mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 65,5 m²
 • Areakälla: Föreningens information
 • Avgift: 4 335 kr / mån Inklusive, värme, vatten, tv och bredband (basutbud).
 • lägenhetsnummer: 0024
 • Antal rum: 2
 • Våning: 5 av 8
 • Hiss: Ja
 • Drift: 5 000 kr/år

Pris: 2 395 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Eskadervägen 36, 5TR | Näsby Park | Täby

Varmt välkommen till denna ljusa och väldisponerade 2a som nyttjas som en mini 3a! Lägenheten är genomgående med fönster i två väderstreck och är belägen på 5tr samt disponeras av vardagsrum med direktaccess till lägenhetens balkong i ett västerläge med fantastisk eftermiddags- och kvällssol, rymligt sovrum med garderobsvägg med skjutdörrar, snyggt kök i ljusa toner, helkaklat badrum. Välskött äldre stabil förening med god ekonomi, attraktivt läge på Eskadervägen och med sin absoluta närhet till Näsby Park Centrum, Värtan, Centralparken, skolor/förskolor och Roslagsbanan är läget suveränt! Varmt välkomna på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande hall med bra avhängninsmöjligheter på hatthylla. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger en blank klinker.

VARDAGSRUMFantastiskt vardagsrum med burspråk och direktaccess till lägenhetens balkong med eftermiddags- och kvällssol. Goda möbleringsmöjligheter med plats för både sittgrupp och matbord för den som önskar. Vitmålade väggar med en fondvägg i gul ton, på golvet ligger en vacker holländsk parkett.

KÖKFräscht och praktisk kök med högblanka vita köksluckor, bänkskiva i trä och ho, mosaikkakel som stänkskydd, bra avlastnings- och förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns följande maskinell utrusning; induktionshäll, ugn kyl/frys, diskmaskin samt köksfläkt. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

SOVRUMSovrummet är rymligt med bra ljusinsläpp, här finns plats för dubbelsäng för den som önskar. Otroligt bra förvaring i garderobsvägg med spegel inbyggd i en av dörrarna och hyllplan för ytterligare förvaring bredvid. Vitmålade väggar och en beige fondvägg samt ekparkett på golvet.

RUMInvid köket finns detta rum som kan nyttjas som mindre sovrum, matsal, kontor eller liknande. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

BADRUMHelkaklat badrum i ljusa toner. Duschhörna med infällbar duschvägg i klarglas och handdusch, vitt tvättställ i vit kommod med förvaring under samt spegelskåp ovan med förvaring och belysning. Tvättmaskin och wc.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1960
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Andel i föreningen: 0,69 %
Driftkostnad / År
 • El: 3 000 Kr
 • Försäkring: 2 000 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 5 000 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 1 500 kWh/år
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-06-20
 • Energiklass: C
Om föreningen Brf Torpedbåten 2
 • Föreningen äger fastigheten Torpedbåten 2 och har två flerbostadshus med 8 våningar belägna på adresserna Eskadervägen 36-42. Det finns 169 bostadsrätter och tre lokaler för uthyrning i souterrängplan. Lägenheterna är fördelade på 32 st lägenheter med 1 rum och kök, 125 st 2:or, 4 st 3:or, 4 st 4:or samt 4 st lägenheter som har fler än 5 rum och kök.
Parkering
 • Parkeringsplatser: Parkeringsplatser med el för 206 kr/mån samt parkeringsplatser utan el för 136 kr/mån.
  Föreningen har två garage. Garageplats med infart från övre parkeringen kostar 477 kr/mån, garageplats med infart från nedre parkeringen kostar 408 kr/mån och där är platserna lite mindre. Till garageplatser är det separat kö. Ett tiotal enskilda garage finns att hyra för 648 kr/mån.
  MC-platser i garage finns att hyra och kostar 136 kr/mån.

  Köplatser till garage och p-plats sköts av FSS Fastighetsservice AB tel 08-657 9090
Tv och bredband
 • Föreningen har avtal med Telenor som står för det analoga grundutbudet som är tillgängligt då man kopplar en antennkabel direkt från vägguttag till sin tv. Ownit tillhandahåller internet och IP-telefoni.
  Anslutning till det analoga utbudet ingår i avgiften till föreningen. För att få tillgång till digitala sändningar behövs en box.
  Box och utbud bekostas av medlemmen själv.
  Telenor kan nås via tel.nr. 020-222 222 eller på telenor.se
Renoveringar
 • Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2013 och sträcker sig fram till 2033.
  Underhållsplanen uppdaterades 2019.

  Pågående underhåll är att föreningen byter ut alla fönster, just nu är dom på nr 36 och har kommit halvvägs med jobbet. Beräknad start i 36:an 21 februari.

  2021Byte av Värmepump
  2021 Installation av laddstolpar för elbil
  2021 Byte av brevinkast
  2020 Översyn kommunal vattenanslutning
  2019 Gemensam el
  2019 Nya förrådsutrymmen
  2019 2 gästparkeringsplatser
  2019 Ytterbelysning entrésidan
  2018 Fortsatt utbyggnad av cykelförvaring utomhus
  2018 OVK besiktning av samtliga lägenheter
  2018 Asfaltering av P-platser
  2018 Målning av källarentréer
  2017 Ny cykelförvaring utomhus 2017
  2017 Källarbelysning port 40-42 2017
  2016 Nya förrådsutrymmen
  2016 Större miljörum
  2016 Ny armatur i trappuppgångarna, fler förråd byggs
  2015 Automatiska portöppnare och trapphusbelysning
  2012-2014: Renovering av tvättstugor och hissar, iordningställande av festlokal och övernattningsrum samt nya entrédörrar.
  2011: Stamrenovering av både vatten och avloppsrör, nytt värmeåtervinningssystem och ny oljepanna
  2008: Installation av bergvärme
  2005-2006: Renovering av värmeåtervinningssystem
  2003-2004: Omputsning av fasad, omläggning av tak, renovering av balkonger
Föreningens ekonomi
 • Föreningen höjde avgifterna med 10% från Januari 2023 med anledning av det pågående fönsterbytet som kommer startade i januari samt ökande el och uppvärmningskostnader.
 • Överlåtelseavgift: 1 838 Kr
 • Pantsättningsavgift: 788 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram