mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 18,9 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 1 001 kr / mån I avgiften ingår värme, vatten samt obligatoriskt tillägg för kabel-TV och bränsletillägg.
 • lägenhetsnummer: 0032
 • Antal rum: 1
 • Våning: 1 av 3
 • Drift: 3 540 kr/år

Pris: 1 495 000 Kr /bud

Joel Sandberg
Ansvarig mäklare

Joel Sandberg

Fastighetsmäklare
E-post: joel@magnussonmakleri.se
Mobil: 0768400205

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Yteffektiv enrumslägenhet i stabil förening

Varmt välkomna till Kryssarvägen 11 och den här stilrena, nyrenoverade och yteffektiva lägenheten på 18,9 kvm. Lägenheten har smakfulla färgval och detaljer i form av ljusgråa väggar, takstukatur samt kyl och frys från Smeg. Lägenheten disponeras i en öppen planlösning mellan kök, sovrum och vardagsrum. Badrummet är helkaklat i både ljusa och mörka toner.

Renoveringar:

Ombyggt kök 2018
Nya vitvaror 2018
Nytt golv, nymålade väggar och tak 2018
Stukatur i taket 2018

Föreningen är lågt belånad och har sänkt årsavgiften från föregående år. Föreningen erbjuder gemensamhetsutrymmen som gym och bastu, utöver det finns det även en gästlägenhet som går att hyra om man skulle ha besök. Föreningen har även gemensam grillplats.

Lägenheten är belägen nära kommunikationer till innerstaden via Roslagsbanan som endast ligger ett stenkast från bostaden. I närområdet finns allt man behöver i form av service, restauranger samt kommunikationer med buss.

Hall/EntréVälkomnande entréhall med plats för avhängning i dubbelgarderob med spegel.

KökRymligt och inbjudande kök med ljus bänkskiva samt köksö. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i skåpen över spishällen, köksön erbjuder goda avställningsytor med möjlighet för användning som matplats.

Vardagsrum/sovrumTrevligt utrymme med plats för både soffa och säng, bra ljusinsläpp från lägenhetens stora fönster med utsikt över grön gård med grillplats och lekpark.

BadrumBadrummet är helkaklat och har dusch, WC och handfat.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 1957
 • Andel i föreningen: 0,29245 %
 • Andel av årsavgift: 0,29245 %
Driftkostnad / År
 • El: 2 400 Kr
 • Försäkring: 1 140 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 3 540 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-03-22
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Parken
 • FÖRENINGEN
  Fastigheten Kryssaren 2 byggdes år 1956-1957 och består av två bostadshus som idag innehåller 102 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler upplåtna med hyresrätt.

  Gå gärna in och läs mer på föreningens mycket informativa hemsida www.brfparken.se

  GEMENSAMHETSUTRYMMEN
  Brf Parken har en trevlig innergård med utemöbler, lekplats och grill. Föreningen har en gemensamhetslokal med egen entré. Bastu med dusch och motionslokal ingår i relaxavdelningen. Föreningen har inrett ett fräscht aktivitetsrum för trevlig samvaro, middagar, lek mm.
  Det finns två tvättstugor, renoverade 2014, med både torktumlare och torkrum, belägna i källarplanet mellan entré 11 och 13.
  Det finns fyra cykel/barnvagnsrum i föreningen, om man inte vill förvara sin cykel och/eller cykelkärra där så är det egna källarförrådet det bästa alternativet.
  I samband med ombyggnationen av Kryssarvägen 1-3 under 2018, där nya lägenheter byggdes, byggdes även del av källaren om med bl a en helt ny tvättstuga, ett nytt rum med ca 20 nya förråd, ett övernattningsrum med WC och dusch samt ett aktivitetsrum.

  FÖRRÅD
  Förutom den ursprungliga tilldelningen av ordinarie förråd finns även tillgång till ett antal extraförråd som föreningen hyr ut till de medlemmar som önskar. Förrådsutrymmen som upplåtits utöver den ursprungliga tilldelningen av ordinarie förråd utgör s k "extraförråd". Alla medlemmar med extraförråd debiteras en månadshyra på 50 kronor per lägenhet.
Parkering
 • PARKERING
  Föreningen har 23 st garageplatser och 54 st p-platser där kö-plats gäller. Hyreskostnader är garageplats: 394 kr/mån, p-plats med elstolpe: 157 kr/mån. p-plats utan elstolpe: 126 kr/mån. MC-plats (finns 3 st): 205 kr/mån.


  Parkeringsförbud gäller på hela den inre gården.
Tv och bredband
 • INTERNET/TV
  Fastigheten är ansluten till ComHem och i månadsavgiften ingår bredband 100/10 mbit, basutbud (ca 20 kanaler) vad gäller TV samt telefonabonnemang.
Renoveringar
 • 2004-2005: Stamrenovering.
  2005: Installation av bergvärmeanläggning och kompletterande oljepanna. Reglering av ventilation.
  2008: Injustering av värmesystemet. Renovering av trapphusen (målning mm).
  2009: Invigning av aktivitetsrummet. Besiktning av vind och tak.
  2010: Målning av balkonger och garage.
  2011: Upplåtelse av två nya bostadsrätter (ombyggnad av hyreslokal)
  2012: Ombyggnad av lokal till 4 st bostadsrätter påbörjad.
  2013: Ny utomhusbelysning och markarbeten/ grillplats vid de nya lgh. Plattsättning på innergård samt gången till grovsoprum. Belysningspållare vid garage. Planteringar. Motionsrum färdigställt med nya redskap.
  2014: Ny gräsmatta på innergården. Asfaltering innergård och vid p-platserna på Kryssarvägen och Eskadervägen. Renovering och nya maskiner till tvättstugorna. Renovering av toaletten i aktivitetsrummet.
  2015: OVK besiktning, rengöring av till-luftskanaler och åtgärdande av brister. Ny städentreprenör (StädbolagEtt).
  2016: Installation av frånluftsvärmesystem, byte av takfläktar, effektivisering av bergvärmeanläggning och nytt styrsystem för uppvärmningsanläggningen, samt tecknande av underhållsavtal av uppvärmningsanläggningen med Enstar AB. Målning och ny belysning i källargångar och cykelrum. Anläggning av nya grillplatser. Renovering av lekplats. Dränering utmed port 5 till 9. Gruppavtal för bredband mm med ComHem.
  2018: ombyggnation av tidigare hyreslokaler på Kryssarv 1-3 till fyra bostadsrättslägenheter, ny tvättstuga, nya aktivitetsrum och 20 nya källarförråd.
  2019: Ytterligare två nya bostadsrättslägenheter färdigställs.
Föreningens ekonomi
 • Det finns inga planer på att ändra avgiften för närvarande enligt styrelsen 2021-09-02
 • Överlåtelseavgift: 1 190 Kr
 • Pantsättningsavgift: 476 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter, detta möjliggör goda förutsättningar för pendling till Stockholms universitet och KTH bland annat. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Instagram