mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 71 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 2 368 kr / mån inklusive värme, vatten & fiberbredband och TV-paket (Ownit)
 • lägenhetsnummer: 102-131-0222
 • Antal rum: 4
 • Våning: 2 av 4
 • Hiss: Ja

Pris: 11 500 000 Kr

Jennie Bruneheim
Ansvarig mäklare

Jennie Bruneheim

Fastighetsmäklare
E-post: jennie@magnussonmakleri.se
Mobil: 0734-234456

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Elegant och välplanerat med garage

Med ett eftertraktat läge ligger denna otroligt smakfulla och välplanerade lägenhet med hotellkänsla som genomgått en omfattande renovering in i minsta detalj. Genomgående exklusiva materialval och en röd tråd igenom hela lägenheten vad det gäller färg, form och materialval. Lägenheten disponeras av ett ljust sällskapsrum och stort platsbyggt kök med vitvaror från bla Gagganau och bänkskivor i gedigen kalksten. Tre rofyllda sovrum med stora fönster och flertal garderober. Två stilrena badrum, i Carraramarmor, varav ett med badkar. Gott om förvaring i flera stilrena platsbyggda garderober. Garage finns med hiss direkt ned i huset. Ett otroligt bekvämt boende i en bra förening med god ekonomi och trevlig innergård som definitivt bör upplevas på plats!

Hall
Välkomnande hall öppnar upp mot lägenhetens sociala sällskapsrum och kök. I hallen finns exklusiva skräddarsydda förvaringar/lösningar för ytterkläder, skor och handskar mm. Carraramarmor på golv, spotlights i tak och ljust målade väggar.

Badrum i anslutning till hall
I anslutning till hallen finns ett av lägenhetens stilrena badrum. Här är det golv i Carraramarmor och vitt kakel på vägg. Specialbeställd grå kommod med bänkskiva i Carraramarmor med underlimmat handfat med bra förvaring inunder samt stor spegel ovan med sidobelysning. Badrumsskåp på vägg ovanför wc med spegeldörrar och ytterligare plats för förvaring. Vägghängd wc med spolknapp från Vola. Spotlights i tak, golvärme samt handukstork.

Sällskapsrum
Ljust och luftigt sällskapsrum med stort fint fönsterpartier som ger ett vackert ljusinsläpp och rymd till dom sociala sällskapsytorna. Vitpigmenterad stavparkett och ljust gråmålade väggar och snickerier. Plats för såväl soffgrupp som ytterligare möblering.

Kök
Platsbyggt kök med plats för matplats. Underskåp i vacker valnöt samt överskåp med släta luckor. Gedigna bänkskivor och stänkskydd i sober kalksten. Planlimmad induktionshäll, varmluftsugn (pyrolys funktion) båda från Gaggenau samt integrerad diskmaskin, kyl och frys. Ljusgrå eluttag från Jung i samma färgton som väggar och överskåp.

Sovrum
Tre bra sovrum med garderober och stora fönster. Master bedroom med platsbyggda garderobslösningar med belysning, generös arbetsplats med genomtänkt utrymme för hemmakontoret. Även detta går i samma stilrena nyans som väggarna.

Badrum
Stilrent och mycket välplanerat badrum med inkaklat badkar. Golv i Carraramarmor med golvvärme och vitt kakel på vägg samt handukstork. Specialbeställd grå kommod med bänkskiva i Carraramarmor med underlimmat handfat med bra förvaring inunder samt stor spegel ovan med sidobelysning. Badrumsskåp på vägg för ytterligare bra förvaring. Vägghängd wc med spolknapp från Vola. Spotlights i tak. Utanför badrummet finns en dold tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt hyllförvaring.

Övrigt
Samtliga väggar, lister och garderober är målade i en ljusgråfärg (NCS 1000) för att få en genomgående varm känsla i hela lägenheten. All el är inbilad i väggarna med stillrena kontakter och strömbrytare (alla med dimmer) för att få en stämningsfull och mysig känsla i hela lägenheten. Ett mycket rofyllt läge och samtidigt närhet till kommunikationer, förskolor/skolor och vacker natur på både Djurgården och gärdet.

Garage
Garage finns i huset med direkt access från hissen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1966
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 2,2705 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-01-30
 • Energiklass: E
Om föreningen Brf Jungfrun 24
 • Äkta bostadsrättsförening som förväntas bli helt skuldfri inom ett par år. Låga avgifter och god ekonomi. Stora tillgångar i form av råvindar samt flera kvarvarande hyresrätter. Bygglov för vindarna förväntas bli klart i april 2022. Goda intäkter från kommersiella lokaler i gatuplan. Garage i tre halvplan med 45 parkeringsplatser för bil och 4 platser för MC. Föreningens medlemmar har förtur till garageplats, normalt råder ingen eller kort kö för plats. Samtliga platser i garaget erbjuder laddstolpe för elbil.
Parkering
 • Föreningen har ett garage med ca 50 p-platser. Samtliga garageplatser är sedan 2021 försedda med laddboxar för laddhybrider/elbilar. Kostar ca 1950-2150 kr beroende typ av plats.
Tv och bredband
 • Ownit bredband. Fiber via Ownit.
Renoveringar
 • 2022: Nya elserviser, ny elcentral och elstigar pågår.
  2021: Radonmätning utförd, bra värden
  2020: Installation av laddboxar till samtliga kvarvarande parkeringsplatser. Ny energideklaration. Totalrenovering och försäljning av tidigare hyresrätt
  2019: Installation av kameraövervakning i garaget, nya värmeslingor på taket och i stuprör samt regelbundet takinspektionsserviceavtal
  2018: Installation av laddboxar till 12 parkeringsplatser
  2017: Färdigställd ombyggnation av lokaler på plan 1 till 11 st bostadslägenheter. Byte av hiss på Jungfrugatan 19 som förlängts till garage och vind. Fönsterbyte till nya isoler- och ljuddämpande fönster
  2015: Renovering av tvättstugan. Trapphusrenovering inklusive installation av säkerhetsdörrar. Installation av elektroniskt passersystem. Installation av lågenergibelysning samt digitalt informations och bokningssystem
  2012: Stamrenovering (relining) samt renovering av ca 30 badrum
  2011: Byte radiatorventiler och termostat, intrimning av värmesystem
  2010: Energideklaration

  Planerade renoveringar:
  Föreningen slutför ett projekt att bebygga vindarna om ca 530 kvm, som kan göra föreningen skuldfri. Bygglov förväntas bli klart sommaren 2022 med byggstart 2023. Balkonger renoveras sannolikt 2023-2024. Troligtvis införs gemensamt elabonnemang.
Föreningens ekonomi
 • Inga avgiftsförändringar är planerade eller beslutade i dagsläget. Tidigare sänkningar med totalt 20% i två omgångar.
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja. Minsta ägarandel inte angiven.
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närområdet

Fastigheten Jungfrun 24 ligger mycket centralt i attraktiva kvarter på Östermalm. Till Östermalmstorg går man på mindre än 5 minuter, till Nybroplan och Stureplan tar det cirka 10 minuter till fots.

Det är nära till allmänna kommunikationer, exempelvis mindre än 250 meter till flera busslinjer och två T-banestationer inom 300 meter, Östermalmstorg och Stadion.

Det ligger flera välansedda skolor inom Hedvig Eleonora och Oscars församlingar. Nämnas kan Carlssons skola, Hedvig Eleonora skola, Fredrikshovs slottskola och Fredrikshovs gymnasium (Manilla), Östra Reals gymnasium, Östermalmsskolan och Gärdesskolan. Det finns flera daghem och förskolor inom promenadavstånd.

Flera välsorterade matvarubutiker, såsom ICA Esplanad, Hemköp, Lidl och Picard, ligger inom 300 meter.

Det finns ett rikt utbud av trevliga restauranger i närområdet. Likaså finns ett antal fina take-away restauranger med till exempel pizza, sushi, thailändsk och indisk mat.

Östermalm gränsar till flera grönområden med upplysta löparspår och vackra promenadstråk på Gärdet liksom på Södra och Norra Djurgården. Östermalms IP erbjuder goda möjligheter till sportaktiviteter i form av fotboll, friidrott, ishockey och skridskoåkning på en av Stockholms få konstfrusna skridskobanor. Anrika Kungliga Tennishallen och Tennisstadion ligger omkring en kilometer från fastigheten.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram