mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 80 m²
 • Biarea: 12 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 832 kr / mån Värme, vatten, tv
 • lägenhetsnummer: 171
 • Antal rum: 3
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja. Hiss går inte hela vägen upp. Till vindsplanet är en trapp.
 • Drift: 8 800 kr/år

Pris: 2 575 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Ljus och fin vindstrea med två balkonger i västerläge!

Nu saluförs denna vindstrea mitt i centrala Linköping! På ett tilltalande sett har denna lägenhet skapats från grunden och blivit till ett trivsamt hem. Här har du en härlig takhöjd, synliga takbjälkar och trevliga sociala ytor att umgås på. Det är ett stilfullt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror samt ett helkaklat badrum som har bekvämligheten med tvättmaskin. Vardagsrummet har utgången till en av balkongerna som ligger i det härliga och soliga västerläget. Det är öppen planlösning mot köket som också har en utgång till den andra balkongen i samma solläge. Båda sovrummen är rymliga och rymmer gott om förvaring och de är belägna i var sin del av bostaden. I Vasastan finns det flertalet restauranger, välsorterad matbutik fina grönområdet och mycket mer. På någon minuts promenad har du innerstan och det är även kort gångavstånd till Resecentrum och Stångåns fina promenadstråk samt Nykvarnsparken. Varmt välkomna till St Larsgatan 6A och denna vindslägenhet du bara kan flytta in i!

HALL
Välkomnande entré med en härlig takhöjd och plats för avhängning. I entrén ligger det grått klinker som övergår till ekparkett samt vitmålade väggar.

KÖK
Stilrent kök från Ballingslöv med grå släta luckor, bänkskiva av laminat och stänkskydd i vitt kakel. Utrustningen är i rostfritt utförande och består av en delad kyl och frys, spishäll, fläkt, ugn, micro och diskmaskin.

VARDAGSRUM
Trivsamt och ljust rum med utgång till balkongen. Det finns gott om plats för både soffhörna och matmöbel.

SOVRUM
Separat sovrum som är väl tilltaget och med vita garderober.

SOVRUM
Rum med plats för en större säng och möblemang. Ligger innanför köket.

BADRUM
Helkaklat rum i ljusa färger. Det finns en dusch med glasdörr, handfat i kommod, toalett och en kombinerad tvättmaskin. Det finns gott om plats för möblemang då badrummet är ljust och rymligt.

Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett källarförråd.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2022 Hus från 40-tal
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Blomman 12
 • Andel i föreningen: 0,9282 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 456 135 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 7 200 Kr
 • Försäkring: 1 600 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 8 800 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden ör uppskattad och kommer att variera för en köpare efter faktisk förbrukning.
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Tekniska Verken
Ventilation
 • Ventilation: F, FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-12-14
Om föreningen Brf Jönckeshuset
 • Bostadsrättsföreningen Jönckeshuset ligger i centrala Linköping. Föreningen omfattas av de tre fastigheterna Blomman 11, 12 och 14 med byggår 1946 respektive år 1960. Lägenheterna är fördelade på 1- 5 rum och kök.

  PARKERING
  I föreningen finns 21 garageplatser för personbilar, 600 kr/månad. Separat kö.
  Garageplats i intilliggande garage, 1100 kr/månad. Separat kö.
  Boendeparkering via kommunen för 375 kr/månad.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv ingår i avgiften. Internet tecknas individuellt via Comhem eller Telenor. Fiber finns.

  INTERNET I VINDSLÄGENHET
  Vid val av internet via Telenor vid köp av en vindslägenhet måste Telenor kontaktas för installation. Observera att handläggningstiden för att få en tekniker på plats är ett par veckor.

  GEMENSAMMA UTRYMMEN
  Tvättstugor finns på källarplan utrustat med tvättmaskiner, torktumlare samt tork- och mangelrum. Cykelrum finns på flertalet ställen i källaren. Det finns gemensamt hus för källsortering samt stationer för hushållsavfall.

  Till varje lägenhet hör ett förråd beläget i källaren förutom till några av vindslägenheterna som får förråd i anslutning till eller i lägenheten.

  RENOVERINGAR
  Under byggnadernas livstid har man bland annat gjort stambyten, badrumsrenoveringar samt delvis relining. Man har även bytt utrustning i värmeundercentral, upprustning i tvättstugor, vissa fönsters ytterbågar, hissinstallation, renoverat balkongplattor och bytt terrassbjälklag. Detta gäller i Blomman 12 och 14.

  2021/2022 Stambyte är gjort på Bielkegatan 2A-C samt St Larsgatan 4.
  2022 Vissa hissar är bytta.
  På St Larsgatan 6 har stammarna spolats.
  Ca 2002 Stambyte på Sturegatan 5

  2022 Renovering av balkonger på Sturegatan.
  2023 pågående dränering runt huset
  2023 pågående målning av trapphus
  Fönsterbyte planeras att göras under 2023.

  För mer detaljerad information kontakta gärna styrelsen.

  EKONOMI
  Föreningen höjde avgiften, januari 2023. Inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget 2023-02-09.

  ÖVRIGT
  På vinden är 22 nya lägenheter under uppförande, sista etappen består av 9 lägenheter, alla de andra är sålda.

  I föreningen finns det ca 13 hyresrätter kvar. Föreningen äger dessa hyresrätter som avyttras när hyresrätterna sägs upp. Försäljningskviden används i regler till att amortera på föreningens lån. Köparna blir medlemmar i föreningen och föreningen får ett utökat antal kvadratmeter bostadsrättsyta.

  För mer detaljerad information om planerade renoveringar hänvisas till föreningen och den ekonomiska planen.

  Besök gärna deras hemsida: https://www.jonckeshuset.se.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Mitt i centrala Linköping har du nära till ett fullt utbud av flertalet matbutiker, vimlet på stora torgets uteserveringar som går att njuta av sommartid samt flertalet restauranger året om och mysiga caféer. Butiker och gallerior finns för den som är shoppingsugen. Linköpings stadsbibliotek ligger vacker beläget vid Slottsparken och Domkyrkan. Det finns gott om grönområden i centrala Linköping så som Trädgårdsföreningen med lekpark för de mindre, café och trädgårdshandel och även den populära promenaden kring Stångån med vacker natur och caféer längs vägen. Universitetssjukhuset och Linköpings universitet är centralt belägna och man kan enkelt promenera, cykla eller ta bussen dit. Resecentrum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Stadsbussar över stan, pendeltåg, fjärrbussterminal och nationella avgångar med tåg. Det finns ett rikt kulturliv, flertalet välbesökta muséer, teatrar, Gamla Linköping och SAAB Arena på kort avstånd för sportevenemang men även konserter och nöjen. Välkomna till Linköping och en stad du enkelt kan trivas i

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram