mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 82 m²
 • Areakälla: Föreningens information
 • Avgift: 4 727 kr / mån Inkl: värme, kallvatten, bredband/tv/telefoni. El och varmvatten debiteras enligt förbrukning.
 • lägenhetsnummer: 5111 (51101 enl ekonomisk plan)
 • Antal rum: 4
 • Våning: 1 av 6
 • Hiss: Ja

Pris: 4 195 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastisk 4:a med gavelläge och balkong i ett soldränkt söderläge!

Varmt välkomna till denna ljusa och moderna lägenhet med ett gavelläge, fönster i två väderstreck, genomgående fina materialval samt en soldränkt balkong i söder. Lägenheten disponeras av 3 ljusa sovrum varav ett med garderobsvägg i fullhöjd med inbyggt elfasystem för bra förvaring, smakfullt kök från Marbodal i öppen planlösning mot vardagsrum och matsal, stilrent badrum med duschhörna med duschvägg i klarglas med bra ytor. Lugnt och trevligt område med närhet till skolor, utomhusbad, Centralparken, kommunikationer och service gör att läget är suveränt. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande entréhall med gott om förvaring- och avhängningsmöjligheter. Här finns en hel garderobsvägg i fullhöjd med skjutdörrar från Elfa. Ekparkett på golvet och väggar i en rosa kulör.

VARDAGSRUMLjust och luftigt vardagsrum med fönster i två väderstreck och öppen planlösning mot kök och matplats samt direktaccess till lägenhetens balkong i ett soligt söderläge vilket bidrar till rummets karaktär, här finns goda möbleringsmöjligheter med gott om plats för en sittgrupp och ett större matsalsbord. Vitmålade väggar och en rosa fondvägg mot den ljusare skalan samt ekparkettgolv.

KÖKSmakfullt och välinrett kök från Marbodal med gott om arbetsytor. Vitmålade luckor, grå laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför samt direktaccess till balkong i söder. Här finns följande maskinell utrustning; induktionshäll, spisfläkt, ugn, micro och integrerad diskmaskin. Samtliga vitvaror är från Siemiens.

SOVRUM 1Stort sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och ett mindre skrivbord. Garderobsvägg i fullhöjd med skjutdörrar och inredning med Elfasystem. Ekparkett på golvet, beigemålade väggar samt en fondvägg i rosa.

BADRUMGeneröst badrum med duschhörna med en klarglasvägg, tvättställ i vit kommod med lådor och förvaring under samt spegelskåp med belysning och förvaring ovan, wc och tvättmaskin samt torktumlare från Siemiens. Bänkyta med bra förvaring i skåp ovanför. Grått klinker på golvet med golvvärme och vita, stora liggande kakelplattor på väggarna.

SOVRUM 2Bra sovrum med plats för säng och skrivbord. Ljusmålade väggar och ekparkettgolv.

SOVRUM 3Ljust sovrum med plats för en mindre säng, grönmålade väggar och en blommönstrad fondvägg.

BALKONGHärlig balkong i ett soldränkt söderläge, här finns plats för utemöblemang, växter och odling för den som önskar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2015-2017
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Täby Degeln 4
 • Andel i föreningen: 1,4104 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk frånluft
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-03-07
 • Energiklass: C
Om föreningen Brf Fantasibacken
 • Föreningen har totalt 77 stycken lägenheter i tre hus som är fyra till sju våningar och byggda kring ett lugnt gårdskvarter.
  De flesta lägenheter får balkong eller uteplatser mot den lugna och skyddade gården.

  Varmvatten
  Utöver månadsavgiften tillkommer kostnaden för varmvattenförbrukningen, debiteringen är preliminär och kan korrigeras beroende på faktisk förbrukning.

  Teknik
  Mekanisk frånluftventilation med värmeåtervinning. Lägenheterna förses med frånluftsdon placerade i våtrum och kök. Tilluften tas in under fönsterbleck via don med filter placerade bakom radiatorer. I lägenheten finns central med automatsäkringar och jordfelsbrytare. Lägenhetsinnehavare tecknar själv eget abonnemang.

  Trapphus och postboxar
  Postboxar finns i anslutning till entréerna och tidningshållare finns intill bostadsdörren

  Gård
  En skyddad innergård med planteringar, träd, belysning och sittgrupper skapas för att ingå i en gemensamhetsanläggning.

  Energiförbrukning
  Fantasibacken är ett energiklassat lågenergihus. Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  Förråd
  Varje lägenhet har ett eget lägenhetsförråd som inryms i källarplanet. Extra lägenhetsförråd för uthyrning.

  Gemensamma utrymmen
  I huset finns också städrum, cykelrum, barnvagns- och rullstolsförråd.

  Sophantering
  Sop och källsortering finns i trapphus 3 tillgängligt från gatan.
Parkering
 • Parkering
  Garage är byggt och finns under gården med nedfart mellan husen. Utöver detta är utvändiga parkeringsplatser anlagda.
  Garage kostar 900 kr/mån, sep. kö.
  P-plats ute kostar 500 kr/mån, sep. kö.
  P-plats ute för elbil kostar 700kr/mån plus förbrukning, sep. kö.
  Det finns för närvarande 1-2 lediga platser i garaget, till platserna ute är det kö, 2023-02-17.
  Styrelsen hanterar kön.
Tv och bredband
 • Tv och bredband
  Fastigheten försörjs med tele, TV och internet via fiber, genom Telia Triple Play.
Renoveringar
 • Inga planerade renoveringar. Nybyggt.
Föreningens ekonomi
 • Inga planerade avgiftsändringar, enligt styrelsen 2023-02-16
 • Överlåtelseavgift: 1 312 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer och bibliotek. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Alldeles i närheten ligger den populära mataffären Ica Stop. Här finns också Mio, Stalands och en färgaffär. Du tar dig även enkelt till Täby Centrum med buss, bil eller en promenad. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer.
Även Arninge Centrum ligger nära och hit åker många för veckohandling, hit tar du dig enkelt med bil eller buss.

Kommunikationer

Buss 609, 610 och 629 går från busshållplatsen vid Ica Stop till Danderyds sjukhus och Mörby Centrum. Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park Centrum tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum-Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park.

Närområdet

I detta idylliska villaområde i Näsby Park har du närhet till havet, Viggbyholms Stall, Näsby Parks Tennisklubb och affärsutbud. Allt detta nås på bara några få minuters promenad. Mitt i området ligger de två populära förskolorna Lärkan och Lupinen.
Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. För den träningsintresserade finns SATS Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott.

Övrigt

Det finns flera bra skolor i närområdet. I södra Viggbyholm ligger Drakskeppsskolan med årskurserna F-5. I Näsby Park ligger Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Även Spiraskolan (Montessori) åk F-9, ligger i Näsby Park Centrum.
Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, ligger i närheten, liksom Futuraskolan Bergtorp åk 6-9.
I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor som tex Täby Enskilda, Tibble och Åva gymnasium.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram