mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 60 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 131 kr / mån värme, vatten, tv
 • lägenhetsnummer: 132
 • Antal rum: 2
 • Våning: 3 av 5
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 800 kr/år

Pris: 1 695 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Rymlig tvåa på centralt läge!

Välkomna till denna rymliga tvåa på St Larsgatan 4 i centrala Linköping! Här har ni ett trivsamt hem med en rymlig hall, stort kök med en köksö och ett vardagsrum som har plats för både soffgrupp och matmöbel. Badrummet är nyligen renoverat via föreningens stambyte, det är helkaklat, stilrent och det är förberett för tvättmaskin. Sovrummet ligger in mot innergården vilket gör att det blir lugnt och skönt samt att det enkelt rymmer en dubbelsäng och annat möblemang.

Föreningen har ett centralt läge och på kort avstånd finns Resecentrum, fina grönområden, Stångåns promenadstråk samt Linköpings innerstad med fullt utbud.

Varmt välkomna på visning!

HALL
Välkomnande entré med bra förvaringsmöjligheter, målade väggar och laminatparkettgolv. Entrédörren är bytt i maj till en Dalkoc säkerhetsdörr S43.

KÖK
Ljust kök med vita luckor och laminatparkett på golvet. Här finns plats för en köksö (ingår ej) eller ett matbord samt gott om förvaring i skåp och lådor. Det finns en delad kyl och frys, spis, ugn och fläkt. Bänkdiskmaskin finns men den är ej inkopplad.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med fönster mot innergården. Det är målade väggar och ett parkettgolv.

BADRUM
Helkaklat badrum (2022) i ljusa färger med en toalett, handfat i kommod, spegelskåp samt dusch med glasdörrar.

Till lägenheten hör ett externt förråd i källaren.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1960
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Blomman 11
 • Andel i föreningen: 0,5483 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 300 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 5 800 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden är uppskattad och kommer att variera för en köpare.
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Tekniska Verken
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Jönckeshuset
 • Bostadsrättsföreningen Jönckeshuset ligger i centrala Linköping. Föreningen omfattas av de tre fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 med byggår 1946 respektive år 1960. Lägenheterna är fördelade på 1- 5 rum och kök.

  EKONOMI
  Inga avgiftshöjningar planerade under 2022.
  Föreningens ekonomin har förbättrats då lån har lagt som, se ÅR 2021, med en lägre lånebild om 15 663 kr/kvm.

  PARKERING
  I föreningen finns 21 garageplatser för personbilar, 600 kr/månad. Separat kö.
  Garageplats i intilliggande garage, 1100 kr/månad. Separat kö.

  Boendeparkering via kommunen för 375 kr/månad.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv ingår i avgiften. Internet tecknas individuellt via Comhem eller Telenor. Fiber finns.

  INTERNET I VINDSLÄGENHET
  Vid val av internet via Telenor vid köp av en vindslägenhet måste Telenor kontaktas för installation. Observera att handläggningstiden för att få en tekniker på plats är ett par veckor.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Tvättstuga finns på källarplan utrustat med tvättmaskiner, torktumlare samt tork- och mangelrum. Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i källaren.

  RENOVERINGAR
  Under byggnadernas livstid har man bland annat gjort stambyten, badrumsrenoveringar samt delvis relining. Man har även bytt utrustning i värmeundercentral, upprustning i tvättstugor, vissa fönsters ytterbågar, hissinstallation, renoverat balkongplattor och bytt terrassbjälklag. Detta gäller i Blomman 12 och 14.

  Stambyte är gjort 2021 på Bielkegatan 2C. Stambyte på Bielkegatan 2A och B är beräknat att vara klart senast maj/juni 2022. St Larsgatan 4 blev klart i juni 2022. På St Larsgatan 6 har stammarna spolats.

  Renovering/byte av fönster kommer ske efter stambytet samt målning av trapphus. Dränering är också planerat. Tidsplan ej bestämt. Renovering av vissa balkonger samt modernisering av hissar är också i planen. För mer detaljerad information kontakta gärna styrelsen.

  ÖVRIGT
  På vinden är 22 nya lägenheter under uppförande.
  6 lägenheter är färdigställda och sålda. Resterade vindslägenheter säljs så snart de är färdigställda, under 2022 vilket innebär ett utökat kvadratmeter som bostadsrättsyta i föreningen.

  I föreningen finns det ca 13 hyresrätter kvar. Föreningen äger dessa hyresrätter som avyttras när hyresrätterna sägs upp. Försäljningskviden används i regler till att amortera på föreningens lån. Köparna blir medlemmar i föreningen och föreningen får ett utökat antal kvadratmeter bostadsrättsyta.

  För mer detaljerad information om planerade renoveringar hänvisas till föreningen och den ekonomiska planen.

  Besök gärna deras hemsida: https://www.jonckeshuset.se.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Mitt i centrala Linköping har du nära till ett fullt utbud av flertalet matbutiker, vimlet på stora torgets uteserveringar som går att njuta av sommartid samt flertalet restauranger året om och mysiga caféer. Butiker och gallerior finns för den som är shoppingsugen. Linköpings stadsbibliotek ligger vacker beläget vid Slottsparken och Domkyrkan. Det finns gott om grönområden i centrala Linköping så som Trädgårdsföreningen med lekpark för de mindre, café och trädgårdshandel och även den populära promenaden kring Stångån med vacker natur och caféer längs vägen. Universitetssjukhuset och Linköpings universitet är centralt belägna och man kan enkelt promenera, cykla eller ta bussen dit. Resecentrum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Stadsbussar över stan, pendeltåg, fjärrbussterminal och nationella avgångar med tåg. Det finns ett rikt kulturliv, flertalet välbesökta muséer, teatrar, Gamla Linköping och SAAB Arena på kort avstånd för sportevenemang men även konserter och nöjen. Välkomna till Linköping och en stad du enkelt kan trivas i

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram