mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Radhus
 • Boarea: 148 m²
 • Avgift: 7 448 kr / mån
 • lägenhetsnummer: A16
 • Antal rum: 7
 • Våning: 1

Pris: 8 650 000 Kr

Jennie Bruneheim
Ansvarig mäklare

Jennie Bruneheim

Fastighetsmäklare
E-post: jennie@magnussonmakleri.se
Mobil: 0734-234456

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastiskt town house med altan & terrass!

Smakfullt och mycket välplanerat town house med högt, fritt läge med en stor altan och takterrass om hela 25 kvm i soligt läge, perfekt för såväl morgonkaffe som kvällsdrinken! Generöst sällskapsrum och kök i delvis öppen planlösning. Här finns plats för en stor soffgrupp samt matsalsdel för många gäster. Stilrent ljust kök med gedigen bänkskiva. Från sällskapsrummet når man den fina altanen, här finns även en grind ut till gatan, vilket förstärker den härliga huskänslan. En våning upp finns en rofylld sovrumsavdelning, på detta plan finns fyra bra sovrum, ett stilrent badrum samt separat tvättstuga. Vidare en trappa upp möts man av ett rymligt allrum, ytterligare ett sovrum samt en helt underbar terrass med soligt läge. Här finns plats för matgrupp, solstolar och grill. Ett mycket grönt och trivsamt område, med lugna gator och en gemensam pool och gräsmatta som träffpunkt för de boende i kvarteret, perfekt för härliga dagar i solen med familjen. Läget erbjuder goda kommunikationer, förskolor/skolor och närhet till grönområden och Rösjöbadet. Två kvm förråd som nås från utsidan samt ca 139 kvm tomt, se bilder. Flexibelt tillträde.

Arkitekten har lagt stor vikt vid radhusens planlösningar med smarta planlösningar som ger plats för både umgänge och avskildhet. Husen är yteffektiva med stora fönster som ger ljusa rum och fina utblickar mot den egna tomten. Entréplanet är husets sociala del med kök och öppna rumslösningar. Det andra planet blir mer privat med sovrum, badrum och tvätt.

Direkt innanför ytterdörren finns en rejäl kapphall för ytterkläder. Golvet i hallen är klätt med ljusgrå klinker. Förråd i direkt anslutning till entré ger möjlighet att ställa undan barnvagnen utan att behöva ta in den i hallen.

Köket ligger centralt på entréplanet, som husets hjärta, med väl tilltagna arbetsytor och en generös köksbänk som är öppen mot trappan och vardagsrummet. I ena änden av köket finns en mindre frukostmatplats och i andra änden en större matsalsdel.

Kökssnickerierna består av släta luckor i en varm beige kulör från Ballingslöv med pushfunktion på överskåpen. Köksbänkar och stänkskivor är utförda i en ljus stenkomposit, Clamshell från Jetstone, vilket ser ut som en matt kalksten men är tåligare mot slitage än en ljus stenskiva. Vitvarorna i köket är från Siemens och till största delen inbyggda i skåpen för att skapa en lugn inredning i köket. Blandare och övriga detaljer, såsom handtag och knoppar, är i rostfritt utförande i inredningens grundutförande.

Färgerna på väggar, golv och snickerier går i ljusa och naturliga toner, vilket bildar en lugn bas för personlig inredning. Fönsterbänkarna är av grå kalksten som bryter av mot de vitmålade träsnickerierna. Det enstaviga trägolvet har ytskikt av ek och är utvalt för sin långa livslängd. Trägolvet är genomgående i hela huset och binds samman av trätrappor i ek mellan våningsplanen.

Badrummen har ljust grå golvklinker samt helkaklade vita väggar. Belysningen är integrerad genom spotlights i taket och infälld belysning runt spegeln ovanför tvättställskommode. Kommoden har en varmt beige kulör.
En trappa upp finns fyra rofyllda sovrum, samtliga med garderober. Tvättstugan är även praktiskt belägen i närheten av sov- och badrum för att göra vardagen lite enklare. Här finns bänk och skåp för förvaring.
På översta våningen finns ett härligt allrum med utgång till terrassen, samt en studio som kan passa som t.ex. arbetsrum, gästrum eller tonårsrum.

Parkering
Parkeringsplats och förråd finns precis utanför entrén.

Pool
Den gemensamma poolen vid områdets entré är en samlingspunkt för de boende i Milstena. Poolen, som omgärdas av gräsytor och trätrall, är avskild från kvartersgatan med både häck och staket med låsbar grind.

I närheten av poolområdet finns en gemensamhetslokal, en ”hobby lobby” med pentry och WC, som kan nyttjas för t.ex. barnkalas eller större hobbyprojekt som man inte får plats med hemma.

Fakta
 • Objekttyp: Radhus
 • Byggnadstyp: Radhus
 • Byggnadsår: 2021
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 364 600 Kr
 • Kommentar till nettoskuldsättning: Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning anger hur stor andel av bostadsrättsföreningens lån som indirekt belastar bostadsrätten.
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Milstena
 • 12 radhuslängor med totalt 69 radhuslägenheter, gemensamt poolområde, gemensamhetslokal och miljörum. Inom föreningens fastigheter kommer det att uppföras ett skyddsrum.
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Närservice

Skarpäng erbjuder sina boende ett mindre köpcentrum med mataffär, restaurang samt några mindre butiker. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktning och pedagogik.

Kommunikationer

Du tar dig även snabbt till Täby Centrum genom busskommunikation, bil, cykel eller promenad. Dessutom finns bussar mot Danderyd/Mörby Centrum där anslutning till tunnelbana mot stan finns. Busstrafik som tar en norrut mot Vallentuna/Arninge finns.

Närområdet

Skarpäng är en attraktiv del av Täby Kommun. Här hittar man allt från fristående villor till rad-och kedjehus. Utmärkande för området är dess närhet till Rösjön vilket uppskattas av den fritidsintresserade såväl som barnfamiljer. Dessutom utgörs området av fina promenadstråk, badplats samt lummiga grönområden. Dessutom finns det tillgång till elljusspår runt Mörtsjön. Området nås genom mycket goda kommunikationer. Cykelavstånd till Roslagsbanan vid RoslagsNäsbys Tågstation. Även bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd finns i rusningstid och nattetid. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum genom busskommunikation, bil, cykel eller promenad. Täby Centrum erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns tillgång till biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning.

Övrigt

FÖRSKOLOR:
För de yngre barnen finns flera förskolor i närområdet, bl.a. Rosa Tornet på Skarpgränd, Högåsens förskola på Ropgränd och Termitens förskola på Nickelvägen.

SKOLOR:
Rösjöskolan, ÅK F-5: Rösjöskolan är en kommunal grundskola med mycket centralt läge i Skarpäng.

Skarpängskolan, ÅK 6-9: Skarpängskolan är en kommunal grundskola med centralt läge i Skarpäng. Skolan är placerad nära goda kommunikationer samt gång- och cykelbanor.

Ljungmyrskolan, Åk 2-5: Ljungmyrskolan är en fristående grundskola med ett mycket centralt läge, där mycket goda kommunikationer finns.

Milstensskolan, ÅK F-9: Milstensskolan är en fristående grundskola med naturskönt läge där man både hittar Mörtsjön och Roslagsleden samt bra bussförbindelser. Skolan ingår i koncernen Pysslingen Förskolor och skolor AB. Skolan är inriktad på naturvetenskap och kommunikation.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram