mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 99,5 m²
 • Avgift: 6 329 kr / mån I avgiften ingår värme och kallvatten. Obligatoriskt tillägg för TV och bredband om 200kr/månad tillkommer. El och varmvatten debiteras var tredje månad enligt förbrukning.
 • lägenhetsnummer: 12-1502
 • Antal rum: 5
 • Våning: 6 av 6
 • Hiss: Ja
 • Drift: 9 728 kr/år

Pris: 6 990 000 Kr Accepterat pris

Robin Jusélius
Ansvarig mäklare

Robin Jusélius

Fastighetsmäklare
E-post: robin@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-400021

Joel Sandberg
Extra kontaktperson

Joel Sandberg

Fastighetsmäklare
E-post: joel@magnussonmakleri.se
Mobil: 0768 400205

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastisk gavellägenhet med terrass belägen invid Täby Centrum högst upp i huset!

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till Häradsgränd 2 och denna underbara terasslägenhet belägen högst upp i huset på gaveln med ett mycket privat och insynsskyddat läge. Bostaden är i ett mycket gott skick med möjlighet till fyra sovrum för den som önskar samt belägen på gaveln med fönster i två väderstreck där ljuset flödar in! Lägenheten disponeras av rymligt vardagsrum i öppen planlösning till köket samt har direktaccess till lägenhetens underbara terass om ca 14 kvm i bästa solläge med sol större delen av dagen, stort helkaklat badrum med badkar, master bedroom med direktaccess till terrassen, ytterligare tre bra sovrum för den som önskar samt en rymlig hall med gott om plats för avhängning där finns även ett duschrum i direkt anslutning. Bostaden är belägen i hjärtat av Täby Centrum med att av de bästa lägen och ligger väldigt centralt med absolut närhet till serviceutbud, affärer, kommunikationer, skolor, idrottshall m.m. Attraktiv förening med förråd i källaren och garage i huset. Varmt välkommen på visning!

ENTRÉHALLVälkomnande entréhall med gott om plats för avhängning bakom skjutdörrsgarderob direkt till höger. Ekparkett på golvet och gråmålade väggar.

KÖKStilrent och praktiskt kök från Marbodal med goda avlastnings- och förvaringsytor i över- och underskåp, vita skåpsluckor och mörk stenskiva samt Carrara marmor som stänkskydd. Här finns följande maskinell utrustning; kyl/frys i full höjd, ugn, micro, induktionshäll, diskmaskin och köksfläkt.

VARDAGSRUMFantastiskt vardagsrum i vinkel med stora fönsterpartier i två väderstreck, här finns goda möbleringsmöjligheter med plats för större sittgrupp och matsalsbord. Direktaccess till lägenhetens underbara terrass med bästa solläge. Ekparkett på golvet och ljusmålade väggar.

SOVRUM 1Bra sovrum med plats för säng och skrivbord, ekparkett på golvet och gråmålade väggar.

BADRUMHelkaklat badrum med spotlights i tak och vita kakelplattor samt ett mörkare klinkergolv, tvättställ i vit kommod med förvaring under och spegelskåp med förvaring och belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänk ovan och överskåp för ytterligare förvaring. Badkar med handdusch.

KLÄDKAMMAREPraktisk klädkammare invid sovrum 1 med gott om plats för klädförvaring.

SOVRUM 2Mindre sovrum med plats för säng, kan även nyttjas som kontor/gästrum.

SOVRUM 3Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob längst ena väggen med speglar på med plats för förvaring. Ekparkett på golvet och gråmålade väggar.

SOVRUM 4Ytterligare ett mindre sovrum med plats för säng, kan även nyttjas som kontor/gästrum.

