mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 89,5 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 4 325 kr / mån Ingår i avgiften ingår el, vatten, värme, tv-grundutbud, internet, källarförråd och förråd utanför ytterdörren
 • lägenhetsnummer: 112
 • Antal rum: 4
 • Våning: 2 av 2
 • Drift: 1 800 kr/år

Pris: 1 825 000 Kr

Azad Pirooti
Ansvarig mäklare

Azad Pirooti

Fastighetsmäklare
E-post: azad@magnussonmakleri.se
Mobil: 0762-05 00 94

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Lyxig, smakfull och genomgående nyrenoverad lägenhet med fyra rum och kök!

Nu saluförs den här charmiga 4:a som är belägen i fina Ekholmen. Bostaden nyrenoverades 2019 och har fyra rum och kök med en boyta om 89.5 kvadratmeter.
I Ekholmen och Ekholmsvägen har du närhet till livsmedelsaffär, skola, dagis, vårdcentral samt golfbana. Goda kommunikationer in till city via buss såväl som via cykel.
I föreningen Brf L21 erbjuds medlemmarna ett tryggt boende i en förening med låg belåning och väl underhållna fastigheter. Föreningen tillhandahåller tre miljöhus med stationer för källsortering. Tillträde kan ske omgående.
I den låga månadsavgiften om 4325 kronor ingår el, vatten, värme, tv,, internet källarförråd och förråd utanför dörren.
I den stora, inbjudande och trevliga hallen i denna lägenhet finns hatthylla, klädhängare, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr. Vidare har vi ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för en större soffgrupp. Det moderna, fräscha och härliga köket med generösa arbetsytor, vita skåpluckor, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort, harmoniskt och rogivande sovrum med platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för stor säng. Lägenheten har även två andra sovrum vars ena är större än den andra. Badrummet är stort och har toalett, dusch med glasväggar, kommod, handfat och spotlights.

I den här lägenheten finns en mysig och liten balkong. Här kan du njuta av härliga kvällar. Balkongen nås från sovrummet och erbjuder eftermiddagssol och plats för ett mindre bord.

Hall
Den stora, inbjudande och trevliga hallen öppnar upp lägenheten och välkomnar både boende och gäster med vitmålade väggar och parkettgolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall – hatthylla, klädhängare, platsbyggda garderober och säkerhetsdörr.

Kök
Det moderna, fräscha och härliga köket har vita väggar och parkettgolv. Utrustningen består av induktions häll, ugn, frys, fläkt, diskmaskin och kyl. I övrigt erbjuder köket generösa arbetsytor, vita skåpluckor, påkostade material, bänkskiva i laminat och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är bostadens givna samlingspunkt – ett rymligt, lättmöblerat och socialt rum med parkettgolv och ljusa väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och plats för en större soffgrupp..

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du lägenhetens master bedroom – ett stort, harmoniskt och rogivande rum med parkettgolv och vita väggar. Rummet har platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för stor säng.

Sovrum 2
Ett stort, inbjudande och harmoniskt sovrum med plats för säng, nattduksbord och plats för garderob. Ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lite mindre, charmigt och mysigt sovrum med plats för garderob bäddsoffa och skrivbord. Detta rum med vitmålade väggar och parkettgolv.

Badrum
Stort och smakfullt badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns utrustning i form av toalett, duschvägg, kommod, handfat, tvättmaskin, torktumlare och spotlights.

Gästtoalett
Fräsch WC med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns det handfat och toalett.

Balkong
Från sovrummet 1 kommer ni in i en mysig och liten balkong med eftermiddagssol och plats för ett mindre bord. Här har du fin utsikt mot takåsarna och skogen. Balkong i Söderläge

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 0,25935 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 78 088 Kr
Driftkostnad / År
 • Försäkring: 1 800 Kr
 • Totalt: 1 800 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen BRF L21- Ekholmen
 • Bostadsrättsföreningen L21-Ekholmen äger fastigheterna Risskörden 1,3,4 och 5 som består av 456 lägenheter fördelat på 29 hus. Storleken på lägenheterna varierar mellan 1-4 rum och kök.

  EKONOMI
  Den ekonomiska förvaltningen utförs av Simpleko.
  I månadsavgiften ingår kabel-tv, värme, vatten och hushållsel.

  EXTERN FÖRVARING
  Till lägenheten hör två förråd. Ett är beläget i källaren och ett i entréplan.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Det finns 10 stycken gemensamma tvättstugor. I föreningen finns även föreningslokal, 8 separata cykelhus och 3 miljöhus med bra sortering. På området finns flera lekparker, basketplan, ishockeyplan och bouleplan.

  TV/INTERNET
  Kabel-TV. Leverantör: Com Hem (11 kanaler ingår samt 8 valfria i tillval). Ingår i månadsavgiften.
  Bredband. Leverantör: Bahnhof 1000/1000 Mbit/s.

  BILPLATS
  Föreningen har 277 garageplatser och 335 parkeringsplatser, varav 40 besöksparkeringar.
  Garage kan hyras för ca 350 kr/mån (separat kö). Parkering för ca 150 kr/mån (separat kö).

  ÖVRIGT
  Bostadsrättstilläggsförsäkring ingår i avgiften.
  Föreningen har Linköpings största solcells anläggning.
Renoveringar
 • Gjorda renoveringar:
  2010: Installation av bredband
  2011: Stam- och ledningsspolning
  2011: Dränering
  2013: Omläggning av tak
  2014: Garageportar
  2015: Nya säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter och brevlådor i trapphus. Satsning av lekplatser och utemiljö.
  2021: Nya fönster
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 183 Kr
 • Pantsättningsavgift: 473 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Ekholmen är en stadsdel i södra Linköping. Området byggdes i början av 1970-talet och tillhör Landeryds församling. Stadsdelen består såväl av villabebyggelse som radhus och hyreslägenheter.
Ekholmen gränsar till stadsdelarna Johannelund, Hjulsbro, Ullstämma, Vidingsjö, Berga och Vimanshäll.

Ekholmen familjecentral med BVC och öppen förskola finns för nyblivna föräldrar och tre förskolor finns i området.Fredriksbergsskolan är en grundskola F-6 + fritidshem och har särskilda undervisningsgrupper för elever inom rörelsenedsättning, RH-klass, samt för elever inom autismspektrum, 4-6:an. På skolgården finns det bla. gungor, rutschkana, sandlådor, fotbollsplaner och basketplaner. Det finns även en äventyrspark och en kulle med träd och stora stenar som lockar till mycket lek. På Högstadieskolan Ekholms skolan finns grundskola 7-9, grundsärskola, grupp för rörelsehindrade elever samt grupp för elever med autism.

Det finns gott om bussförbindelser till centrala Linköping.

I Ekholmen centrum finns ICA Signalen, Willys, systembolaget, apotek m.m.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram