mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 110 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 5 149 kr / mån Inkl: Värme, VA, kabel-tv, bredand och förråd.
 • lägenhetsnummer: 0083
 • Antal rum: 5
 • Våning: 3 av 9
 • Hiss: Ja

Pris: 5 150 000 Kr /bud

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Eskadervägen 24, 3TR | Näsby Park | Täby

Varmt välkommen till Eskadervägen 24 och denna välplanerade, genomgående och rymliga våning i ett mycket gott skick! Bostaden är belägen på 3tr med fönster i två väderstreck samt disponeras av generösa sociala ytor, stort kök med goda avlastings- och arbetsytor, tre sovrum, helkaklat badrum samt gäst-wc. Genomgående fräscha, trendiga och stilsäkra material- samt färgval. Beläget i Näsby Parks Centrum med absolut närhet till affärer, serviceutbud, grönområden, Stora Värtan, kommunikationer, förskola och skola.

ENTRÉHALLVälkomnande hall med plats för avhänging I och på platsbyggd garderobslösning, ljusmålade väggar och svart klinker på golvet.

VARDAGSRUMRymligt vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter med plats för en större sittgrupp. Rummet har vacker holländsk parkett på golvet, ljusmålade väggar, burspråk och utgång till balkong med fin grönskande vy.

KÖKGeneröst och ljust kök med gott om plats samt vita skåpsluckor. Här ryms det många och utanför fönstrena möts man av ett rogivande lummigt skogsparti. Generöst med förvaring i flertalet skåp och rejält med avlastning- och arbetsytor samt ho och stänkskydd i form av vitt kakel. Fönsterbrädor av vacker sten och på golvet ligger en parkett. Här finns följande vitvaror; kyl/frys, ugn och häll, diskmaskin samt köksfläkt.

SOVRUM 1Trevligt sovrum som vetter mot skogen med parkett på golvet, plats för säng och skrivbord för den som önskar. Väggarna är målade i en blå ton.

SOVRUM 2Större sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord, ljusa väggar och heltäckningsmatta på golvet. Skjutdörrsgarderob med plats för förvaring. Även detta rum vetter mot det lummiga skogspartiet och grönska.

SOVRUM 3Invid vardagsrummet ligger detta sovrum med plats för säng och skrivbord. Väggarna är målade i en gråton och på golvet ligger en fiskbensparkett.

BADRUMHelkaklat badrum med mörk klinker och vitt kakel på väggarna från stambytet med vitt tvättställ och spegelskåp med belysning och förvaring ovan. Duschhörna och vägghängd wc.

GÄST-WCGäst wc med tvättställ och wc.

KLÄDKAMMAREKlädkammare i anslutning till hallen med gott om plats för förvaring.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 1958
 • Fönster: 2-glas
 • Uppvärmning: Frånluftsvärmepump
 • Andel i föreningen: 1,04067 %
Ventilation
 • Ventilation: Frånluft med värmeåtervinning
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2018-05-01
 • Energiförbrukning: 74 kwh/kvm (atemp) och år
 • Energiklass: E
Om föreningen Brf Jagaren
 • Brf Jagaren består utav 101 lägenheter och 4 lokaler på adresserna Eskadervägen 18-20 och 22-24. Föreningens fastighet, Jagaren 1 bebyggdes 1958 och föreningen registrerades 1957. Det är en äkta bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och låg belåningsgrad.
Parkering
 • Föreningen har 51 p-platser som kostar 250 kr/mån. Det är kö till parkeringsplatserna, man meddelar styrelsen om man vill ställa sig i kö.

  Föreningen har 15 st. parkeringsplatser på torget som man med ett tillstånd från föreningen kan stå på mellan 01-06 på natten. Tillståndet kostar 250 kr/mån. Efter kl. 06 gäller de lokala parkeringsreglerna om 3 timmars parkering med p-skiva.
  Separat kö till parkeringsplatserna, föreningen sköter den själva.
Tv och bredband
 • Kabel-TV och 100 mbit fiber via Tele2. Basutbud ingår i månadsavgiften.
Renoveringar
 • Kommande underhåll/renoveringar:
  Föreningen behöver byta ut taken på båda husen, och det planeras komma igång under 2024.

  Föreningen har nya porttelefoner vid entrén samt har installerat övervakningskameror i allmänna utrymmen.
  Under de senaste åren har föreningen investerat i värmeanläggning och installation av frånluftsvärmepump, renovering av tak/fasad/vind samt iordningställande av mark.
  2022: Installerat bergvärmesystem, borde bli klart under april i år.
  2019: Trapphusen målades om.
  2019: Renovering av miljörum.
  2017: Installation av ny värmepump och tankar.
  2016: Omplacering av takfläktar för mer effektiv ventilation och värmeåtervinning.
  2015: Alla hissar är utbytta.
  2014: Fiberbredband samt entrédörrar ytbehandlade.
  2012: Nya förvaltningsavtal med FSS respektive ISS. Ombyggnad av lokal till 4 st bostadsrätter påbörjad.
  2009: Termostater byttes och elementen spolades.
  2005: Stambyte.
  2004: Hiss-, dörr- och låsreparationer.
Föreningens ekonomi
 • Avgiften kommer att höjas med 20% från 2023-04-01.
 • Överlåtelseavgift: 1 312 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram