mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 113 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 6 666 kr / mån Utöver angiven årsavgift tillkommer obligatorisk avgift för digitala tjänster, 185 kr/ månad samt hushållsel.
 • lägenhetsnummer: 204-1102
 • Antal rum: 4
 • Våning: 2 av 3
 • Hiss: Ja

Pris: 9 250 000 Kr

Marcus Torell
Ansvarig mäklare

Marcus Torell

Fastighetsmäklare
E-post: marcus@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-40 00 45

Välkommen på visning!

 • Anmäl er gärna
  2023-06-06 - 14:00-14:30
  Lägg till i kalendern 2023-06-06 14:00 2023-06-06 14:30 Europe/Stockholm Visning: Fänrikens gata 9 https://www.magnussonmakleri.se/objekt/obj13040_1989799671/ Fänrikens gata 9 | Näsby Park | Täby YYYY-MM-DD

Välkomna till denna stora och välplanerade 4:a i Slottsparken!

Välkomna till en av de fantastiska lägenheterna i Norra Parken 1 i vackra Näsby Slottspark. Lägenheten ligger på mellanplanet i en av de nybyggda husen i den första bostadsrättsföreningen som färdigställdes i Slottsparken. Den har en stor härlig balkong i söderläge och fantastiskt ljusinsläpp från tre håll. Hög kvalitet och exklusiva materialval är genomgående.

Lägenheten har en bra planlösning med stora sociala ytor och sovrum med bra klädförvaring samt ytterligare två sovrum/arbetsrum och två badrum, ett med dusch och ett med badkar. Fina trägolv i enstavig ljus ekparkett i alla rum, förutom i hall och badrum där det är granit. Pärlgrå färg på alla väggar och exklusiva garderober i grått.

Till lägenheten finns ett förråd, praktiskt beläget i fastighetens entréplan. Cykelförråd finns på gården mellan husen.

Varmt välkommen att höra av dig om du vill veta mer om denna fina och mycket smakfulla bostad i en vacker slottsmiljö.

HALLHall med hatthylla och grå granitklinkers på golvet.

KÖKStilrent, påkostat kök från Vedum med släta vita luckor och exklusiv betonggrå kvartskomposit som både arbetsbänk och stänkskydd. Svarta handtag på underskåpen och push-open på övre skåpluckor. Blandare i svart krom och svart utanpåliggande spotlights-list i tak samt helt integrerade rostfria vitvaror från Siemens. Induktionshäll. I köket finns hel kyl och frys från Electrolux 2022, ångugn, Bosch vinkyl 2020.

BADRUMBadrummet har granitklinkers och komfort-värme på golvet. Vägghängd WC, handfat på en högglansig mörkgrå kommod samt spegel och belysning i en mörkgrå nyans. Vitt & grått kakel blandat och målade väggar i ljust pärlgrå. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk samt överskåp med bra förvaring. Badkar med blandare samt takdusch. Belysning från inbyggda svarta spotlights. Handdukstork.

DUSCHRUMVägghängd WC, ett mindre tvättställ med spegel ovan. Dusch med glasväggar i klarglas. Blandare och accessoarer i krom.

VARDAGSRUMRymligt vardagsrum/matsal med utgång till balkongen om 16 kvm. Stora fönster och fina element i gammal stil.

SOVRUMMaster bedroom med utgång till balkongen. I sovrummet finns 3 stora exklusiva garderober

TV-RUM/SOVRUMFrån vardagsrummet är det pardörrar in till det som i dag används som TV-rum, pardörrarna finns kvar inkl allt vilket gör att det enkelt kan återskapas till sovrum för den som vill. Otroligt trevligt ljusflöde mellan vardagsrum in till TV-rummet.

SOVRUMPerfekt barnsovrum, arbetsrum eller gästrum, plats för både säng och skrivbord.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2020
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 2,2434 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 268 512 Kr
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Norra Parken 1
 • 55 bostadslägenheter, varav 4 i parhusform. 2 lägenheter har slagsits samman till 1 stor lägenhet.
  Ett förråd per lägenhet, beläget på entréplan.
Parkering
 • 56 bilplatser varav 15 st på annan fastighet och 1 st vid resp parhus.
Tv och bredband
 • Fiber finns. Anslutet till Tele2. Föreningen har tecknat ett gruppavtal för hela föreningen och detta läggs till som ett obligatoriskt tillägg på avgiften med 185kr/månaden. Årlig ökning sker genom indexuppräkning.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Föreningen godkänner delat ägande. Juridisk person kan komma att godkännas som medlem efter särskild prövning.
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram