mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 69,5 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 4 594 kr / mån I avgiften ingår värme, vatten. Varmvatten ingår inte i avgiften utan betalas månadsvis. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.
 • lägenhetsnummer: 0041
 • Antal rum: 3
 • Våning: 2 av 2
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 400 kr/år

Pris: 4 500 000 Kr

Annica Appelö
Ansvarig mäklare

Annica Appelö

Fastighetsmäklare
E-post: annica@magnussonmakleri.se
Mobil: 0768-01 40 60

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Gavellägenhet med underbar innergård

KONTAKTA FASTIGHETSMÄKLAREN FÖR VISNING: Annica Appelö 0768014060

Välkommen till en av Brf Klockarängens få 3:or. Här bor du i en ljus och luftig gavellägenhet med öppen planlösning och genomtänka, stilfulla materialval. Lägenheten har fönster i tre väderstreck. Den stora och insynsskyddade uteplatsen leder ut till föreningens gård med svalkande pool, och vid poolen finns ingången till föreningens bastu och festlokal. Gemensamma ytor och lekplats på innergården bidrar till en trevlig samvaro.

Närhet till precis allting; det tar ca 8 minuter att promenera till Mörby centrum med fullt serviceutbud som shopping, matbutiker, systembolag, vårdcentral, tunnelbana och bussar. Gångavstånd till Nora Torg med bland annat närlivs, postombud delikatessbutik och pizzeria.

Föreningens informativa hemsida.

Om HSB brf Klockarängen

Välkommnande hall med gott om plats för avhägning. Till vänster ligger badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Bänkskivan ovanför maskinerna erbjuder plats för att vika tvätten och två skåp erbjuder plats för förvaring. Badrummet innehåller också dusch, handfat och wc. Vitt kakel och svart klinkergolv med värme. Lägenheten har två sovrum. Båda har ekparkett och ljusa, målade väggar och skjutdörrsgarderober. Lägenhetens hall öppnar upp mot de sociala ytorna i kök och vardagsrum som har ljusinsläpp från tre väderstreck. Även här är det ekparkett och ljusa väggar. Köket har och matplats för 6-8 personer. De vita skåpluckorna är stilrena och har
dimbara spotlights under överskåpen. Bänkskivan är av granit och innehåller en dubbelho, vitt kakel ovan arbetsbänk. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket och är luftigt och lättmöblerat, utgång till ballkong.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2016
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 2,21045 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 774 733 Kr
Driftkostnad / År
 • El: 2 400 Kr
 • Försäkring: 3 000 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 5 400 Kr
 • Kommentar: Fiber via Bredbandsbolaget. Kostnad 214 kr per månad.
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Klockarängen
 • Årsavgift
  Årsavgiften betalas fr.o.m. tillträdesdagen månadsvis i förskott till föreningen. I avgiften ingår värme och kallvatten. I årsavgiften ingår inte kostnader för hushållsel och tappvarmvatten som mäts individuellt och debiteras varje lägenhet efter förbrukning. Till hushållsel räknas också handdukstork i badrum. Kostnad för TV, IP-telefoni och bredband tillkommer och debiteras månadsvis.

  Gemensamhetslokal, motionsrum, pool
  Föreningen förfogar över ett minigym, duschrum och bastu. På marknivå finns tillgång till pool (ej handikappanpassad) för de boende i föreningen. Det finns en övernattningslägenhet och en gemensamhetslokal som bokas till en mindre avgift. Observera att dessa faciliteter är tillgängliga först efter tillträdesdatum, gäller även för bokning.

  Förråd
  Varje lägenhet har tillgång till ett förråd i källarplan.  Övrig information

  Bostadsrättsföreningen tillhandahåller fastighetsanslutning samt bredband, bredbandstelefoni och digital-TV med grundutbud. Detta ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättsinnehavaren via den månatliga avgiftsavin. Fastigheten är ansluten till internet via fiberledning.

  Styrelsen godkänner inte juridisk person som köpare av bostadsrätt eller uthyrning av parkeringsplats.

  Uthyrning av parkeringsplats görs endast till boende i föreningen.

  Parkeringsplatser kan hyras efter tillgång med eller utan motorvärmaruttag eller laddplats för elbil. Det är inte tillåtet att ladda elbil från motorvärmaruttag. Parkering inom området är endast tillåtet på markerade platser. Gästplats får ej nyttjas av boende. Ansökan görs i god tid innan tillträde via dialog med HSB Kund- och medlemservice. Efter tillträde görs ansökan digitalt via MittHSB.

  Andrahandsuthyrning måste alltid i god tid innan önskat uthyrningsdatum ansökas till och därefter bli godkänt av styrelsen. Uthyrning godkänns också endast under en begränsad tid. Extraavgift för detta tillkommer.

  Delat ägande godkänns av styrelsen.

  Bygglov ansöks av föreningen hos Danderyds kommun (bekostas av boende) för inglasning av balkong mot innergård, men ej ut mot gata och får endast utföras av auktoriserat företag. I dagsläget finns inget gällande bygglov i föreningen.

  Alla lägenheter är fjärrvärmeanslutna med vattenburna radiatorer som värmer lägenheterna.
  Kostnaden för värmen ingår i månadsavgiften. Förbrukning av hushållsel betalas av respektive medlem.

  För att få en behaglig inomhustemperatur varma sommardagar krävs installation av persienner och ev markiser. Mellanliggande persienner och markiser ska installeras av fackman. För att undvika sprickbildning på grund av värmeutveckling rekommenderas endast vita persienner. Se separat information På underliggande sida gällande installation av markiser.
Tv och bredband
 • Bostadsrättsföreningen tillhandahåller fastighetsanslutning samt bredband, bredbandstelefoni och digital-TV med grundutbud. Till varje lägenhet ingår en TV-box som lämnas kvar vid avflytt (tillhör lägenheten) . Router skickas tillbaka till Telenor av den avflyttade och ny router beställs av den inflyttade.

  Samtalskostnader för bredbandstelefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättsinnehavaren via månadsavierna för årsavgiften. Fastigheten är ansluten till internet via fiberledning.

  Frågor gällande bredband och TV hänvisas till vår leverantör Telenor
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
Kommunikationer

Se www.sl.se

Närområdet

Nora är ett lugnt, barnvänligt och eftertraktat område. Lokalbussen tar dig snabbt till Mörby centrum och vidare till Danderyds sjukhus. I Mörby Centrum finns förutom T-bana ett generöst utbud av restauranger, butiker och hälsoinriktade verksamheter.
Här finns Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar.
Strax bortom Kvarnparken ligger Danderydsvallen med konstgräs för fotbollsintresserade ungdomar och hockeyrink på vintern. I detta kvarter finns också flera tennisbanor utomhus vid Edsvikens vatten. För den golfintresserade finns Stockholms golfklubb som inte bara bjuder på fin golf och förnämlig mat, utan som vintertid även nyttjas av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

En bit bort finns båthamn och strandpromenaden längs Edsviken. Här finns också ett flertal klippbad och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram