mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 80 m²
 • Antal rum: 3
 • Våning: 8 av 12
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 100 kr/år
Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

På våning 8 ligger denna välplanerade trea om 80 kvm

Nu saluför vi denna magnifika trea om 80 kvm på våning 8. Här bor du i en lägenhet som fortfarande är så gott som ny med en inglasad balkong om 10 kvm i norrläge. Lägenheten präglas av stilrena materialval så som
kök från Vedum med grå skåpinredning samt maskinell utrustning i rostfritt, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora fönsterpartier som borgar för ett fint ljusinsläpp. Vidare finner ni två stora sovrum, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, genomgående ekparkett och målade väggar.

Brf Panorama är områdets första bostadsrättsförening. Ett riktigt drömboende för dig som vill bo i ett område som har det mesta man kan önska sig av ett modernt boende.
Fastigheten är byggd enligt miljöbyggnad vilket borgar för god kvalitet, låga driftskostnader och bra inomhusmiljö. På taket finns solceller som bidrar till att minska de gemensamma driftskostnaderna i huset.
Huset har en främre och en bakre entré med två hissar som även går till källarplanet och garaget. I entrén på framsidan finns också lägenheternas postfack.
Varje lägenhet har ett lägenhetsförråd i källarplanet som nås bekvämt med hissen.
Du kan snabbt ta dig ner till pulsen i city för ett restaurangbesök eller ta en lugn promenad och lyssna på fågelsång i det grönskande ek landskapet.

Gemensamhetslokal med fantastisk utsikt!
På våning 12 ligger bostadsrättsföreningens gemensamhetslokal. Här finns, förutom ett rymligt rum, även pentry, bastu, wc och dusch. Lokalen har stora fönster med magnifik utsikt in över city! Där finns plats för styrelsearbete eller möjlighet till övernattning för till exempel besökande gäster.

Rumsbeskrivningar: Hall
Hall med stor skjutgarderob och klinkergolv.

Kök
Vedumkök med vita luckor och rostfria vitvaror i form av kyl och frys, inbyggnadsugn, micro samt induktionshäll och diskmaskin. Ljusa väggar och fint parkettgolv.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med parkettgolv med plats för både matbord och soffa. Härifrån har man utgång till lägenhetens balkong.

Sovrum 1
Stort sovrum med parkettgolv och målade väggar. Här finns ingång till en klädkammare. Plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Stort sovrum med parkettgolv och garderober med skjutdörrar. Plats för dubbelsäng och skrivbord.

Badrum
Rymligt badrum utrustat med dusch bakom duschväggar av mörkt glas, kommod och handdukstork. Här finns också en tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsbänk över för enkel och smidig klädvård samt två överskåp för förvaring.

Balkong
Inglasad, charmig och ljus balkong som nås från vardagsrummet. Här erbjuds lättmöblerade ytor och plats för soffgrupp.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 2019
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 1,93296 %
Driftkostnad / År
 • El: 3 600 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 5 100 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB brf Panorama
 • ALLMÄNT OM FÖRENINGEN
  Huset stod färdigt för inflyttning januari 2020. Förening innefattar 54 bostadsrätter. Huset är 12 våningar varav bostäder på de första 11 och en gemensamhetsanläggning på 12 våningen för föreningens medlemmar. Här finns bastu och relax.

  TV OCH BREDBAND
  Tv och bredband ingår i avgiften, via Telenor. Hastighet 250 mbit.

  FÖRSÄKRING
  Br-tillägget tecknas kollektivt av föreningen. Medlemmen behöver endast teckna hemförsäkring.

  FÖRRÅD
  Förråd till lägenheterna finns i källaren samt ett fåtal på vinden.

  ÖVRIGT
  Föreningen har avtal med Sunfleet, vilket innebär att det finns en Volvo V60 på parkeringen.
Parkering
 • Parkeringsplatser. Pris 640kr/mån.
  Garageplatser. Pris 850kr/mån.
  Kö kan förekomma till både garage och parkeringsplats.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 233 Kr
 • Pantsättningsavgift: 493 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram