mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 134 m²
 • Areakälla: faktisk uppmätn norm SS 021053
 • Avgift: 6 439 kr / mån inkl värme/VA
 • lägenhetsnummer: 1201
 • Antal rum: 4
 • Våning: 3 av 3
 • Hiss: Ja

Pris: 7 975 000 Kr eller högstbjudande

Anna Lindquist
Ansvarig mäklare

Anna Lindquist

Fastighetsmäklare
E-post: anna@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 0705-123751

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Vindsvåning med balkong och sjöutsikt

Välkommen till denna unika vindsvåning i Rindö Hamn. Marketenteriet är en otroligt vacker, kulturminnesmärkt timmerbyggnad med ett nationalromantiskt formspråk som med varsam hand förvandlats från militär matsal till tio helt unika bostadsrätter.

Denna våning med charmiga vinklar och vrår har ett magnifikt läge i huset med fönster i tre väderstreck och tre välplanerade sovrum – samt en stor balkong i anslutning till det rymliga köket. Det finns dessutom gott om förvaringsmöjligheter med flera förråd och två klädkammare. I denna del av huset inrymdes förr två lägenheter, en för mässbetjäningen och en för mässföreståndaren.

Denna lägenhet har två separata entréer vilket gör det möjligt att utnyttja det tredje sovrummet som till exempel tonårsrum. Vindsvåningen har även husets största badrum med stort fönster som ger fint ljusinsläpp.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2019-2020
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 14,71719 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Parkering
 • Totalt finns det 15 p-platser varav 3 st är laddplats för elbil.
  Föreningen har förtur till 4 st båtplatser i hamnen
Tv och bredband
 • Fiber via öppen fiber
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Kommunikationer

Rindö har ett strategiskt läge med två vägar in till Stockholm: norra vägen är det 36 kilometer till Roslagstull, södra vägen är det 40 kilometer till Danvikstull. Arlanda nås på en timme med bil.
Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”.

Naturligtvis är Vaxholmsbåtarna också ett attraktivt färdmedel, särskilt sommartid. De går till och från Grenadjärbryggan. Vill du åka kommunalt kan du ta buss 688 till Vaxholm och vidare mot Stockholm. Ett annat alternativ är att åka färjan över till Stenslätten och ta buss 439 mot Slussen.

Fr o m 17/8 2020 kommer en ny pendelbåtslinje (83) att trafikera sträckan Rindö-Vaxholm-Lidingö-Nacka-Stockholm/Strömkajen (och omvänt). Den turen kommer att ta 60-75 min och kommer att ha sex avgångar/dag; tre på morgonen, en vid lunch och två under eftermiddagen.

Närområdet

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här fi­nns både och – på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård.

Den fina skyddade hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommar­­tid. Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik.

På Rindö erbjuds både privat och kommunal service. I Rindö Hamn ­finns bland annat grundskola upp till årskurs sex. Vaxholm nås med bil på 15 minuter och Stockholms city på 45 minuter. Som alternativ finns SL-Buss och vår, sommar och höst även Vaxholmsbolaget som trafikerar Grenadjärsbryggan – Stockholms city.

Utöver basservice, som ger trygghet och stabilitet, ­finns mycket annat som förgyller vardagen. Som Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet, mellan hamnen och Grenadjär­bryggan, efter en runda i det elljusbelysta motions­spåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller hyr en kajak på Kajak­centret Vaxholms Brygghus och gör en utflykt på havet.

Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet – café och försäljning av egentillverkad ost – eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Intresseanmälan

Instagram