mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 72 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 4 532 kr / mån inkl värme, kallvatten, förråd (varmvatten och el debiteras efter förbrukning). Obligatoriskt tillägg för fiber/bredband 220 kr/mån.
 • lägenhetsnummer: 3001
 • Antal rum: 4
 • Våning: 1 av 6
 • Hiss: Ja

Pris: 3 700 000 Kr

Ulrika Källström
Ansvarig mäklare

Ulrika Källström

Fastighetsmäklare
E-post: ulrika.kallstrom@magnussonmakleri.se
Mobil: 0767-606866

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Yteffektiv 4:a med balkong

Yteffektiv fyra med balkong – Förening med god ekonomi – Tillgång till gästlägenhet – Varmgarage

Yteffektiv och mycket trivsam lägenhet med fönster i två väderstreck med fint ljusinsläpp. Här bor du mitt i centrum och har bara någon minut till pulsen och bra kommunikationer samtidigt som du kan njuta av stillheten och lugnet på någon av de fina uteplatserna på den vackra innergården eller balkongen.

I föreningens register står lägenheten som 3 rok men nuvarande ägare har delat av så matplatsen har blivit ett sovrum. Vardagsrummet känns både trivsamt och luftigt och här finns plats för både soffa och matplats.
Köket ligger intill vardagsrummet och har bra med arbetsyta och gott om förvaring

Lägenheten inrymmer två bra sovrum samt ett master bedroom med utgång till balkong i nord/väst. Balkongen är rymlig och har tak över som skyddar mot sol och regn. Helkaklat och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten känns både trivsam och privat samtidigt som den är ljus och extremt yteffektiv.
Intill lägenheten finns ett rymligt förråd som ingår i avgiften.

Föreningen har god ekonomi och är lågt belånade med tanke på att föreningen bildades 2015. I samband med låneomsättning 2022 har föreningen gjort en extra amortering om 1,5 miljoner kronor och har därefter endast lån på 8 289 kr/kvm/år (årsredovisning 2022).
I föreningen har medlemmarna tillgång till en gästlägenheten för endast 300 kr/natten samt garageplatser och cykelrum.

Varmt välkommen till en trivsam och charmig lägenhet där man gärna dröjer sig kvar.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Andel i föreningen: 1,38458 %
Driftkostnad / År
 • Antal personer: 4 st
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Kavaljeren
 • Brf Kavaljeren består totalt av 66 st lägenheter och föreningen ligger centralt beläget invid Täby Centrum. Här bor du med närhet till det mesta! Kommunikationer, shopping och stadspuls men även nära till fina naturområden och löparspår bara några minuter bort.

  BREDBAND, TELEFONI OCH TV: Föreningen har ett avtal med Telia (Telia Triple Play) som levererar digital-tv, telefon och internetanslutning med en hastighet på 100/10 Mbit per sekund. Avgiften till Telia är 220 kr/mån (fast, obligatorisk avgift) den specificeras på avin för månadsavgiften.

  GEMENSAM EL: Föreningen använder sig av gemensam el, varje enskild medlem har alltså inget eget el abonnemang. All el, både till gemensamma ytor och enskilda lägenheter, upphandlas av föreningen. Elmätaren i lägenheten läses av och kostnaden för förbrukad el kommer tillsammans med lägenhetsavgiften på månadsavin.

  VARMVATTEN: I föreningen gäller individuell varmvattenmätning. I varje lägenhet finns en mätare installerad för att mäta varmvattenförbrukningen. Varmvattnet debiteras bostadsrättshavaren relaterat till uppmätt förbrukning. Det är ett trådlöst system som samlar in mätdata från respektive lägenhet utan manuell avläsning. Debiteringen sker sen efter faktisk förbrukning i efterskott.

  FÖRSÄKRING: Föreningen har tecknat bostadsrättstillägg via Trygg Hansa (endast bostadsrättstillägget och inga andra delar i hemförsäkringen)
  Varje enskild lägenhet behöver därför inte något sådant tillägg till hemförsäkringen.

  PARKERING: Det finns 56 parkeringsplatser i garaget under huset, varav 3 handikappsanpassade platser. En parkeringsplats för bil kostar 1100 kr/mån och för MC 300 kr/mån.
  Föreningen erbjuder även parkeringsplats med laddmöjlighet. Denna kostar 1 320 kr exl. el och molntjänst

  FÖRRÅD/GEMENSAMMA UTRYMMEN: Ett förråd ingår till varje lägenhet. Föreningen har dessutom gemensamma förrådsutrymmen såsom cykelrum och barnvagnsrum. Det finns även en miljöstation vid garageporten på Attundagränd. Föreningen har en gästlägenhet på plan 1 som alla medlemmar kan hyra för 300 kr/dygn.

  Läs gärna mer på föreningens informativa hemsida. www.brfkavaljeren.se
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 312 Kr
 • Pantsättningsavgift: 520 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närservice

Täby Centrum är ett shoppingcentrum i världsklass och erbjuder en stor blandning av butiker, restauranger och caféer.Här har du tillgång till allt! Biograf, bank, post och husläkarmottagning m.m. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud, hit tar sig många för att storhandla.

Kommunikationer

Täby Centrum har en helt ny bussterminal och härifrån går alla lokalbussar i Täby samt två linjer för Roslagsbanan. Med tåget tar du dig till Östra station på 20 min. Det går även bussar direkt till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus. Från närområdet i Täby Centrum är det även enkelt att nå E18 och Norrortsleden med bil.

Närområdet

Här bor du med stadskänsla och närhet till allt! Det finns många fördelar med att bo invid Täby Centrum. Närhet till allt ifrån shopping, stadspuls, upplevelser och kommunikationer men även till fina naturområden och motionsspår. Det nya centrumområdet stod klart år 2016 och erbjuder ett utbyggt köpcentrum av världsklass och ett stort mysigt handelstorg som skapar en självklar mötesplats. Torget är ett resultat av en arkitekttävling och binder samman bostadskvarteren och med shoppingcentrumet. Nya cykelvägar, spännande och modern arkitektur och närhet till flertal skolor, förskolor och träningshallar gör området än mer attraktivt. Täbys simhall ligger ett stenkast bort från Täby Centrum. Även flertalet gymkedjor, träningshallar, fotbollsplan och ishall ligger i närheten. I närområdet finns den populära Stolpaskogen, ett naturområde med motionsspår med olika slingor som även kan bli skidspår under vintern. Här finns även ett utegym och en fin lekplats för de mindre.

Övrigt

Det finns många bra skolor i området kring Täby Centrum.
Byängskolan, ÅK F-9 en fristående skola.
Ytterbyskolan, ÅK 1-6, en kommunal skola.
Näsbydalskolan, ÅK 7-9, en kommunal skola.
Även ett flertal gymnasieskolor ligger i närheten:
Tibble Gymnasium
Åva Gymnasium
Täby Enskilda Gymnasium

Intresseanmälan

Instagram