mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 56,5 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 688 kr / mån El tillkommer enligt schablonavdrag ca 500kr/mån, vatten och värme ingår.
 • lägenhetsnummer: 16-2106-1-14
 • Antal rum: 2
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Ja

Pris: 2 295 000 Kr utgångspris

Frida Casparsson
Ansvarig mäklare

Frida Casparsson

Fastighetsmäklare / Partner
E-post: frida@magnussonmakleri.se
Mobil: 0709-79 70 07

Välkommen på visning!

 • Bokad visning, anmäl er via hemsidan. Varmt välkomna!
  2023-10-01 - 14:00-14:30
  Lägg till i kalendern 2023-10-01 14:00 2023-10-01 14:30 Europe/Stockholm Visning: Ågatan 1A https://www.magnussonmakleri.se/objekt/obj12644_2014294597/ Ågatan 1A | Linköpings Innerstad | Linköping YYYY-MM-DD

  ANMÄLAN TILL VISNING | 1696168800-1696170600

Renoverad tvåa med glimt av Stångån i exceptionellt bra förening!

Det här är lägenheten för dig som vill göra ett tryggt köp i en förening med mycket god ekonomi. Med låga lån och med de flesta renoveringarna gjorda hamnar denna förening på A+.
Högst upp i huset möts av en mycket fräsch tvåa med helt nyrenoverade ytskikt från 2023. För dig som har koll på detaljerna sitter nya massiva innerdörrar med tidstypiska handtag, här finns nytt elskåp, alla uttag och strömbrytare är av märket Renova med installerat Plejd-system.
Det snygga HTH-köket är från 2020 och rymmer plats för matbord och vidare finns ett fint vardagsrum med en vacker eldstad samt ett stort sovrum med utgång till balkong med kvällssol. I det kaklade badrummet finns plats att installera en tvättmaskin.

Både från köket och vardagsrummet ser man en glimt av ån och du ansluter de fina promenadstråken längs Stångån precis utanför huset. Med det här optimala läget kan du när som helst ta del av det stora utbudet som Linköpings innerstad erbjuder samtidigt som du kan gå ut och sätta dig i föreningens vackra trädgård och njuta av solen.
Brf Bajonetten är en välskött, aktiv och stabil förening med väldigt god ekonomi. De har ständig fokus på förbättringsåtgärder och tillhandahåller bland annat övernattningsrum, tvättstuga, bastu, dusch och parkering

Vi ses på visning! Välkomna!

HALL

Inbjudande hall med parkettgolv och plats att hänga ytterkläder.

KÖK

Det mycket snygga HTH-köket renoverades 2020 och består av matta benvita luckor och parkettgolv och här finns plats för matbord. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och diskmaskin från 2020 samt kyl och frys som är några år äldre.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet med parkettgolv och utsikt över Stångån är bostadens givna samlingspunkt, här erbjuds stort ljusinsläpp och gott om plats för soffa. Den vackra eldstaden som du kan pryda med levande ljus blir en fin detalj som sprider stämning i rummet.

SOVRUM

Från vardagsrummet når du en inre hall med skjutgarderob innan du kommer vidare till lägenhetens sovrum, ett rymligt och mysigt rum med parkettgolv och utgång till den härliga balkongen med kvällssol.

BADRUM

Badrummet med våtrumsmatta och kakel på vägg har fått ny inredning i form av ny wc-stol, handfat i kommod samt spegelskåp. Här erbjuds dusch och det finns förberett för tvättmaskin.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Fönster: 3-glas isolerfönster
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Bajonetten 20
 • Andel i föreningen: 1,77083 %
Ventilation
 • Ventilation: Frånluftventilation
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-05-29
 • Energiklass: E
Om föreningen HSB Brf Bajonetten
 • Bostadsrättsföreningen Bajonetten bildades 1987 och äger fastigheten Bajonetten 20 med adress Hamngatan 6 A-B och Ågatan 1 A. I föreningen finns det totalt 44 lägenheter fördelat på 1-5 rum och kök. Det finns även 3 hyreslokaler, 13 parkeringsplatser och 10 garageplatser.

  EXTERNFÖRVARING
  Till lägenheten hör två förråd. Ett större vindsförråd och ett källarförråd.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Tvättstuga utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare och torkrum finns i källaren.
  I föreningen finns även en gemensamhetslokal försedd med enklare köksutrustning och möbler så att det kan anordnas fest eller tillställningar.
  Det finns även ett hobbyrum och ett övernattningsrum som erbjuder toalett i korridoren utanför.
  I föreningen finns även en bastu med duschar utanför. Grillplats för föreningens medlemmar finns på innergården.
  Det finns tre cykelrum i föreningen. Ett är beläget på Hamngatan och två på Ågatan 1.

  BILPLATS
  Parkeringsplats med motorvärmaruttag går att hyra för ca 300 kr/mån. Garageplats kostar mellan ca 450 kr/mån beroende på storlek. I dagsläget är det kö till både parkeringsplats och garageplats.

  TV/INTERNET
  Kabel-tv via Com Hem ingår i månadsavgiften.
  Bredband via fiber från Bredbandsbolaget eller Com Hem (mot avgift)

  STAMBYTE
  Stambyte gjordes 1987.

  ÖVRIGT
  Bostadsrättsföreningen har gemensamt avtal för el vilket gör det billigare för dig som boende då du inte behöver ha ett eget elavtal.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 120 Kr
 • Pantsättningsavgift: 448 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Övrigt
 • Nya ytskikt sommaren 2023.
  Nytt elskåp.
  Nya uttag och strömbrytare av märket Renova.
  Plejd-system installerat.
  Nya massiva innerdörrar.
  Nya golvlister.
Övriga byggnader
 • Förråd tillhör lägenheten.
  Fräsch tvättstuga i huset.
  Bastu och dusch i huset.
Närområdet

Mitt i centrala Linköping har du nära till ett fullt utbud av flertalet matbutiker, vimlet på Stora torgets uteserveringar som går att njuta av sommartid samt flertalet restauranger året om och mysiga caféer. Butiker och gallerior finns för den som är shoppingsugen. Linköpings stadsbibliotek ligger vacker beläget vid Slottsparken och Domkyrkan. Det finns gott om grönområden i centrala Linköping så som Trädgårdsföreningen med lekpark för de mindre, café och trädgårdshandel och även den populära promenaden kring Stångån med vacker natur och caféer längs vägen. Universitetssjukhuset och Linköpings universitet är centralt belägna och man kan enkelt promenera, cykla eller ta bussen dit. Resecentrum erbjuder goda kommunikationsmöjligheter. Stadsbussar över stan, pendeltåg, fjärrbussterminal och nationella avgångar med tåg. Det finns ett rikt kulturliv, flertalet välbesökta muséer, teatrar, Gamla Linköping och SAAB Arena på kort avstånd för sportevenemang men även konserter och nöjen. Välkomna till Linköping, en stad du enkelt kan trivas i.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram