mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 126,8 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 6 802 kr / mån Inkl. Värme, vatten, förråd samt Kabel-TV. Hushållsel debiteras enligt förbrukning i efterhand.
 • lägenhetsnummer: 0016
 • Antal rum: 6
 • Våning: 3 av 3
 • Drift: 6 200 kr/år

Pris: 6 500 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Roberto Gonzalez
Extra kontaktperson

Roberto Gonzalez

Fastighetsmäklare
E-post: roberto@magnussonmakleri.se
Mobil: 0737 415816

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Gavellägenhet i mycket gott skick belägen högst upp i huset!

Varmt välkommen till en fantastiskt fin och väldisponerad gavellägenhet på populära Kryssarvägen med fönster i tre väderstreck! Lägenheten om ca 126 kvm är privat belägen högst upp i huset och är i mycket gott skick med nytt kök från 2022, nytt helkaklat, stambytt badrum från 2021 med tvättmaskin och torktumlare samt helt ny el genomgående i lägenheten. I vardagsrummet finns en öppen spis och stora fönsterpartier som bidrar till lägenhetens karaktär samt direktaccess till rymlig balkong. Dessutom finns fyra bra sovrum och matplats i direkt anslutning till köket.

Äldre, stambytt och stabil brf med fin innergård med flera uteplatser samt absolut närhet till grönområden, Värtan, Näsby Park C med affärer, service samt Roslagsbanan gör att läget är kanon. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande entréhall med goda avhängningsmöjligheter och klädförvaring garderob med spegeldörrar. På golvet ligger klinkergolv med golvvärme och väggarna är ljusmålade.

VARDAGSRUMFantastiskt vardagsrum med väl tilltagna fönsterpartier och fungerande öppen spis samt goda möbleringsmöjligheter med gott om plats för en större sittgrupp. Vacker holländsk parkett på golvet (original) och ljusmålade väggar. Direktaccess till lägenhetens rymliga balkong.

KÖKSnyggt och stilrent kök i gråton med svarta bänkskivor i laminat samt vitt kakel ovan i form av stänkskydd. Gott om avlastnings- och förvaringsmöjligheter i både under- och överskåp med integrerad belysning. Här finns följande maskinell utrustning; induktionshäll, ugn, mikro, vinkyl, integrerad diskmaskin samt svart kyl och frys i fullhöjd. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

MATSALInvid köket ligger denna rymliga matplats i öppen planlösning med plats för ett större matsalsbord. För den som önskar finns möjlighet att sätta upp vägg och skärma av mot köket eller vardagsrummet. På golvet återkommer den vackra holländska parketten och väggarna är vitmålade.

BADRUMSmakfullt och väl tilltaget badrum från stambytet 2021 med skifferliknande klinkerplattor på golvet med golvvärme och marmorliknande kakelplattor på väggarna. Dubbelhandfat med förvaring under och spegelskåp med förvaring och belysning ovan. Duschhörna med infällbara duschväggar i klarglas och tak- och handdusch. Tvättpelare med tvätt- och torktumlare.. Handdukstork och wc.

SOVRUM 1Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och skrivbord för den som önskar. Bra förvaring i garderobsvägg längst ena väggen. Mönstrad tapet på väggarna och körsbärsparkett.

SOVRUM 2Sovrum med plats för säng och lösa garderober. Vitmålade väggar och en lila fondvägg samt laminatgolv. Invid ingången till detta sovrum i hallen finns 3 garderober för bra förvaring.

SOVRUM 3Ytterligare ett bra sovrum med plats för säng och skrivbord, här finns även 3st garderober. Vitmålade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 4/KONTORNyttjas idag som kontor/gästrum men lämpar sig ypperligt för ett fjärde sovrum för den som önskar. Här finns en inbyggd garderob för bra förvaring. Mönstrad tapet och laminatgolv.

GÄST-WCPraktisk gäst-wc med mörk klinker på golvet och vitmålade väggar, tvättställ med rund spegel ovan och Wc.

RENOVERINGAR/UNDERHÅLL:Följande renoveringar/underhåll har skett senaste åren:

2016-Målning i hall, vardagsrum och två sovrum.

2021-Ny el dragen.

2021-Nytt badrum och gäst-wc i samband med stambytet.

2022-Nytt kök med vinkyl.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 1957
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Fastighetsbeteckning: Slagskeppet 2
 • Andel i föreningen: 1,50119 %
Driftkostnad / År
 • El: 2 700 Kr
 • Försäkring: 3 500 Kr
 • Antal personer: 2 st
 • Totalt: 6 200 Kr
Elförbrukning:
 • Elförbrukning: 1 500 kWh/år
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk (endast frånluft)
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2019-04-18
 • Energiklass: E
Om föreningen Brf Slagskeppet
 • FÖRENINGEN
  Bostadsrättsföreningen Slagskeppet bildades 1956, inflyttning ägde rum under 1957. Fastigheten består av två byggnader som innehåller 90 bostadsrättslägenheter, 21 lokaler och ett garage, samt en mindre byggnad som utgörs av miljöstation och förråd.

  För mer info: www.brfslagskeppet.se
Parkering
 • PARKERING/FÖRRÅD
  Föreningen har 38 uppvärmda garageplatser (367 kr/mån) samt 59 parkeringsplatser utomhus (150 kr/mån). Antal platser är i stort sett i balans med efterfrågan. Andrahandsuthyrning eller utlåning av garage eller p-plats medges ej. För närvarande en mindre kö, 2023-03-27.

  Varje lägenhet har ett källarförråd med storlek från ca 2 kvm till ca 4 kvm, samt en mindre matkällare med hyllor på knappt 1 kvm. Extra förråd kan hyras i mån av tillgång, kösystem tillämpas. Detta sker genom förvaltaren. ­Extra förråd följer inte med lägenhet vid överlåtelse utan upphör med omedelbar verkan.
Tv och bredband
 • INTERNET/TV
  Föreningen är kollektivt ansluten till kabelTV-nät via ComHem. Avtalet omfattar ca 16 tv-kanaler samt bredband 100 och IP-telefoni.
Renoveringar
 • Pågående renoveringar/ underhåll.
  För mer information se årsredovisningen samt föreningens hemsida.

  UNDERHÅLL/RENOVERINGAR
  2005-2006: Stamrenovering av avloppsstammarna genomförd med reliningmetoden.
  2012: Relining av vattenstammarna.
  2014: Fönster målade och tätade.
  2015-16: Ventilationsgenomgång med godkänd OVK-besiktning.
  2016: Miljöstation iordninggjord.
  2016: Tvättstugor har fått ny maskinpark och tvättstugor nymålade.
  2016: Biljard- och pingisrum nymålade.
  2017: Uppdatering och modernisering av värmesystem påbörjat. Entréportar omlackerade. Utökning av P-platser samt ny ytbeläggning av parkering vid miljöstationen. Nytt styrelserum i port 10. Avverkning av skadade och felväxta träd samt utgallring av förvuxet sly på tomtmark. Fas 1 av förbättrad belysning på gården genomförd.
  2018: Ljussättning av gården. Borttagning av oljepanna och oljetank. Byte av termostater. Renovering lekplats.
  2019: Tilläggsisolering av vindarna. Uppgraderat gården med ny lekplats och ny belysning. Inredning Bistro, biljardrum och hantverkarrum.
  2020: Anslutit fastigheten till fjärrvärmenätet och i samband med det injusterat värmesystemet och bytt alla radiatorventiler.
  2021-2022: Stambyte
  2021: Bytt el centraler i alla lägenheter samt dragit om alla gamla el-ledningar i fastigheten.
  2022: Ny bastu
  2022:Renoverade tvättstugor
  2022: P-platser med laddstolpar för elbil
  2023: Målat om trapphus
Föreningens ekonomi
 • Ddet fins inga beslut tagna på att ändra avgiften, men det kommer nog att komma beslut om det längre fram pga. stigande utgifter för föreningen, 2023-03-27.
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Föreningen tillåter delat ägande, med minst 10%.
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal med restaurang omgivet av det nybyggda området Näsby Slottspark. För den träningsintresserade finns Sats Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Sats ytterligare en fin och stor anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Instagram