mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 84 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 012 kr / mån Inkl värme och vatten. Ett obligatoriskt tillägg för TV och bredband tillkommer med 200kr per månad. El debiteras enligt förbrukning.
 • lägenhetsnummer: 312-1102
 • Antal rum: 4
 • Våning: 1 av 2
 • Hiss: Ja

Pris: 6 995 000 Kr

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Kadettens gata 16 | Näsby Park – Sjösidan | Täby

Äntligen har vi nöjet att presentera en mycket trevlig och välplanerad 4a om 84 kvm i härliga Näsby slottspark. Lägenheten ligger belägen 1tr upp på gaveln med fönster i tre väderstreck i en vacker och förhållandevis nybyggd fastighet och disponeras av rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier samt goda möbleringsmöjligheter, via skjutdörrar nås köket med direktaccess till en tilltagen balkong med kvällssol, stort helkaklat badrum med golvvärme och tvätt/torktumlare, rymligt master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg med tillhörande inredning samt ytterligare två bra sovrum. Lägenheten har genomgående hög standard med 1-stavs golv i vitpigmenterad ek, lyxigt kök från Vedum i en sober ton med bänkskiva i kvartskomposit och väggarna är genomgående målade i en gråton.

Detta är Norra Parken 2 i anrika Näsby Slottspark. Här förs tankarna till södra Europa med låga flerfamiljshus med stora balkonger, grönskande innergårdar och vackert putsade fasader. Norra Parken 2 uppföres ett stenkast från slottet och dess vackra barockpark och med sin närhet till vattnet och undersköna promenader såväl som till kommunikationer är detta ett unikt och eftertraktat boende med ett suveränt läge som verkligen sticker ut. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande hall med gott om plats för avhängning på hatthylla, gråmålade väggar och stora klinkerplattor i en ljusare ton.

VARDAGSRUMVäl tilltaget och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier vilka är sträckta från golv till tak vilket gör att ljusinsläppet är stort samt bidrar till rummets karaktär och helhet, via skjutdörrar nås köket, goda möbleringsmöjligheter med gott om plats för en större soffgrupp. Gråmålade väggar och 1-stavs golv i vitpigmenterad ek.

KÖKLyxigt och stilrent kök från Vedum i en mörkare sober gröngråton vilket balanseras av väl av bänkskivan i kvartskomposit som är ljusare. Här finns goda förvaring- och avlastningsytor. Följande maskinell utrustnings finns; kyl, frys, ugn, induktionshäll, micro, diskmaskin och köksfläkt. Samtliga vitvaror från Siemens.

MASTER BEDROOMRymligt master bedroom med plats för dubbelsäng, längst ena väggen finns en generös garderobsvägg från golv till tak för goda förvaringsmöjligheter, här ryms kläder, accessoarer, väskor och skor. Väggarna är gråmålade och på golvet återkommer 1-stavs golvet i vitpigmenterad ek.

BADRUMGeneröst badrum med duschhörna med en klarglasvägg och tak- och handdusch, tvättställ i grå kommod med förvaring under och en stor spegel ovan med belysning, tvätt- och torktumlare från Siemiens. Bänkyta med bra förvaring i skåp ovanför. Grått klinker på golvet med golvvärme och kakel i ljusa toner på väggarna.

SOVRUM 2Från vardagsrummet nås detta sovrum via skjutdörrar med plats för en mindre säng, garderob och skrivbord. Gråmålade väggar och 1-stavs golvet i vitpigmenterad ek.

SOVRUM 3Via köket nås detta sovrum med plats för säng och skrivbord. Dubbelgarderob integrerad i väggen för klädförvaring. Gråmålade väggar och 1-stavs golvet i vitpigmenterad ek.

GÄST-WCGäst-wc med

FÖRRÅDDet hör även till ett förråd till lägenhet som är beläget på entréplanet i fastigheten.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2022
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 2,167 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk, typ FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Norra Parken 2
 • Brf Norra Parken 2 i Näsby Slottspark är en äkta bostadsrättsförening i Täby som äger 1 fastighet med 52 bostäder.
  till varje lägenhet hör ett förråd, dessa ligger på entréplan. Förråd till parhuslägenheterna ligger i separat förrådsbyggnad.
  Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare eller en kombinationsmaskin.
  Föreningen har tecknat ett gruppavtal gällande el, alla lägenheter är utrustade med elmätare så faktisk förbrukning debiteras i samband med avgiften.
Parkering
 • Föreningen har 52st parkeringsplatser, varav 3st vid annan fastighet och 1st vid varje parhuslägenhet. Föreningen håller på att utöka laddplatserna till 37st från 20st, dessa kostar 585kr per månad och sen tillkommer förbrukad el (3:20kr kWh).
  En parkeringsplats utomhus finns till varje lägenhet dessa kostar 450 kr/mån. Det finns möjlighet att få hyra en extra om någon inte behöver sin parkeringsplats. Kö hanteras av styrelsen.
Tv och bredband
 • Tv och bredband via Com Hem, ett obligatorisk tillägg på 185kr per månad tillkommer.
Föreningens ekonomi
 • Det finns inga planer på att ändra avgiften för närvarande enligt styrelsen 2023-01-27.
 • Överlåtelseavgift: 1 310 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: JA
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: JA
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt modernt centrum med affärer, banker, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer, m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum erbjuder en enorm blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt, frisörer och vårdcentral. I Täby Centrum finns även biograf. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud med livsmedelsbutiker, Systembolaget, affärer, sportbutiker, restaurang och konditori.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Buss 617 går dagtid samt kvällar och helger och tar dig till Hägernäs via Viggbyholm eller till Täby Centrum. Buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus – Näsby Park under rusningstid. Buss 619 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med, bil, cykel eller promenad.

Närområdet

Näsby Park är en oerhört attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som de centrala delarna av Täby. Här hittar man allt från sekelskifte till nyproducerade hus, med betoning på 40-60-talsbebyggelse. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. På ett par minuters promenad ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. För den träningsintresserade finns SATS i Näsby Park Centrum och Friskis & Svettis ligger i en fin anläggning i anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spiraskolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram