mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 106 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 6 950 kr / mån inkl värme, VA, TV, bredband, ip-telefoni. En parkeringsplats hör även till lägenheten (obligatorisk avgift om 850kr/mån.)
 • lägenhetsnummer: 1005
 • Antal rum: 3
 • Hiss: Ja
 • Drift: 7 500 kr/år

Pris: 7 200 000 Kr

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Slottsvägen 1, nb | Näsby Park – Sjösidan | Täby

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR ATT BOKA VISNING! Varmt välkommen till en fantastiskt vacker, ljus och representativ hörnlägenhet i eftertraktade brf Slottssmycket på Näsby Parks attraktiva Sjösida! Bostaden disponeras över 106 rymliga kvm och tre rum samt har en genomgående exklusiv känsla med vackra och gedigna materialval. Här finns kvalitetskök från Kvänum, vardagsrum med tillhörande matsalsdel för den som önskar, två bra sovrum med klädkammare, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen uteplats med sol större delen av dagen. Brf har garage under huset, stor gemensam takterrass med gemensam lounge intill, dam- och herrbastu med två duschrum i källaren finns även att tillgå föreningens medlemmar. Fint läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, affär och Roslagsbanan. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande och rymlig entréhall med ljusgrå granitliknande klinkerplattor på golv, vitmålade väggar och infällda spotlights i taket. Till vänster finns en garderob med spegelskjutdörrar, med gott om plats för avhängning samt förvaring. Här finns även ett städskåp.

VARDAGSRUMFantastiskt vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats. Väl tilltagen takhöjd vilket skapar en härlig rymd och fiskbensparkett med inramande fris på golv, väggarna är vitmålade, stora vackra fönsterpartier bidrar till rummets karaktär. Här finns goda möbleringsmöjligheter med plats för såväl en större soffgrupp och matsalsmöbel för den som önskar alternativt loungedel.

KÖKI öppen planlösning med matsalsdelen ligger köket från kvänum med mattvita släta köksluckor, bänkskiva i granit i en grönflammig ton och en mässingskiva som stänkskydd. Här finns följande maskinell utrustning från Siemens; induktionshäll, rostfri kyl och frys i fullhöjd, ugn, microvågsugn och integrerad diskmaskin. Fläkt från Fjäråskåpan. Extra höga överskåp och högskåp ger god förvaring.

SOVRUMIntill köket ligger detta rymliga sovrum med skjutdörrar in till en rymlig klädkammare med gott om plats för förvaring. Högt sittande fönster på ena väggen, samt fönster och utgång till den härliga uteplatsen. Fiskbensparkett på golvet och en tongivande tapet som är blommönstrat.

SOVRUMYtterligare ett bra sovrum med gott om plats för säng och skrivbord, även här finns en rymlig klädkammare med plats för kläder, accessoarer, väskor, skor m.m. Fiskbensparketten återkommer och här är det också en blommönstrad tapet på väggarna.

BADRUMGeneröst badrum med ljusgrå klinkerplattor på golv, helkaklade vita väggar och infällda spotlights i tak. Vägghängd WC, tvättställ Duravit på vit kommod med stenskiva och spegelskåp med belysning ovan. Bubbelbadkar med både tak- och handdusch samt en glasvägg som skärmar av. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens, samt bra arbetsbänk på dessa med överskåp vilket ger bra förvaringsmöjligheter. Handduksvärmare och ett fönster.

DUSCHRUMTrevligt duschrum med ljusgrå klinkerplattor (10*10 cm) på golv, vitt kakel i duschzonen och väggar i gulton samt infällda spotlights i tak. Vägghängd WC, tvättställ i vit kommod med spegel ovan. Dusch med både tak- och handdusch, infällbara duschväggar i klarglas.

UTEPLATSMysig uteplats som är stensatt med plats för loungemöbler, grill m.m.

FÖRRÅD/GARAGEEtt rymligt vindsförråd hör till lägenheten. Fastigheten är ansluten till Ownit och i månadsavgiften för lägenheten ingår bredband 100/100, ip-telefoniabonnemang och basutbud (ca 18 kanaler) vad gäller TV. En garageplats hör till varje lägenhet, månadskostnad 850 kronor. Extra parkeringsplats finns att tillgå, även den kostar då 850 kr/mån.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2016
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Bergvärme
 • Fastighetsbeteckning: Täby Matrosen 2
 • Andel i föreningen: 5,7703 %
Driftkostnad / År
 • El: 5 000 Kr
 • Försäkring: 2 500 Kr
 • Antal personer: 1 st
 • Totalt: 7 500 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 2 500 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Telge
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2022-05-30
 • Energiförbrukning: 50 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Slottssmycket
 • Hela fastigheten ramas in av en vacker mur tillsammans med ett smidesstaket i svart och guld. Entrén till huset är vacker och inbjudande med stenläggning och fin belysning. Här finns även sophus och gästparkering för tre bilar. Hiss finns i huset, hissen går från garaget i källarplan till samtliga plan inklusive vindsplanet där lägenhetsförråden finns och även en fin gemensamhetslokal med utgång till den stora takterrassen. I källarplanet finns ett garage med 25 p-platser varav nio elbilsplatser men samtliga 25 p-platser är förberedda för installation av en laddbox, här finns även grovtvättstuga, hobbyrum, barnvagnsrum, cykelförråd och teknikrum. Vidare finns en stor gymlokal med pentry och i anslutning till detta finns två omklädningsrum med WC, dusch och bastu - en avdelning för damer och en för herrar. För närvarande är detta rum uthyrt till ett möbelföretag men förenings medlemmar har tillgång till basturna. Huset värms upp av bergvärme och det finns vattenburen golvvärme i samtliga lägenheter. Hela huset präglas av hög kvalitet och fina detaljer såsom homogen platslagd fiskbensparkett med friser i samtliga rum, marmorskivor i fönstren och fönsternischer, vackra spröjsade fönster, kök och skåpinredning från Kvänum, härlig takhöjd i vardagsrum, kök och sovrum.
Parkering
 • GARAGE
  Garaget är låguppvärmt och har 25 p-platser varav 18 st anvisade till lägenheterna (1 garageplats/lägenhet). Garagenedfarten är eluppvärmd på vintern. Elektriskt uttag finns till varje p-plats. Garageplatsen betalas obligatoriskt av varje lägenhetsinnehavare med avgift om 850 kr per månad även om de inte har en bil. Föreningen har sagt att om en boende saknar fordon kan platsen hyras ut till annan boende till överenskommen valfri kostnad.
Tv och bredband
 • Tv-bas samt bredband 250/250 Mb/s från Ownit ingår i avgiften
Renoveringar
 • Efter genomförd garantibesiktning (2-årsbesiktning) i september 2018, har brf beslutat åtgärda två konstaterade brister; ventilationen i huset och avloppet i källaren (berör toaletterna vid bastun). Ventilationen åtgärdades i april 2020.
  Avloppet i källaren åtgärdades under 2021.

  Föreningen har installerat 9st laddstolpar i garaget, samt installerat bevakningskameror i soprummet samt andra ytor som inte används så frekvent. I samband med detta så installerade även WiFi i alla gemensamma utrymmen.
Föreningens ekonomi
 • Det finns inga planer på att ändra avgiften, enligt styrelsen 2023-01-17
 • Överlåtelseavgift: 1 310 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt modernt centrum med affärer, banker, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer, m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum erbjuder en enorm blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt, frisörer och vårdcentral. I Täby Centrum finns även biograf. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Buss 617 går dagtid samt kvällar och helger och tar dig till Hägernäs via Viggbyholm eller till Täby Centrum. Buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus – Näsby Park under rusningstid. Buss 619 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Du tar dig även snabbt till Täby Centrum med, bil, cykel eller promenad.

Närområdet

Näsby Park är en oerhört attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som de centrala delarna av Täby. Här hittar man allt från sekelskifte till nyproducerade hus, med betoning på 40-60-talsbebyggelse. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som ut i skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. På ett par minuters promenad ligger Näsa Äng med badstrand och tennisbanor. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår.
Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum och Friskis & Svettis ligger i en fin anläggning i anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spiraskolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten.

Intresseanmälan

Instagram