mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Radhus
 • Boarea: 142 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 427 kr / mån
 • Antal rum: 5

Pris: 8 150 000 Kr

Carina Rudberg
Ansvarig mäklare

Carina Rudberg

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: carina@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-303 37 55

Mattias Lindqvist
Extra kontaktperson

Mattias Lindqvist

Reg.Fastighetsmäklare
E-post: mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 0708-400049

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Nora torg 12 | Danderyd – Nora | Danderyd

Välkommen till Nora torg! Här har Wåhlin fastigheter skapat ett tilltalande boende med ett utmärkt centralt läge i Danderyd. 11 st mycket väldisponerade radhus med hög interiör standard samt 2 fina lägenheter med balkong eller uteplats. Samtliga bostäder är klara för omedelbar inflyttning. I radhusen finns möjlighet till 4 sovrum på övervåningen men i grundutförande är det tre bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter och ett trevligt allrum med utgång till balkong. På entréplanet finns de sociala ytorna i trevlig öppen planlösning, bad/tvätt, ett stort förråd och utgång till två privata uteplatser. Varmt välkommen till ett bekvämt boende i centrala Danderyd!

Bostaden håller en genomgående hög standard med vattenburen golvvärme i båda planen, helkaklade våtutrymmen, parkettgolv och platsbyggda garderober samt kök med bänkskivor i granit.

HALLGrått klinkergolv och ljusa väggar. Plats för avhängning i gardeober med skjutdörrar.

FÖRRÅD/KLÄDKAMMAREAskparkettgolv och ljusa väggar. Städskåp och inredning från elfa.

WC/DUSCH/TVÄTTGrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Wc, dusch, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Duschhörna med vikväggar i glas, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk i laminat samt skåp med vita luckor. Värmepump.

KÖKAskparkettgolv och ljusa väggar. Kök med plats för matbord i öppen planlösning mot vardagsrum och matsal. Skåpluckor i vitt, bänkskivor i granit och vitt kakel ovan bänk. Diskmaskin, kyl och frys i rostfritt. Induktionshäll, ugn och mikro. All maskinell utrustning från Siemens.

VARDAGSRUM/MATSALAskparkettgolv och ljusa väggar. Öppen planlösning mot kök och matsal. Utgång till altan i söder.

ALLRUMAskparkettgolv och ljusa väggar. Utgång till balkong i söder.

SOVRUMAskparkettgolv och ljusa väggar. Dubbelgarderob med skjutdörrar.

DUSCH/WCGrått klinkergolv och helkaklade vita väggar. Wc, handfat med kommod i vitt, spegelskåp med belysning och duschhörna med vikväggar i glas samt handdukstork.

KLÄDKAMMAREAskparkettgolv och ljusa väggar. Inredning från elfa.

SOVRUMAskparkettgolv och ljusa väggar. Dubbelgarderob med skjutdörrar.

SOVRUMAskparkettgolv och ljusa väggar. Garderobsvägg med skjutdörrar i spegelglas. Utgång till balkong.

Fakta
 • Objekttyp: Radhus
 • Byggnadstyp: 2-plans radhus
 • Byggnadsår: 1976 Ombyggt 2020
 • Fönster: 3-glas trä/aluminiumfönster
 • Uppvärmning: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme och solceller.
 • Fastighetsbeteckning: Danarö 5
 • Andel i föreningen: 8,1929 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk frånluftsventilation
 • Besiktning av ventilation: Godkänd slutbesiktning
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Parkering
 • Det finns en p-plats per bostadsrätt att hyra mot en avgift om 350 kr/månad.
Tv och bredband
 • Fiberanslutning finns.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Övriga byggnader
 • Förråd i anslutning till entrén
Kommunikationer

Se www.sl.se

Närområdet

Nora är ett lugnt, barnvänligt och eftertraktat område. Nära husknuten finner du lokalbussen som snabbt tar dig till Mörby centrum och vidare till Danderyds Sjukhus. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och ett generöst utbud av restauranger, butiker och hälsoinriktade verksamheter.
På barnvänligt gångavstånd ligger Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.
Strax bortom Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna och hockeyrink på vintern. I detta kvarter finns också flera tennisbanor utomhus vid Edsvikens vatten. För den golfintresserade finns Stockholms golfklubb som inte bara bjuder på fin golf och förnämlig mat, utan som vintertid även nyttjas av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

En bit bort finns båthamn och strandpromenaden längs Edsviken. Här finns också ett flertal klippbad och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

I närområdet finns en skyddad ”övningsbana” med gator, övergångsställen och trafikskyltar i miniatyr så att de små kan öva trafikregler. Det är också nära till utmärkt barnomsorg liksom bra skolor för barn från åk 1 ända upp till gymnasiet. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram