mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Boarea: 355 m²
 • Biarea: 81 m²
 • Areakälla: Uppmätt vid utbyggnad
 • Tomtarea: 1 081 m²
 • Antal rum: 11

Pris: 11 900 000 Kr eller högstbjudande

Henric Johansson
Ansvarig mäklare

Henric Johansson

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: henric@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-40 00 22

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

ANMÄLAN TILL VISNING | 2020-09-28 14:00-15:00

ANMÄLAN TILL VISNING | 2020-01-25 00:00-00:00

Magnifik villa med stora sällskapsytor i ett centralt läge

Genomgående representativa sällskapsytor, vackra massiva golv, väl tilltagna fönsterpartier och smakfull interiör. Gustaf Adolfs Väg 20 erbjuder rymliga 436 kvadratmeter och är inrett med hela 11 rum bestående av praktfullt vardagsrum, matsal, bibliotek och nyrenoverat kök samt badrum. Därtill finns det 5-6 sovrum, walk-in-closet, stort arbetsrum och nedervåning med eget gym, bastu och relaxdel. Stora uteplatser både på husets entrésida och altan som nås från matsalen på husets baksida. På tomten finns ett organgeriliknande uthus samt ett förråd. En stenlagd uppfart leder dig in i den rymliga carporten.

Utsmyckade järngrindar öppnar upp till en representativ entré med en ståtlig trappa upp till stor altan som förstärker husets karaktär och leder vidare in till husets entré. På altanen kan man med fördel duka upp och njuta av sommarens middagar.

ENTRÉPLAN

Hallrummet går i sobra toner som finns genomgående i hela villan. Intill hallen finns en helkaklad gästwc. Från hallrummet nås villans första sovrum.

Via pardörrar nås det väl tilltagna vardagsrummet med en ståtlig murad spis och på golvet ligger massiv merbau i mörk ton. Vackert burspråk och stor sällskapsdel med möjlighet till sociala tillställningar och umgänge.

Matsal med en fantastisk atmosfär och vackra spröjsade fönster. Här finns gott om utrymme för ett större middagssällskap och även utgång till tomten.

Exklusivt platsbyggt Stockholmskök med vackra vitrinskåp med belysning. Luckorna är svarta som möter de vackra marmorbänkskivorna. Marmorskivorna fortsätter upp på väggen som stänkskydd för matlagning. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, Ugn från Gaggenau som inkluderar en ångugn, häll 900 mm bred zoneless och en elegant fläkt, som är proffsköksinspirerad, svensktillverkad och handgjord. På golvet ligger marockanskt mönstrad klinker.

Intill vardagsrummet ligger ett ljust inrett bibliotek.

Groventré med förvaring och innerkök.

ÖVRE PLAN

En övre rymlig hall med vacker fiskbensmönstrad ekparkett som också ligger som golvbeklädnad i alla rum. På detta boendeplan så finns det 3 sovrum och ett rum som används till Walk-in Closet med garderober med spegeldörrar. Master bedroom har dörr ut till den rymliga balkongen. Två sovrum har generös takhöjd och vackra spröjsade fönster. Det finns ytterligare ett rum som kan nyttjas efter behov. Förvaring, sovrum eller möjlighet till kontor.

Två exklusiva duschrum på detta plan med klinkers och stora kakelväggar i marmormönster. Det stora badrummet har ett påkostat badkar ”iron bateau bath” samt väggavskiljning mellan WC och dusch. Svarta vitrinbadrumsskåp på varsin sida av spegeln. Utgång till balkong finns även från detta rum.

Det andra duschrummet har svart kakel med vit marmorering. Vägghängd WC och dusch finns.

Balkongen har fin utsikt över omgivningarna.

VINDSPLAN

Genom en trappa nås vindsplanet. Ett rum som kan användas som arbetsrum, ateljé eller bibliotek om så önskas. Här finns en med spröjsade fönster och en fantastisk utsikt över hela Kvisthamra.

NEDRE PLAN

Det nedre planet nås via trappa från inre hallen. Den har även en egen entré från carporten. Här ligger vitmålat trägolv i den nedre hallen och allrummet. På detta plan finns ett helkaklat duschrum i elegant marmor och vägghängd wc, ett stort gym, bastu och badrum med stort hörnbadkar. Ett tvättrum för klädvård med tvättmaskin och torktumlare. Vidare finns ett teknikrum med vattenanordningar och bergvärmepump . Allrummet kan användas som både lekrum, TV-rum eller sovrum.

CARPORT
Den stenlagda uppfarten leder till en rymlig carporten. Den är vidbyggd med huset och härifrån tar man sig mycket praktiskt torrskodd in I både källarplan samt entréplan.

UTHUS
Vackert orangeriliknande uthus med spröjsade glasdörrar. Denna byggnad kan användas som gästhus eller för odling av växter eller för förvaring. El indraget.

FÖRRÅDSBYGGNAD
Rymligt förråd med el indraget.

TOMT

På framsidan nås villan genom svarta grindar eller via stenbelagd uppfart. Huset ligger omgärdat av uppvuxna fruktträd, syrénbuskar och thujor.
Plan gräsmatta med plats för sociala tillställningar som till lek i härligt söderläge.

OMGIVNINGAR
Kvisthamra är ett av Norrtälje stads mest populära bostadsområden. Anledningen är lätt att förstå; vackra villor längs lugna gator och endast en kort promenad till stadskärnan med flertal restauranger, fik och affärer. Från huset har ni nära till badet vid Kärleksudden, slalombacken samt promenadstigarna och klipporna på Borgmästarholmen. Kvisthamra erbjuder även skyddade båtplatser för den båtintresserade.

Skola och barnomsorg finns vid Kvisthamraskolan. Söker man sig ned mot Societetsparken finns tennisbanorna, Havspiren och de lekvänliga gräsytorna att tillgå. Området ligger även bra till för de som pendlar söder över för studier eller arbete. Livsmedelsbutik Flygfyren ligger på bekvämt avstånd tillsammans med de fina sportmöjligheterna kring ishallen, Friskis och Svettis, IP samt det nya badhuset. Elljusspåren vid Nordrona med bra skidspår vintertid och lagom kuperade terrängstigar för löparen eller vandraren.

Fakta
 • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
 • Byggnadstyp: 2½-plansvilla med källare
 • Tak: Lertegel
 • Byggnadsår: 1929 Ombyggt 2017
 • Fasad: Trä
 • Fönster: 2-glas/isolerglas
 • Stomme: Trä
 • Grundläggning: Betongplatta
 • Bjälklag: Trä
 • Uppvärmning: Bergvärme samt direktel
 • Vatten: Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
 • Tomtareal: 1081 m²
 • Taxeringskod: 220
 • Taxeringsvärde: 5 467 000 Kr
 • Pantbrev: 8 140 000 Kr
 • Fastighetsbeteckning: Skolorna 6
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Övrigt
 • Tillbyggnad om ca 130 m²
Övriga byggnader
 • På tomten finns två förrådsbyggnader, den ena med fina dubbeldörrar med spröjsade rutor, vilket möjligör även andra användningsområden.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Planritning
Planritning
Planritning
Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram