, är ljus och öppen och erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp, stora sällskapsytor och lättmöblerade rum.

Här finner ni ett välplanerat och modernt kök som renoverades 2016 med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, plats för matbord och stolar. Badrummet, som renoverades 2015, är stort, smakfullt och fräscht och har toalett, badkar, toppmatare och handfat. Vardagsrummet med ljusa väggar och parkettgolv är härligt, rymligt och öppet. Sovalkov som har plats för en 140 säng och har en stor garderob med skjutdörrar längs ena väggen. Sist men inte minst till den stora uteplatsen som har eftermiddag/kvällssol. Här finns gott om plats för stor soffgrupp att njuta av sommaren i.

På Klockaregården bor du i ett lugnt område med närhet till livsmedelsaffär i Skäggetorp Centrum såväl som större handelscentrum i Tornby, Campus valla, restauranger, grönområden, skola såväl som förskola. Bostaden ingår i den stabila HSB föreningen Gasellen som omfattar 546 lägenheter och är en av Östergötlands största föreningar. Brf Gasellen tillhandahåller även sina medlemmar gästlägenhet, samlingslokal, bastu, pingisrum, boulebana, tvättstuga, slöjdsal och gym. Till lägenheten medföljer även ett vindsförråd.

Missa inte chansen att förvärva detta trivsamma boende!

Varmt välkommen på visning!

Rumsbeskrivningar: Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig och inbjudande hall med bra förvaringsmöjligheter, hatthylla och säkerhetsdörr. Hallen har vita väggar och laminatgolv.

Kök
Ett välplanerat och modernt kök från 2016 med. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Här får ni plats med matbord och stolar. Målade väggar och laminatgolv.

Vardagsrum
Ett härligt, rymligt och öppet vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har målade väggar och parkettgolv

Sovalkov
Från köket når du detta sovrum, som är väl tilltaget och inbjudande med plats för 140cm säng och en garderobsvägg. Vita väggar och laminatgolv.

Badrum
Stort, smakfullt och fräscht badrum från 2015 med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Badrummets inredning består av toalett, badkar och handfat. Det finns även en toppmatare.

Uteplats
Stor uteplats med bästa solläge, här har man sol hela eftermiddag/kvällen. Gott om plats för soffgrupp och matbord.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,10168 %
Driftkostnad / År
 • El: 150 Kr
 • Försäkring: 100 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 250 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB Brf Gasellen i Linköping
 • Brf Gasellen är en sammanslagning av brf Skäggetorp 1 och 2 och bildades 2010. Föreningen äger fastigheterna Gasellen 1,2,3 och 6 som blev inflyttningsklara 1966-68. I föreningen finns 546 bostäder fördelat på adresserna Storgården 1-19, 23-51 och 2-56, Klockaregården 1-35 och 2-26 samt Skäggetorpsgatan 7-15 och 6-14. Föreningen äger även hyreslokaler med en sammanlagd yta på 1 509 kvm, 217 garage samt 351 parkeringsplatser.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Föreningen har flera gemensamma tvättstugor samt en grovtvättstuga. Två tvätthallar för bilen, bastu samt en slöjdsal som föreningens medlemmar får nyttja. I källaren/bodar på gården finns cykelförvaring.
  Föreningen har två övernattningsrum som går att hyra för 200 kr/natt samt en fest och samlingslokal för ca 600 kr/kväll.

  TV/INTERNET
  Kabel-TV från Com Hem ingår i avgiften.
  Bredband via bredbandsbolaget ingår i avgiften.

  GARAGE/PARKERINGSPLATS
  Parkeringsplats finns att hyra för 125 kr/mån. Ej kö.
  Det finns även parkeringsplats under tak för 250 kr/mån, varmgarage för 350 kr/mån samt garage med egen port för 400 kr/mån men där är det för närvarande kö.
  Avgiftsbelagd gästparkering finns i området.

  FÖRSÄKRING
  Föreningen har gemensamt bostadsrättstillägg som ingår i månadsavgiften.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram