mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 50 m²
 • Biarea: 6 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 124 kr / mån värme, vatten, tv
 • lägenhetsnummer: 172
 • Antal rum: 2
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja. Hiss går inte hela vägen upp. Till vindsplanet är en trapp.
 • Drift: 6 300 kr/år

Pris: 2 095 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Vindstvåa med balkong!

Nu saluförs denna vindstvåa mitt i centrala Linköping! På ett tilltalande sett har denna lägenhet skapats från grunden och blivit till ett trivsamt hem. Här har du en härlig takhöjd, synliga takbjälkar och trevliga sociala ytor att umgås på. Det är ett stilfullt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror samt ett helkaklat badrum som har bekvämligheten med tvättmaskin. Vardagsrummet har utgången till balkongen som ligger i det härliga och soliga västerläget. I Vasastan finns det flertalet restauranger, välsorterad matbutik fina grönområdet och mycket mer. På någon minuts promenad har du innerstan och det är även kort avstånd till Resecentrum och Stångåns fina promenadstråk. Varmt välkomna till St Larsgatan 6A och denna nyproducerade vindslägenhet du bara kan flytta in i!

HALL
Välkomnande entré med en härlig takhöjd och plats för avhängning. I entrén ligger det grått klinker som övergår till ekparkett samt vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent kök från Ballingslöv med grå släta luckor, bänkskiva av laminat och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen är i rostfritt utförande och består av en delad kyl och frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Trivsamt och ljust rum med utgång till balkongen. Det finns gott om plats för både soffhörna och matmöbel.

SOVRUM
Separat sovrum med vita garderober.

BADRUM
Helkaklat rum i ljusa färger. Det finns en dusch med glasdörr, handfat i kommod, toalett och en kombinerad tvättmaskin. Det finns gott om plats för möblemang då badrummet är ljust och rymligt.

Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1946
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 0,5967 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 800 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 6 300 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden är uppskattad och kommer att variera för en köparen efter förbrukning.
Ventilation
 • Ventilation: FTX, FT och F
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-12-14
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Jönckeshuset
 • Bostadsrättsföreningen Jönckeshuset ligger i centrala Linköping. Föreningen omfattas av de tre fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 med byggår 1946 respektive år 1960. Lägenheterna är fördelade på 1- 5 rum och kök.

  EKONOMI
  Inga avgiftshöjningar planerade under 2022.
  Föreningens ekonomin har förbättrats då lån har lagt som, se ÅR 2021, med en lägre lånebild om 15 663 kr/kvm.

  PARKERING
  I föreningen finns 21 garageplatser för personbilar, 600 kr/månad. Separat kö.
  Garageplats i intilliggande garage, 1100 kr/månad. Separat kö.

  Boendeparkering via kommunen för 375 kr/månad.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv ingår i avgiften. Internet tecknas individuellt via Comhem eller Telenor. Fiber finns.

  INTERNET I VINDSLÄGENHET
  Vid val av internet via Telenor vid köp av en vindslägenhet måste Telenor kontaktas för installation. Observera att handläggningstiden för att få en tekniker på plats är ett par veckor.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Tvättstuga finns på källarplan utrustat med tvättmaskiner, torktumlare samt tork- och mangelrum. Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i källaren.

  RENOVERINGAR
  Under byggnadernas livstid har man bland annat gjort stambyten, badrumsrenoveringar samt delvis relining. Man har även bytt utrustning i värmeundercentral, upprustning i tvättstugor, vissa fönsters ytterbågar, hissinstallation, renoverat balkongplattor och bytt terrassbjälklag. Detta gäller i Blomman 12 och 14.

  Stambyte är gjort 2021 på Bielkegatan 2C. Stambyte på Bielkegatan 2A och B är beräknat att vara klart senast maj/juni 2022. St Larsgatan 4 blev klart i juni 2022. På St Larsgatan 6 har stammarna spolats.

  Renovering/byte av fönster kommer ske efter stambytet samt målning av trapphus. Dränering är också planerat. Tidsplan ej bestämt. Renovering av vissa balkonger samt modernisering av hissar är också i planen. För mer detaljerad information kontakta gärna styrelsen.

  ÖVRIGT
  På vinden är 22 nya lägenheter under uppförande.
  6 lägenheter är färdigställda och sålda. Resterade vindslägenheter säljs så snart de är färdigställda, under 2022 vilket innebär ett utökat kvadratmeter som bostadsrättsyta i föreningen.

  I föreningen finns det ca 13 hyresrätter kvar. Föreningen äger dessa hyresrätter som avyttras när hyresrätterna sägs upp. Försäljningskviden används i regler till att amortera på föreningens lån. Köparna blir medlemmar i föreningen och föreningen får ett utökat antal kvadratmeter bostadsrättsyta.

  För mer detaljerad information om planerade renoveringar hänvisas till föreningen och den ekonomiska planen.

  Besök gärna deras hemsida: https://www.jonckeshuset.se.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Mitt i centrala Linköping har du nära till ett fullt utbud av flertalet matbutiker, vimlet på stora torgets uteserveringar som går att njuta av sommartid samt flertalet restauranger året om och mysiga caféer. Butiker och gallerior finns för den som är shoppingsugen. Linköpings stadsbibliotek ligger vacker beläget vid Slottsparken och Domkyrkan. Det finns gott om grönområden i centrala Linköping så som Trädgårdsföreningen med lekpark för de mindre, café och trädgårdshandel och även den populära promenaden kring Stångån med vacker natur och caféer längs vägen. Universitetssjukhuset och Linköpings universitet är centralt belägna och man kan enkelt promenera, cykla eller ta bussen dit. Resecentrum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Stadsbussar över stan, pendeltåg, fjärrbussterminal och nationella avgångar med tåg. Det finns ett rikt kulturliv, flertalet välbesökta muséer, teatrar, Gamla Linköping och SAAB Arena på kort avstånd för sportevenemang men även konserter och nöjen. Välkomna till Linköping och en stad du enkelt kan trivas i.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning

Budgivning

Datum Tid Pris Budgivare
2022-08-15 10:00 1 885 500 SEK 1

På webbplatsen publiceras normalt alla inkomna bud.
Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska publiceras.

Instagram