mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 22 m²
 • Biarea: 4 m²
 • Areakälla: säljarens information enl. uppmätning
 • Avgift: 1 649 kr / mån värme, vatten, tv
 • lägenhetsnummer: 169
 • Antal rum: 1
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 400 kr/år

Pris: 1 125 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Nyproducerad vindslägenhet mitt i city!

Välkomna till Sturegatan 3A och denna nyproducerade vindslägenhet som är något utöver det vanliga i centrala Linköping! På ett tilltalande sett har detta hem skapats från grunden och blivit något alldeles extra. Här har du en härlig takhöjd i kombination med vinklar och vrår. Det är ett stilfullt kök från Ballingslöv med bra arbetsytor och rostfria vitvaror samt ett helkaklat badrum som har bekvämligheten med kombinerad tvättmaskin och golvvärme. Rummen har vitmålade väggar och genomgående parkettgolv för att du enkelt ska kunna flytta in och bara börja trivas. Denna lägenhet är en etta om 22 kvm + 4 kvm i biyta.

I Innerstan/ Vasastaden finns det flertalet restauranger, välsorterad matbutik fina grönområden och mycket mer. I föreningen finns flera lokaler på entréplan med ett blandat utbud av verksamheter som kan vara bra att ha nära. På någon minuts promenad ligger Resecentrum och även Stångåns fina promenadstråk med Nykvarnsparken. Detta är ett optimalt cityläge!

Denna lägenhet är en av de nio sista nyproducerade lägenheterna i Brf Jönckeshuset där man låtit inreda vindsplanet med nya lägenheter som tillförs föreningen.

Välkomna på visning!

HALL
Entré med grått klinker som vidare övergår till parkettgolv som är genomgående för lägenheten. Väggarna är vitmålade. Här finns det ett förråd/garderob direkt till vänster.

RUM
Ljust rum med plats för möblemang efter önskemål.

KÖK
Stilrent kök från Ballingslöv med grå släta luckor, bänkskiva av laminat och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen är i rostfritt utförande och består av en delad kyl och frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin.

BADRUM
Helkaklat, ljust och rymligt badrum. Det finns dusch med glasdörr, handfat i kommod, toalett, golvvärme samt en kombinerad tvättmaskin. I taket sitter spotlights.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett förråd.

ÖVRIGT
Efter att styling töms kommer vissa spikar och spikhål vara kvar. Man kan få en liten burk mer färg för att dutta i de små hålen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1946
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Blomman 12
 • Andel i föreningen: 0,26249 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 451 878 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 4 200 Kr
 • Försäkring: 1 200 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 5 400 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden är uppskattad och kommer att variera för en köpare.
Ventilation
 • Ventilation: FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-12-14
Om föreningen Brf Jönckeshuset
 • Bostadsrättsföreningen Jönckeshuset ligger i centrala Linköping. Föreningen omfattas av de tre fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 med byggår 1946 respektive år 1960. Lägenheterna är fördelade på 1- 5 rum och kök.

  PARKERING
  I föreningen finns 21 garageplatser för personbilar, 600 kr/månad. Separat kö.
  Garageplats i intilliggande garage, 1100 kr/månad. Separat kö.
  Boendeparkering via kommunen för 375 kr/månad.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv ingår i avgiften. Internet tecknas individuellt via Comhem eller Telenor. Fiber finns.

  INTERNET I VINDSLÄGENHET
  Vid val av internet via Telenor vid köp av en vindslägenhet måste Telenor kontaktas för installation. Observera att handläggningstiden för att få en tekniker på plats är ett par veckor.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Tvättstugor finns på källarplan utrustat med tvättmaskiner, torktumlare samt tork- och mangelrum. Cykelrum finns på flertalet ställen i källaren. Det finns gemensamt hus för källsortering samt stationer för hushållsavfall.

  Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i källaren förutom till några av vindslägenheterna som får förråd i anslutning till eller i lägenheten.

  RENOVERINGAR
  Under byggnadernas livstid har man bland annat gjort stambyten, badrumsrenoveringar samt delvis relining. Man har även bytt utrustning i värmeundercentral, upprustning i tvättstugor, vissa fönsters ytterbågar, hissinstallation, renoverat balkongplattor och bytt terrassbjälklag. Detta gäller i Blomman 12 och 14.

  2021/2022 Stambyte är gjort på Bielkegatan 2A-C samt St Larsgatan 4.
  2022 Vissa hissar är bytta.
  På St Larsgatan 6 har stammarna spolats.
  Ca 2002 Stambyte på Sturegatan 5

  2022 Renovering av balkonger på Sturegatan.
  2023 pågående dränering runt huset
  2023 pågående målning av trapphus
  Fönsterbyte planeras att göras under 2023.

  För mer detaljerad information kontakta gärna styrelsen.

  EKONOMI
  Föreningen höjde avgiften, januari 2023. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget 2023-02-09.

  ÖVRIGT
  På vinden är 22 nya lägenheter under uppförande, sista etappen består av 9 lägenheter, alla de andra är sålda.

  I föreningen finns det ca 13 hyresrätter kvar. Föreningen äger dessa hyresrätter som avyttras när hyresrätterna sägs upp. Försäljningskviden används i regler till att amortera på föreningens lån. Köparna blir medlemmar i föreningen och föreningen får ett utökat antal kvadratmeter bostadsrättsyta.

  För mer detaljerad information om planerade renoveringar hänvisas till föreningen och den ekonomiska planen.

  Besök gärna deras hemsida: https://www.jonckeshuset.se.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Mitt i centrala Linköping har du nära till ett fullt utbud av flertalet matbutiker, vimlet på stora torgets uteserveringar som går att njuta av sommartid samt flertalet restauranger året om och mysiga caféer. Butiker och gallerior finns för den som är shoppingsugen. Linköpings stadsbibliotek ligger vacker beläget vid Slottsparken och Domkyrkan. Det finns gott om grönområden i centrala Linköping så som Trädgårdsföreningen med lekpark för de mindre, café och trädgårdshandel och även den populära promenaden kring Stångån med vacker natur och caféer längs vägen. Universitetssjukhuset och Linköpings universitet är centralt belägna och man kan enkelt promenera, cykla eller ta bussen dit. Resecentrum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Stadsbussar över stan, pendeltåg, fjärrbussterminal och nationella avgångar med tåg. Det finns ett rikt kulturliv, flertalet välbesökta muséer, teatrar, Gamla Linköping och SAAB Arena på kort avstånd för sportevenemang men även konserter och nöjen. Välkomna till Linköping och en stad du enkelt kan trivas i

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram