mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 114 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 7 186 kr / mån I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband om 200kr/månad tillkommer. El och varmvatten debiteras enlig förbrukning var tredje månad.
 • lägenhetsnummer: 12-1503
 • Antal rum: 4
 • Våning: 6 av 6
 • Hiss: Ja
 • Drift: 4 880 kr/år

Pris: 7 795 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Magisk terrasslägenhet invid Täby Centrum högst upp i huset!

Varmt välkommen till Häradsgränd 2 och denna unika terasslägenhet belägen högst upp i huset med ett privat och högt läge. Bostaden är i mycket gott skick med möjlighet till fyra sovrum för den som önskar samt genomgående med fönster i två väderstreck och disponeras av rymligt vardagsrum med direktaccess till lägenhetens underbara terass i bästa solläge samt anslutning till kök och matplats, stort helkaklat badrum, master bedroom med walk-in closet och duschrum en suite alternativt hemmakontor/gästrum beroende på behov, ytterligare två bra sovrum samt en rymlig hall med gott om plats för avhängning. Bostaden är belägen i hjärtat av Täby Centrum och har ett väldigt centralt läge med absolut närhet till serviceutbud, affärer, kommunikationer, skolor, idrottshall m.m. Attraktiv förening med förråd i källaren och garage i huset. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande entréhall via ytterdörr med Yale doorman, avhängning bakom skjutdörrsgarderob. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt en röd fondvägg.

VARDAGSRUMHärligt vardagsrum i halvöppen planlösning mot köket och matdelen, goda möbleringsmöjligheter med gott om plats för en större sittgrupp. Ekparkett på golvet och ljusa väggar.

KÖKSnyggt och praktiskt kök med goda avlastnings- och förvaringsytor i över- och underskåp, vita skåpsluckor och bänkskiva i trä. Dubbelho och kakel som stänkskydd. Här finns följande maskinell utrustning; kyl/frys i full höjd, ugn, micro, induktionshäll, diskmaskin och köksfläkt. Ekparkett på golvet och ljusa väggar samt en blå fondvägg.

BADRUMHelkaklat badrum med vita kakelplattor och ett mörkare klinkergolv, tvättställ i vit kommod med förvaring under och spegelskåp med förvaring och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Miele med bänk ovan och överskåp för ytterligare förvaring. Infällbara duschväggar i klarglas med duschhörna bakom.

MASTER BEDROOMTilltaget master bedroom med möjlig walk in closet och badrum en suite i direkt anslutning, ekparkett på golvet, ljusa väggar och en fondtapet.

WALK IN CLOSET/BARNRUMKan användas som walk in closet men nyttjas idag som ett extra sovrum/barnrum. Idag finns det en skjutdörrsgarderob för förvaring.

DUSCHRUMHelkaklat duschrum i ljusa toner med infällbara duschvägg i glas och duschhörna bakom. Tvättställ i träfärgad kommod med spegel med belysning ovan.

SOVRUM 2Bra sovrum med skjutdörrsgarderob, plats för säng och skrivbord. Ekparkett på golvet och ljusa väggar.

SOVRUM 3Ytterligare ett bra sovrum med skjutdörrsgarderob, nyttjas idag som ett kontor.

TERRASS/BALKONGVäl tilltagen balkong/terrass i bästa solläge med gott om plats för dubbla loungegrupper och grill.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Fönster: 3-glas
 • Andel i föreningen: 2,808 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 700 Kr
 • Vatten / Avlopp: 180 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 4 880 Kr
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Ellevio
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-02-25
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Origo
 • Bostadsrättsföreningen Origo registrerades hos Bolagsverket den 5 november 2014.
  Husen byggdes av Skanska.
  Varmvatten och hushållsel betalas separat, schablon modell finns. Därefter görs avräkning mot faktiska siffror. Hiss finns i båda trapphusen.
Parkering
 • Föreningen har ett varmgarage med 39 parkeringsplatser. För att ställa sig i kön kontaktar man nabo genom att maila avgifthyra@nabo.se.
  En garageplats kräver godkänt medlemskap i föreningen.

  Kostnaden för garage börjar från 1000 kr per månad för en vanlig plats och 1500 kr månaden för dubbelplats och garageporten öppnas med din passerbricka eller fjärrkontroll (som beställs och bekostas själv).

  Garaget har parkering med laddplats för elbilar. Den boende skaffar själv den laddkabel som behövs mellan laddare och fordon. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.

  Kostnaden för laddplats är 1250 kr och sedan betalar boende för den elen som förbrukas.
Tv och bredband
 • Föreningen har gruppavtal med Tele 2 gällande TV (basutbud) och bredband (med upp till 1000 mbit/s ), detta läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften med 200kr/månaden.
Föreningens ekonomi
 • För närvarande finns det inga beslut tagna ang avgiftsändringar, men det kan komma att att bli en liten.
  Det beror lite på hur el samt ränta kommer att påverka föreningens ekonomi, 2023-02-14.
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Täby Centrum är ett shoppingcentrum i världsklass och erbjuder en stor blandning av butiker, restauranger och caféer.Här har du tillgång till allt! Biograf, bank, post och husläkarmottagning m.m. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud, hit tar sig många för att storhandla.

Kommunikationer

Täby Centrum har en helt ny bussterminal och härifrån går alla lokalbussar i Täby samt två linjer för Roslagsbanan. Med tåget tar du dig till Östra station på 20 min. Det går även bussar direkt till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus. Från närområdet i Täby Centrum är det även enkelt att nå E18 och Norrortsleden med bil.

Närområdet

Här bor du med stadskänsla och närhet till allt! Det finns många fördelar med att bo invid Täby Centrum. Närhet till allt ifrån shopping, stadspuls, upplevelser och kommunikationer men även till fina naturområden och motionsspår. Det nya centrumområdet stod klart år 2016 och erbjuder ett utbyggt köpcentrum av världsklass och ett stort mysigt handelstorg som skapar en självklar mötesplats. Torget är ett resultat av en arkitekttävling och binder samman bostadskvarteren och med shoppingcentrumet. Nya cykelvägar, spännande och modern arkitektur och närhet till flertal skolor, förskolor och träningshallar gör området än mer attraktivt. Täbys simhall ligger ett stenkast bort från Täby Centrum. Även flertalet gymkedjor, träningshallar, fotbollsplan och ishall ligger i närheten. I närområdet finns den populära Stolpaskogen, ett naturområde med motionsspår med olika slingor som även kan bli skidspår under vintern. Här finns även ett utegym och en fin lekplats för de mindre.

Övrigt

Det finns många bra skolor i området kring Täby Centrum.
Byängskolan, ÅK F-9 en fristående skola.
Ytterbyskolan, ÅK 1-6, en kommunal skola.
Näsbydalskolan, ÅK 7-9, en kommunal skola.
Även ett flertal gymnasieskolor ligger i närheten:
Tibble Gymnasium
Åva Gymnasium
Täby Enskilda Gymnasium

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram