mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Kedjehus
 • Boarea: 111 m²
 • Biarea: 8 m²
 • Areakälla: faktisk uppmätn SS 210 54:2020
 • Tomtarea: 676 m²
 • Antal rum: 5
 • Drift: 46 400 kr/år

Pris: 8 200 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Totalrenoverad enplansvilla i populära Norskogen med en fantastisk tomt i bästa solläge!

Varmt välkomna till Gökvägen 76 och denna totalrenoverade enplansvilla med ett otroligt privat och lugnt läge samt en av Norskogens absolut bästa tomter i ett soldränkt läge som vetter mot allmänning! Huset är nyligen totalrenoverat med helt nya ytskikt genomgående, nytt kök, nytt badrum samt ny el. Tomten är plan och upplevs väldigt stor med gräsmatta och en väl tilltagen altan.

De 111 yteffektiva kvadraten disponeras över ett plan vilket är oerhört praktiskt. Här finns vardagsrum och kök i öppen planlösning med direktaccess till den soliga altanen och baksidan som delvis vetter mot allmänning, helkaklat badrum med golvvärme, upp till fyra sovrum för den som önskar, välkomnande och rymlig entréhall samt förrådsdel/garage för ytterligare förvaring.

Tomten är väl tilltagen och består av stor gräsmatta som löper runt huset, en gjuten altan om ca 70kvm med gott om plats för loungemöbler, grill och mycket mer samt en mysig skogsdel som vetter mot allmänning där en del av berget tagits fram vilket ger tomten karaktär. Läget är kanon med absolut närhet till natur, skolor, kommunikationer, Stora Värtan, service och mycket mer. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande och rymlig entréhall med goda avhängningsmöjligheter och plats för flertalet garderober. På golvet ligger en klinker i gråton och väggarna är vitmålade. Spotlights i taket för bra ljus och vattenburen golvvärme för bra komfort.

VARDAGSRUMFantastiskt vardagsrum i halvöppen planlösning till köket med matsalsdel intill och goda möbleringsmöjligheter med plats för både en större sittgrupp och matsalsbord för den som önskar. Direktaccess till altanen på huset baksida. Vitlaserad ekparkett och ljusmålade väggar.

KÖKFunktionellt och stort arbetskök i ljusa toner med goda förvaringsmöjligheter och avlastningsytor, skåpsluckor i vitt, bänkskiva i kvartskomposit samt tilltagen ho. Här finns följande maskinell utrustning; Extra bred induktionshäll, ugn, diskmaskin, fullstor kyl/frys, fläkt.

BADRUMHelkaklat duschrum med stora vita kakelplattor och en ljus klinker på golvet med golvvärme, tvättställ i vit kommod med förvaring under och spegelskåp med inbyggd belysning och förvaring ovan. Duschhörna med glasvägg och vikvägg, tak- och handdusch. Wc.

SOVRUM 1Bra sovrum med plats för dubbelsäng och garderobsvägg för den som önskar. Vitlaserad ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.

SOVRUM 2Bra sovrum med plats för säng och skrivbord för den som önskar. Vitlaserad ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.

SOVRUM 3Bra sovrum med plats för säng och skrivbord för den som önskar. Vitlaserad ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.

SOVRUM 4Kan nyttjas som lekrum/tv-rum men skulle göra sig utmärkt som master bedroom då det är väl tilltaget, vitlaserad ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.

TVÄTTDEL/PANNRUMI anslutning till hallen finns tvättmaskin och värmepanna.

ALTANVäl tilltagen altan om ca 70kvm i anslutning till gräsmattan, här finns plats för flertalet loungegrupper, grill och mycket mer.

GARAGE/FÖRRÅDFörrådsdel i garaget med plats för cyklar, gräsklippare och mer.

Fakta
 • Objekttyp: Kedjehus
 • Byggnadstyp: 1-plans gavelkedjehus
 • Tak: Gummiduk / Entré & garagetaket har papptak
 • Byggnadsår: 1958 Ombyggt 2022
 • Fasad: Trä/aluklädd träpanel
 • Fönster: 2-glas kopplade
 • Stomme: Trä
 • Uppvärmning: Vattenburen värme via elpanna
 • Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Tomtareal: 676 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Taxeringsvärde: 3 585 000 Kr
 • Pantbrev: 5 180 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Näsbypark 6:12
Driftkostnad / År
 • El: 35 000 Kr
 • Vatten / Avlopp: 3 400 Kr
 • Renhållning: 2 000 Kr
 • Försäkring: 6 000 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 46 400 Kr
 • Kommentar: Då nuvarande ägare inte har bott i fastigheten är samtliga driftskostnader beräknande enligt schablon.
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 18 000 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Ventilation
 • Ventilation: Självdrag
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2022-09-19
 • Energiförbrukning: 92 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: E
Tomt
 • TRÄDGÅRD Plan och fin trädgårdstomt i bästa solläge, tomten består till stor del av en plan och fin gräsmatta som löper runt huset och bjuder in till lek stora delar av året. Det har även anlagts en stor altan om ca 70kvm med gott om plats för flertalet loungegrupper, grill, eventuellt utekök m.m. Tomten är privat belägen och vetter delvis mot allmänning.
Övrigt
 • En omfattande fackmannamässig renovering och ombyggnad har genomförts på fastigheten. Renoveringen är dokumenterad med elcertifikat och våtrumsintyg.
  All tidigare inredning är borttaget till betonggrund i hela huset, därefter har ny inredning installerats genomgående under 2022.

  RENOVERING INVÄNDIGT
  -Omdragen el i hela huset med ett nytt installerat elskåp med tillhörande elcertifikat.
  -Nya spotlights i hallen och i köket.
  -Nytt helkaklat badrum med våtrumsintyg. Golvvärme (el).
  -Nytt kök. Fullstor kyl och frys. Extra bred spis och spiskåpa.
  -Nytt parkettgolv i hela huset.
  -Nytt reglat gipstak.
  -Nymålade (och bredspacklade) väggar och nya lister
  -Isolerat och byggt in hall, som tidigare har varit ett kallt utrymme. I hallen har det
  installerats vattenburen golvvärme, klinkergolv, nya ytterdörrar och glaspartier. Dessa
  genomgående hallar är vedertaget på Norskogen hus.
  -Byggt ut och isolerat rum som tidigare var stort garage/förråd. En del av garaget finns
  kvar som förvaring.
  -Öppnat upp vägg mellan kök och vardagsrum för en mer social planlösning.
  -Stängt igen dörr till tvättrum för att skärma av detta från köket, nu finns endast ingång
  till tvättrum från hallen.
  -Flyttat dörr i stora sovrummet närmre dörrkarmen till det lilla sovrummet för att frigöra
  möbleringsyta i vardagsrummet.
  -Installerat tilluftsventiler i samtliga sovrum för bättre flöde av luft.
  -Renoverat altandörr, slipat och målat om.
  -Bytt samtliga fönsterlås.
  -Renoverat samtliga innerdörrar och bytt handtag.

  RENOVERING UTVÄNDIGT
  -Installerat större ventilationsgaller på vind.
  -Målat fasad och garagedörr inkl fönsterkarmar.
  -Nya hängrännor och stuprör runt huset.
  -Nymålad skorsten och ventilationsrör på taket till svart.
  -Nylagt papptak ovan garage, taket på huvudhuset relativt nytt och är i gott skick
  -Tagit bort antenn på taket.

  TOMT
  -Ny anlagd och utplanad trädgård med bl.a. borttagning av träd och buskar. Ny
  utrullad gräsmatta.
  -Ny gjuten altan om ca 70 kvm.
  -Nytt gjutet plank (undertecknat grannintyg).
  -Planterat ny häck ca 5m.
  -Cortenplåt i zink runt huset med stenkross mot husgrunden.
Övriga byggnader
 • GARAGE/FÖRRÅDSDEL
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt modernt centrum med affärer, post, frisör, husläkare, apotek, mm. Dessutom finns ett flertal trevliga caféer som erbjuder nybakat bröd och annat gott. Täby Centrum erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum tillgång till biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Ica Stop, en fin saluhall med stort utbud och generösa öppettider. Arninge Centrum ligger 5-10 min bilväg bort och har ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Genom Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park når du Stockholm Östra på 20 minuter. Buss 619 trafikerar sträckan Näsby Park-Täby Centrum. Buss 618 trafikerar sträckan Näsby Park-Danderyds Sjukhus, där du enkelt byter till tunnelbana. Även från Ica Stop går buss direkt till Danderyds Sjukhus och tunnelbana.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Friskis & Svettis i en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott och i Näsby Parks Centrum ligger SATS gym. Med en promenad eller cykeltur kan du ta dig till SATS lokaler vid Ica Stop, det går även buss dit. I Norskogen ligger fina Centralparken som erbjuder stora gräsytor och och en stor nybyggd lekplats. Där ligger också Norskogsbadet som är ett populärt familjebad, invid badet finns ett nybyggt utegym. Från Norskogen har du närhet till såväl brandstation som sjukhus. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd finns i rusningstid och nattetid. En promenad tar dig till Näsa Äng med badstrand och tennisbanor. På 10 minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum genom busskommunikation, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktning och pedagogik.

Övrigt

Norskolan ÅK F-3
Norskolan är en kommunal grundskola samt fritidsverksamhet F-3. Den ligger fint beläget med skog, stora ängar och utomhusbad i närheten.

Näsbyparksskolan ÅK F-9
Näsbyparksskolan är en kommunal grundskola som ligger centralt i Näsby Park Centrum. Skolan genomgår en om- och tillbyggnad och kan erbjuda nya fina lokaler samt skolgård from hösten 2015.

Slottsparksskolan ÅK F-3
Slottsparksskolan är en kommunal grundskola samt fritidsverksamhet F-3. Skolan ligger fint beläget i villaområdet med närhet till strand, hav och ängar.

Engelska skolan ÅK 4-9
Engelska skolan är en fristående skola med centralt och bra läge, närhet till kommunikationer. Skolan är mycket populär och lockar elever från hela stockholmsområdet.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram