mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 79 m²
 • Avgift: 4 820 kr / mån i avgiften ingår kallvatten, värme och förråd.
 • lägenhetsnummer: 3501
 • Antal rum: 3
 • Våning: 6 av 6
 • Hiss: Ja
 • Drift: 3 503 kr/år

Pris: 6 250 000 Kr

Ulrika Källström
Ansvarig mäklare

Ulrika Källström

Fastighetsmäklare
E-post: ulrika.kallstrom@magnussonmakleri.se
Mobil: 0767-606866

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Roof top med New York-feeling

Roof top med New York-feeling – Två terrasser – Förening med god ekonomi – Tillgång till gästlägenhet – Varmgarage

Med himlen som granne och de snygga tegelfasaderna i bakgrunden går tankarna lätt till New york. Högst upp i huset med två terrasser för bästa sol/skugg-läge hittar ni denna unika lägenhet i Täby Centrum.
Här bor du mitt i centrum och har bara någon minut till pulsen och bra kommunikationer samtidigt som du kan ta hissen upp till lägenheten och njuta av stillheten och lugnet på någon av de fina terrasserna.

Då lägenheten har fönster i tre väderstreck blir den också ljus alla dagar på året. Den större terrassen har plats för både grill, matplats samt loungedel under den charmiga pergolan och här kan du njuta av solen tills den går ned över hustaken.
Från terrassen vid sovrummet har du utsikt över föreningens vackra innergård. Här kan du med fördel njuta av morgonkaffet innan dagens bestyr drar igång.

Lägenheten har kök och vardagsrum i en halvöppen planlösning, två separerade sovrum och ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Mycket bra förvaring i extra djupa garderober samt ytterligare förvaring i ett stort källarförråd.
Lägenheten känns både trivsam och privat samt har bra sociala ytor med bl a plats för ett större middagssällskap.

Föreningen har god ekonomi och lågt belånade med tanke på att huset är från 2015. I samband med låneomsättning under 2022 har föreningen gjort en extra amortering om 1,5 miljoner kronor och har därefter endast 8 289 kr/kvm (årsredovisning 2022).
I föreningen har medlemmarna också tillgång till en gästlägenheten för endast 300 kr/natten samt garageplatser och cykelrum.

Varmt välkommen till denna unika lägenhet med härlig rymd och ljus. Här stannar man gärna kvar.

Välkomnande entré med parkettgolv och målade väggar. Flera platsbyggda garderober för maximal förvaring.

Helkaklat badrum med duschplats, toalett och handfatskommod. Tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med skåp ovan.

Master bedroom med heltäckningsmatta (parkettgolv under) och målade väggar. Två garderobsväggar samt utgång till terrass i söder med utsikt över föreningens vackra innergård.

Modernt kök med vita köksluckor från Marbodal och bänkskiva i laminat. Diskmaskin (2023), mikro, varmluftsugn, spishäll samt kyl/frys. Matplats i anslutning till köket med plats för ett större middagssällskap.

Rymligt vardagsrum med fönster i två väderstreck och utgång till den större terrassen i nord/väst. På terrassen får allt plats såsom grill, matplats och loungdel under pergolan. Här skiner solen från ca 14 till nedgång.

Sovrum med parkettgolv och målade väggar, inbyggd garderob.

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 8 kvm och 4 meter i tak (eget rum) vilket ingår i avgiften.
Nuvarande ägare har målat alla ytskikt som tak, väggar och snickerier i alla rummen 2021-2022. Ny diskmaskin från 2023. Pergola på
balkongen är byggd 2023.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 2015
 • Andel i föreningen: 1,4722 %
Driftkostnad / År
 • El: 335 Kr
 • Vatten / Avlopp: 528 Kr
 • Övrigt: 2 640 Kr
 • Antal personer: 3 st
 • Totalt: 3 503 Kr
 • Kommentar: V/A avser varmvattenförbrukning i snitt. Övrig avser bredband/kabel/TV via Telia Tripel Play.
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
Om föreningen Brf Kavaljeren
 • Brf Kavaljeren består totalt av 66 st lägenheter och föreningen ligger centralt beläget invid Täby Centrum. Här bor du med närhet till det mesta! Kommunikationer, shopping och stadspuls men även nära till fina naturområden och löparspår bara några minuter bort.

  BREDBAND, TELEFONI OCH TV: Föreningen har ett avtal med Telia (Telia Triple Play) som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning med en hastighet på 100/10 Mbit per sekund. Avgiften till Telia är 220 kr/mån (fast, obligatorisk avgift) den specificeras på avin för månadsavgiften.

  GEMENSAM EL: Föreningen använder sig av gemensam el, varje enskild medlem har alltså inget eget el abonnemang. All el, både till gemensamma ytor och enskilda lägenheter, upphandlas av föreningen. Elmätaren i lägenheten läses av och kostnaden för förbrukad el kommer tillsammans med lägenhetsavgiften på månadsavin.

  VARMVATTEN: I föreningen gäller individuell varmvattenmätning. I varje lägenhet finns en mätare installerad för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras bostadsrättshavaren relaterat till uppmätt förbrukning. Det är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Debiteringen sker sen efter faktisk förbrukning i efterskott.

  FÖRSÄKRING: Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg via Trygg Hansa (endast bostadsrättstillägget och inga andra delar i hemförsäkringen)
  Varje enskild lägenhet behöver därför inte något sådant tillägg till hemförsäkringen.

  PARKERING: Det finns 56 parkeringsplatser i garaget under huset, varav 3 handikappsanpassade platser. En parkeringsplats för bil kostar 1100 kr/mån och för MC 300 kr/mån.
  Föreningen erbjuder även parkeringsplats med laddmöjlighet. Denna kostar 1 320 kr exl. el och molntjänst

  FÖRRÅD/GEMENSAMMA UTRYMMEN: Ett förråd ingår till varje lägenhet. Föreningen har dessutom gemensamma förrådsutrymmen såsom cykelrum och barnvagnsrum. Det finns även en miljöstation vid garageporten på Attundagränd. Föreningen har en gästlägenhet på plan 1 som alla medlemmar kan hyra för 300 kr/dygn.

  Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida. www.brfkavaljeren.se
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 312 Kr
 • Pantsättningsavgift: 520 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Nära till shoppingcentret Täby Centrum som de senaste åren fått ett rejält ansiktslyft med spännande arkitektur och en rejäl utbyggnad. Idag erbjuder gallerian en inspirerande mötesplats, både med shopping, mat och upplevelser, se www.tabycentrum.se för mer detaljerad information.

Kommunikationer

Med Roslagsbanan tar du dig på ca 20 min till Östra Station. För dig som studerar tar du dig enkelt med denna linje till både KTH och Stockholms universitet.
Från Täby Centrums bussterminal finns bussar till alla möjliga destinationer.

Närområdet

Området är ett av Täbys mest populära för de som söker lägenhet. Du har nära till allt som skola, dagis, idrottsanläggningar, motionsspår, badhus och kommunikationer till Stockholm C. Men framför allt har du närheten till Täby Centrum som är ett av Nordens största inomhuscentrum med all service du kan tänka dig och en hel uppsjö av butiker.

Övrigt

Skolor och barnomsorg
Det finns flertalet förskolor och skolor att välja på i området. Ytterbyskolan åk F-5, Näsbydalskolan åk 6-9. Friskolor är Byängsskolan åk F-9, Habiliteket åk F-10, Nytorp Förskola o Friskola åk F-9, Engelska Skolan, Svalnäs åk 6-9, Tibble gymnasium, Åva och Täby enskilda gymnasium.

Naturen och fritid
I närheten finns badhus, rackethall, fotbollsplan mm.
Det är inte heller långt till motionsspåren och promenadstråken i Ensta och kring Näsbyviken. Samma sak gäller såväl Norskogens utomhusbad som Näsa Ängs havsbad. Dessutom är det bara ca 2 km till Näsbyvikens båtliv, Djursholms golfklubbliv och Rönningesjöns fågelliv. Rönningesjön är en möjlighet för dig som gillar bad under sommarhalvåret. Under vinterhalvåret erbjuds även skidspår samt skridskoåkning. Rönningeby ligger i norra Täby vilket är perfekt för barnfamiljer som gillar djur. Här finns även våffelstuga, lekplats och olika aktiviteter såsom ponnyridning.

Intresseanmälan

Instagram