mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 57 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 201 kr / mån värme, vatten, tv, ip-telefoni, sophantering, bostadsrättstillägg. Obligatoriskt tillägg för bredband tillkommer om 125 kr/månad.
 • lägenhetsnummer: 148
 • Antal rum: 2
 • Våning: 2 av 3
 • Drift: 7 600 kr/år

Pris: 1 575 000 Kr eller högstbjudande

Elinor Johansson
Ansvarig mäklare

Elinor Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: elinor@magnussonmakleri.se
Mobil: 0703-29 13 28

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Välplanerad tvåa på lummigt och trevligt läge!

Varmt välkomna till denna trevliga tvårummare på Skogslyckegatan 76! Här möts ni av ett ljust och inbjudande hem på 57 kvm som ligger högst upp i övre Johannelund med ett trevligt och lummigt läge mot närliggande skogsområde. Denna hörnlägenhet har en ljus och luftig entré med generös förvaring, ett stilsäkert kök med plats för matgrupp, rymligt sovrum och ett härligt vardagsrum med utgång till balkongen. I vardagsrummet finns plats för både soffhörna samt en matsalsmöbel om så önskas. Badrummet med dusch är helkaklat i ljusa färger och utrustat med ett praktiskt vädringsfönster i rummet. Föreningen är välskött med en god ekonomi, och erbjuder en rad bekvämligheter för sina medlemmar som tillgång till grönområden med fasta grillplatser, tvättstugor, gym med bastu och hobbyrum. Närheten till serviceutbud såsom bussförbindelser, matbutik, frisör, pizzeria, bageri med mera finns inom kort gångavstånd från lägenheten i Johannelunds centrum. I närheten ligger även Johannelundsbadet med bland annat kiosk på sommaren, beachvolleybollplaner och fina grönområden.

Varmt välkomna på visning!

HALL
Här möts ni av en trevlig och ljus entré med gott om plats till förvaring, ljusa väggar och ett parkettgolv. Det finns plats för ytterkläder vid hatthyllan och vidare in i hallen finns flera inbyggda garderober med vita dörrar för ytterligare förvaring.

KÖK
Stilsäkert kök i en trivsam ljusgrå nyans kombinerat med en laminatbänkskiva, vitt kakel ovanför arbetsytorna och rostfria vitvaror. För ett nättare intryck är kyl och frys integrerade. Det finns också en ugn, induktionshäll och fläkt. Matplatsen är rymlig med gott om yta för ett matbord, läget är trevligt med utsikt över det fina grönområdet och skogen som ligger precis utanför fönstret.

VARDAGSRUM
Väl tilltaget rum med gott om plats för både soffhörna och matsalsbord om så önskas. Här har du utgången till balkongen som ligger i det omtyckta söderläget. Rummet omges av ljusa väggar och kompletteras av ett vackert parkettgolv som är genomgående i hela lägenheten.

SOVRUM
Harmoniskt sovrum i norrläge med gott om plats för dubbelsäng. Garderobsvägg med vita släta dörrar och överskåp erbjuder rikligt med förvaringsutrymme. Utsikten från fönstret vetter mot skogen, vilket ger rummet ett insynsskyddat och lugnt läge.

BADRUM
Helkaklat badrum med dusch, handfat, spegelskåp, toalett och vädringsfönster i öster.

BALKONG
Fridfull balkong i söderläge som inbjuder till avkoppling med utsikt över den lummiga och lugna innegården. Här finns plats för både sidobord och stolar, odlingslåda, trägolv och markis.

EXTERN FÖRVARING
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd samt ett extra matkällarförråd

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1964
 • Fönster: 2-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Tennbägaren 4
 • Andel i föreningen: 0,5745 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 22 846 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 4 800 Kr
 • Försäkring: 1 300 Kr
 • Övrigt: 1 500 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 7 600 Kr
 • Kommentar: Driftkostnaden kommer att variera för en köpare efter faktisk förbrukning. Övrigt: avser internet via föreningens kollektiva avtal om 125 kr/ månaden.
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen HSB Brf Tennbägaren
 • Bostadsrättsföreningen HSB Brf Tennbägaren bildades 1959 och föreningens hus stod inflyttningsklara 1960-1962. Föreningen äger fastigheterna Tennbägaren 4 och 7 med adressen Skogslyckegatan 58-96.

  Föreningen omfattar 182 lägenheter, 55 garage och 67 bilplatser.

  TV/INTERNET
  I avgiften ingår kabel-TV från Comhem. Bredband erbjuds från Comhem samt Bredbandsbolaget (mot avgift)

  BILPLATS
  I föreningen finns flertalet p-platser med separat kö, och p-platser med elstolpe, separat kö. Föreningen har även garage, separat kö.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  I föreningen finns tre tvättstugor belägna på Skogslyckegatan 62,76 och 90. Boende på 58-68 har tillgång till tvättstugor på nr. 62. Boende på nr 70-74 har tillgång till både tvättstugorna på nr 62 och 76, och boende på nr 76-96 har tillgång till tvättstugorna på nr 76 och 90.

  Bastu, träningslokal samt hobbyrum finns också i föreningen. Årsavgiften för gym och bastu är 300 kr. Pris kan ändras.

  FÖRRÅD
  Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare. Föreningen har även ett antal extra förråd av varierande storlek som hyrs ut. Till dessa förråd är det kö.

  CYKELFÖRRÅD
  I föreningen finns fem cykelförråd. De är belägna på Skogslyckegatan 58, 62-64, 68-70, 76 och 84.

  GENOMFÖRT UNDERHÅLL (URVAL)
  2017-Översyn yttertak samt ommålning av samtliga skorstenar och takfönster
  2015/2014-Elstambyte
  2010-Byte av lägenhetsdörrar, låssystem och installation av passagesystem
  2002/2003-Stammar byttes och samtliga badrum renoverades

  Läs om allt underhåll på föreningens hemsida: https://www.hsb.se/ostergotland/brf/tennbagaren/om-foreningen1/planerat-och-genomfort-underhall/


  HEMSIDA
  hsb.se/ostergotland/brf/tennbagaren
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ja
Närområdet

Johannelund är ett populärt område med cykelavstånd in till centrum. Förutom mycket grönområden, härliga skogsdungar och jättefin badplats alldeles i närheten erbjuder Johannelund dessutom ett eget mindre centrum med service så som bland annat mataffär, apotek, vårdcentral samt pizzeria. Alldeles bakom Brf Trumspelaren finns även fotbollsplan, en mindre barnpool (”plaskis”), utegym, ishockeyrink, basketplan samt två tennisbanor. Sammanfattningsvis är Johannelund ett område som älskas av många, här finns någonting för alla.
Från Johannelunds Centrum tar du dig smidigt in till stan med buss via linje 11 och 15 på bara 10 minuter.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning

Budgivning

Budgivning pågår. Kontakta mäklare för mer information.

Instagram