mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 87 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 548 kr / mån Inkl: Värme, vatten, tv, bredband och förråd.
 • Antal rum: 4
 • Våning: 2 av 8
 • Hiss: Ja
 • Drift: 6 840 kr/år

Pris: 3 850 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 070-8400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastisk gavelfyra nybyggd från 2015 med genomgående exklusiva materialval!

Varmt välkomna till denna fantastiska gavelfyra i sydväst som är nybyggd från 2015/2016 och belägen i Roslags Näsby med ett utav Täbys mest centrala och absolut bästa kommunikationslägen. Bostaden erbjuder genomgående exklusiva och väl utvalda materialval såsom vitlaserad ekparkett i hela lägenheten, tre bra sovrum varav master bedroom med fönster i två väderstreck och direktaccess till en lyxig walk in closet med smarta förvaringslösingar, snyggt och stilrent kök i ljusa toner, stilfullt badrum med industrikänsla, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt mycket mer. Läget är suveränt med närhet till förskolor, skolor, restauranger, kommunikationer och service. Detta är en bostad utöver det vanliga som måste upplevas på plats. Varmt välkomna på visning!

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter, här finns en inbyggd dubbelgarderob med släta vitmålade dörrar och gott om plats för förvaring. Väggarna är dels vitmålade men går mjukt över till en gråton som passar bra till den gråa klinkern på golvet.

VARDAGSRUM
Fantastiskt ljust och luftigt vardagsrum i öppen planlösning mot köket och matplatsen, här flödar ljuset tack vare de generösa fönsterpartierna i söder. Goda möbleringsmöjligheter med plats för både soffgrupp och matbord, väggarna är varmvita och på golvet ligger en vitlaserad ekparkett från Karelia i tonen ”cloudy light” som också ligger genomgående i hela lägenheten.

KÖK
Snyggt och stilrent kök (2016) med vitlackerade släta luckor, spotlights i tak samt en ljus laminatbänkskiva vilket balanseras väl utav kaklet i en ljusgrå ton. Här finns gott om avlastningsytor- och förvaring tack vare de rymliga över- och underskåpen. Följande maskinell utrustning finns från Ikea; Induktionshäll, ugn, diskmaskin, kyl/frys, köksfläkt med eget ventilationsrör (villavent). Väggarna är vitmålade med en gråmålad fondvägg och på golvet en vitlaserad ekparkett.

BADRUM
Tilltalande och exklusivt badrum (2016) med tvättställ i vit kommod med blandare från Hans Grohe, gott om förvaring under och spegel med ledbelysning ovan. Spotlights i tak och duschplats med infällbara duschväggar i klarglas samt takdusch från Hans Grohe, runt duschplatsen är det kaklat med stora gråa plattor och på golvet ligger en snygg klinker i liknande ton. Tvättstället, spegeln och duschväggen kommer samtliga ifrån Iconic Nordic Rooms vilket utmärker sig för sin fokus på såväl design som överlägsen funktion. Övriga badrummet har en snygg klinker i form av granitkeramik i tonen ”Grey Fleury Hon” med golvvärme från bricmate vilket är inspirerat av den Toskanska marmorn Fiore di Bosco som utmärker sig med en vacker ådring och sina livfulla vener, väggarna är vitmålade i industristil med grov finish. Tvättmaskin ny från 2019 (Bosch) och wc.

MASTER BEDROOM
Generöst master bedroom i vinkel med fönster i två väderstreck samt gott om plats för en dubbelsäng och skrivbord. Direktaccess till en stor walk-in-closet med plats för kläder, väskor, skor och andra accessoarer. Vitmålade väggar och en grå fondvägg samt vitlaserad ekparkett.

WALK IN CLOSET
Lyxig walk in closet med fin inredning och smarta förvaringslösningar, här ryms kläder, accessoarer, väskor och skor. Väggarna är vitmålade och här återkommer den fantastiska vitlaserade ekparketten.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord och garderob. Vitmålade väggar och en grå fondvägg samt vitlaserad ekparkett.

SOVRUM 3
Ytterligare ett sovrum med härligt ljusinsläpp, vitmålade väggar och en grå fondvägg samt vitlaserad ekparkett.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1956
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Höstfibblan 8
 • Andel i föreningen: 0,6535 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 740 Kr
 • Försäkring: 2 100 Kr
 • Antal personer: 4 st
 • Totalt: 6 840 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 2 703 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-02-04
 • Energiförbrukning: 163 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: F
Om föreningen Brf Höstfibblan 8
 • FÖRENINGEN
  Fastigheten Höstfibblan 8 ligger centralt och perfekt belägen i Roslags Näsby med gångavstånd till och från Täby Centrum som erbjuder all tänkbar service. I Roslags Näsby I området finns mycket goda kommunikationer i form av Roslagsbanans två linjer som tar resande in till Stockholms Östra på 13 minuter samt ett flertal bussar. I närheten finns också ett flertal förskolor, skolor, restauranger, matbutiker samt annan service.

  Brf Höstfibblan 8 bildades 2011 i samband med en ombildning där föreningen köpte fastigheten från den tidigare hyresvärden.
  Föreningens fastighet, Höstfibblan 8, bebyggdes 1956 och 2001 och är belägen i Täby kommun.

  FÖRRÅD
  Till varje lägenhet hör ett rymligt källarförråd.

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum, uteplats finns.

  ÖVRIGT
  Uppvärmning och ventilation:
  Fjärrvärme. Ventilationen är mekanisk frånluft. Fläktar med styrning från 2000.

  Städning av trapphuset sköts av en städfirma.

  Läs gärna mer föreningens hemsida: www.brfhostfibblan8.se
Parkering
 • Inom föreningen finns parkeringsplatser som i mån av tillgång kan hyras av medlemmar. I dagsläget är det kö till alla parkeringsplatser.
  P-plats utan el 150 kr/mån
  P-plats med el 250 kr/mån
  Garageplats 500 kr/mån
Tv och bredband
 • När det gäller KabelTV/internetuppkoppling så har föreningen avtal med Telenor för bredband och tv, modernt och snabb hastighet på 500/1000. Detta ingår i avgiften. Fiber finns indraget i fastigheten.
Renoveringar
 • Stambyte av badrum genomfördes 2006 och kök och separata WC genomfördes 2013 i de fastigheter som byggts på 50-talet, samtliga fönster byttes även till bullerfönster under 2018 i de fastigheter som byggdes på 50-talet. 3-fas el finns indraget i alla elstigare.
Föreningens ekonomi
 • Avgiftshöjningar följer den ekonomiska planen. Medlemmar informeras särskilt vid avvikelser.
 • Överlåtelseavgift: 1 183 Kr
 • Pantsättningsavgift: 473 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: JA
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

I Roslags Näsby Centrum finns bl a livsmedelsbutik, frisör och café. Här ligger även tågstationen där Roslagsbanan har flera olika linjer. För den träningsintresserade ligger det flera gymkedjor i närheten, bl a ITRIM som ligger mitt i Roslags Näsby Centrum. Vill du ta dig till Täby Centrum gör du det enkelt med en promenad, bil eller buss. Täby Centrum erbjuder ett enormt utbud av affärer, bio, husläkare m.m. Ett annat alternativ är Arninge Centrum som du enkelt når med bil eller buss. Hit tar sig många för att storhandla.

Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna från Roslags-Näsby är perfekta. I Roslags-Näsby Centrum finns Roslagsbanans station där flera linjer går. Härifrån tar du dig till Östra station på 13 min. Du har även gångavstånd till bussar som går till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus både dagtid och nattid. Från Täby Centrum avgår de flesta bussar som trafikerar Täby och även här finns en av Roslagsbanans stationer. Bussar mot Vaxholm och Norrtälje når du på några minuters promenad.

Närområdet

Roslags-Näsby är en attraktiv del av Täby Kommun som ligger centralt med närhet till det mesta. Härifrån har du gångavstånd till Täby Centrum med dess stora utbud och även Roslags-Näsby Centrum. Fina naturområden med lekplatser och promenadvägar. Från Roslags Näsby är kommunikationsmöjligheterna perfekta och både bussar och tåg finns inom promenadavstånd.

Övrigt

Det finns många bra skolor och förskolor i området. Bl a:
Byängsskolan, ÅK 1-9, en fristående skola.
Habiliteket, ÅK F-9, en fristående specialskola.
Ytterbyskolan, ÅK 1-6, en kommunal skola.

Intresseanmälan

Instagram