DUSCHRUMHelkaklat duschrum med vitt kakel och mörk klinker, infällbar duschvägg i klarglas och tak- samt handdusch bakom. Tvättställ i vit kommod med förvaring under och spegel med belysning ovan. Wc och handdukstork.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Byggnadsår: 2017/2018
 • Fönster: 3-glas
 • Andel i föreningen: 2,67501 %
Driftkostnad / År
 • El: 4 800 Kr
 • Vatten / Avlopp: 2 000 Kr
 • Försäkring: 2 928 Kr
 • Antal personer: 5 st
 • Totalt: 9 728 Kr
Elförbrukning:
 • Nätbolag: Ellevio
 • Elleverantör: Fortum
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Datum: 2020-02-25
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Origo
 • Bostadsrättsföreningen Origo registrerades hos Bolagsverket den 5 november 2014.
  Husen byggdes av Skanska.
  Varmvatten och hushållsel betalas separat, schablon modell finns. Därefter görs avräkning mot faktiska siffror. Hiss finns i båda trapphusen.
Parkering
 • Föreningen har ett varmgarage med 39 parkeringsplatser. För att ställa sig i kön kontaktar man nabo genom att maila avgifthyra@nabo.se.
  En garageplats kräver godkänt medlemskap i föreningen.

  Kostnaden för garage börjar från 1000 kr per månad för en vanlig plats och 1500 kr månaden för dubbelplats och garageporten öppnas med din passerbricka eller fjärrkontroll (som beställs och bekostas själv).

  Garaget har parkering med laddplats för elbilar. Den boende skaffar själv den laddkabel som behövs mellan laddare och fordon. Styrelsen förbehåller sig rätten att byta plats på hyresgäster i garaget, så att den med behov av laddare ska kunna få en sådan plats.

  Kostnaden för laddplats är 1250 kr och sedan betalar boende för den elen som förbrukas.
Tv och bredband
 • Föreningen har gruppavtal med Tele 2 gällande TV (basutbud) och bredband (med upp till 1000 mbit/s ), detta läggs på som ett obligatoriskt tillägg på avgiften med 200 kr/månad.
Föreningens ekonomi
 • Planerad höjning av månadsavgiften med ca 10-15 % i januari 2024.
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Täby Centrum är ett shoppingcentrum i världsklass och erbjuder en stor blandning av butiker, restauranger och caféer.Här har du tillgång till allt! Biograf, bank, post och husläkarmottagning m.m. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud, hit tar sig många för att storhandla.

Kommunikationer

Täby Centrum har en helt ny bussterminal och härifrån går alla lokalbussar i Täby samt två linjer för Roslagsbanan. Med tåget tar du dig till Östra station på 20 min. Det går även bussar direkt till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus. Från närområdet i Täby Centrum är det även enkelt att nå E18 och Norrortsleden med bil.

Närområdet

Här bor du med stadskänsla och närhet till allt! Det finns många fördelar med att bo invid Täby Centrum. Närhet till allt ifrån shopping, stadspuls, upplevelser och kommunikationer men även till fina naturområden och motionsspår. Det nya centrumområdet stod klart år 2016 och erbjuder ett utbyggt köpcentrum av världsklass och ett stort mysigt handelstorg som skapar en självklar mötesplats. Torget är ett resultat av en arkitekttävling och binder samman bostadskvarteren och med shoppingcentrumet. Nya cykelvägar, spännande och modern arkitektur och närhet till flertal skolor, förskolor och träningshallar gör området än mer attraktivt. Täbys simhall ligger ett stenkast bort från Täby Centrum. Även flertalet gymkedjor, träningshallar, fotbollsplan och ishall ligger i närheten. I närområdet finns den populära Stolpaskogen, ett naturområde med motionsspår med olika slingor som även kan bli skidspår under vintern. Här finns även ett utegym och en fin lekplats för de mindre.

Övrigt

Det finns många bra skolor i området kring Täby Centrum.
Byängskolan, ÅK F-9 en fristående skola.
Ytterbyskolan, ÅK 1-6, en kommunal skola.
Näsbydalskolan, ÅK 7-9, en kommunal skola.
Även ett flertal gymnasieskolor ligger i närheten:
Tibble Gymnasium
Åva Gymnasium
Täby Enskilda Gymnasium

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram