mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 58,5 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 3 245 kr / mån Inkl: Värme, VA, tv och bredband (basutbud).
 • lägenhetsnummer: 115
 • Antal rum: 2
 • Våning: 1 av 8
 • Hiss: Ja
 • Drift: 2 892 kr/år

Pris: 2 495 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Gaveltvåa belägen mot lummigt skogsparti!

Välkommen till en välplanerad hörnlägenhet som ligger med fönster i två väderstreck och insynsskyddat läge belägen i populär brf på Eskadervägen och som vetter mot lummigt skogsparti längst ena gaveln! Bostaden disponeras av vardagsrum i direkt anslutning till balkong, rymligt sovrum, förråd direkt i lägenheten, kök i halvöppen planlösning mot vardagsrummet och helkaklat badrum. Attraktivt läge på Eskadervägen, äldre stabil förening och med sin absoluta närhet till Näsby Park Centrum, Värtan, Centralparken och skolor/förskolor är läget suveränt! Roslagsbanan tar ca 17 minuter till Stockholms universitet och 20 minuter in till Östra station och KTH. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande och rymlig entréhall med gott om avhängningsplats. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en ljusgrå klinker.

VARDAGSRUMLjust och insynsskyddat vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter samt direktaccess till lägenhetens balkong. Öppen planlösning in mot köket. Väggarna är även här vitmålade och på golvet ligger ett parkettgolv.

KÖKLjust och välplanerat kök med vitlackerade köksluckor, vitlaminerade bänkskivor och dubbelho. Här finns följande maskinell utrustning; spis, diskmaskin, kyl (frys finns i förrådet i lägenheten) och köksfläkt. Vitmålade väggar och parkettgolv.

SOVRUMRofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord för den som önskar. Vitmålade väggar och parkettgolv.

BADRUMHelkaklat badrum med duschhörna med vikväggar (Svedbergs), handduksvärmare, wc och tvättställ.

FÖRRÅDRymligt förråd i hallen i direkt anslutning till hallen.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1960
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 0,0056 %
Driftkostnad / År
 • El: 1 080 Kr
 • Försäkring: 1 812 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 2 892 Kr
 • Kommentar: Föreningen har ett kollektivt elavtal där den faktiska förbrukning debiteras i efterhand.
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-06-20
Om föreningen Brf Torpedbåten 2
 • Föreningen äger fastigheten Torpedbåten 2 och har två flerbostadshus med 8 våningar belägna på adresserna Eskadervägen 36-42. Det finns 169 bostadsrätter och tre lokaler för uthyrning i souterrängplan. Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.
Parkering
 • Parkeringsplatser: Parkeringsplatser med el för 206 kr/mån samt parkeringsplatser utan el för 136 kr/mån.
  Föreningen har två garage. Garageplats med infart från övre parkeringen kostar 477 kr/mån, garageplats med infart från nedre parkeringen kostar 408 kr/mån och där är platserna lite mindre. Till garageplatser är det separat kö. Ett tiotal enskilda garage finns att hyra för 648 kr/mån.
  MC-platser i garage finns att hyra och kostar 136 kr/mån.

  Köplatser till garage och p-plats sköts av FSS Fastighetsservice AB tel 08-657 9090
Tv och bredband
 • Föreningen har avtal med Telenor som står för det analoga grundutbudet som är tillgängligt då man kopplar en antennkabel direkt från vägguttag till sin tv. Ownit tillhandahåller internet och IP-telefoni.
  Anslutning till det analoga utbudet ingår i avgiften till föreningen. För att få tillgång till digitala sändningar behövs en box.
  Box och utbud bekostas av medlemmen själv.
  Telenor kan nås via tel.nr. 020-222 222 eller på telenor.se
Renoveringar
 • Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033.
  Underhållsplanen uppdaterades 2019.

  Kommande underhåll är att föreningen planerar att byta ut alla fönster, beräknad start Januari 2023.

  2021Byte av Värmepump
  2021 Installation av laddstolpar för elbil
  2021 Byte av brevinkast
  2020 Översyn kommunal vattenanslutning
  2019 Gemensam el
  2019 Nya förrådsutrymmen
  2019 2 gästparkeringsplatser
  2019 Ytterbelysning entrésidan
  2018 Fortsatt utbyggnad av cykelförvaring utomhus
  2018 OVK besiktning av samtliga lägenheter
  2018 Asfaltering av P-platser
  2018 Målning av källarentréer
  2017 Ny cykelförvaring utomhus 2017
  2017 Källarbelysning port 40-42 2017
  2016 Nya förrådsutrymmen
  2016 Större miljörum
  2016 Ny armatur i trappuppgångarna, fler förråd byggs
  2015 Automatiska portöppnare och trapphusbelysning
  2012-2014: Renovering av tvättstugor och hissar, iordningställande av festlokal och övernattningsrum samt nya entrédörrar.
  2011: Stamrenovering av både vatten och avloppsrör, nytt värmeåtervinningssystem och ny oljepanna
  2008: Installation av bergvärme
  2005-2006: Renovering av värmeåtervinningssystem
  2003-2004: Omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger
Föreningens ekonomi
 • Föreningen höjde avgifterna med 10% från juli 2022 med anledning av det planerade fönsterbytet som kommer starta i januari 2023 samt ökande el och uppvärmningskostnader. Det kommer ske ytligare avgiftshöjning i samband med att den börjar. Styrelsen har inte bestämt med hur mycket än.
 • Överlåtelseavgift: 1 691 Kr
 • Pantsättningsavgift: 725 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Ett annat alternativ är Täby Centrum som är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ytterligare ett alternativ är Arninge centrum som har ett stort utbud av handelsplatser m.m.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och hotell, här finns även en välbesökt resturang och det nyexploaterade området näsby slottspark växer fram. För den träningsintresserade finns Sats i Näsby Park Centrum. Dessutom har Sats en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott sedan årsskiftet. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram