mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 114 m²
 • Avgift: 4 902 kr / mån
 • Antal rum: 4
 • Våning: 3 av 3

Pris: 3 800 000 Kr eller högstbjudande

Henric Johansson
Ansvarig mäklare

Henric Johansson

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: henric@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-40 00 22

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Bältartorpsgatan 3 A, 3 Tr | Centralt | Norrtälje

Nu är ”konstnärslägenheten” i Brf Castor på Bältartorpsgatan, till salu. Högst upp i byggnaden finner ni denna fina lägenhet med vidsträckt utsikt över stad och park.
Här bor du på välplanerade och karaktäristiskt inredda 114 kvm. Direkt när du kliver in i lägenheten så upplever du den öppna planlösningen med de vackra pardörrarna som öppnar upp mellan köket och vardagsrummet. Båda utomordentliga rum som inbjuder till umgänge med sina vältilltagna ytor. Från vardagsrummet har du fönster rakt fram i gaveln med utsikt över taken på omkringliggande byggnader och naturligtvis ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummets kortsida så når man den inglasade terassen med vidsträckt utsikt, dels över den välskötta innergården och dels ner över staden och de vackra träden i Roslagsparken. På terassen njuter du av sol hela dagen fram till kvällen. Lägenheten innehar tre vilsamma sovrum alla med fin utsikt. Här bor du i en väletablerad och välskött förening med god ekonomi och låga föreningslån, vilket visar sig på den låga månadsavgiften. Ett centralt boende med närhet till stadens centrumkärna med mysiga fik och restauranger, trevliga butiker, busstation med direktbuss till Stockholm, skola, affär och vacker natur. En lägenhet som måste upplevas på plats!

HALL
Högst upp i byggnaden når du denna extraordinära lägenhet. Direkt när du kliver in i hallen så upplever man ljuset och öppenheten. I hallen ligger ljust klinker på golvet som har behaglig golvvärme. Förvaring finns innanför ytterdörren med plats för hatthylla och eventuellt en byrå. Mer förvaringsutrymme finns i den intilliggande klädkammaren. Väggarna har mjukt mönstrade tapeter. Städskåp finns här.

KÖK
Det vita Marbodalköket med ekdetaljer är från 2012 och har gott om förvaring i de många köksskåpen. Här finns det rymliga ytor för matlagning på den extra djupa köksbänken i ek. Mellan arbetsytan och de övre skåpen är det kakel i brun kulör. Den maskinella utrustningen är från Siemens och består av kylskåp, frys, inbyggnadsugn- och micro, snygg spisfläkt och spishäll, samt Integrerad diskmaskin(2017). Vitvarorna är i rostfritt, förutom kyl och frys som är vita, väggarna är målade i grön ton.
Mot matrumsdelen finns en praktisk köksö med hjul, som kan skilja köket från matbordsdelen samt fungera utmärkt för uppdukning av middagar man har med familj, släkt eller vänner. Eller laga mat och umgås med gäster på samma gång. Matplatsen har man lämpligast framför fönstret mot framsidan med fin utsikt. Som golvbeklädnad ligger tålig och snyggt enstavigt ekgolv.

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum där man direkt möts av stora fönster med vacker utsikt och ett fint ljusinsläpp. Slå dig ned i fåtöljerna och bara koppla av och njut av att följa årstiderna utanför fönstren. Här på gaveln finns även en fransk balkong. Rummet har även plats för tv-möbeln och soffgruppen och väggarna lämpar sig väl för att hänga upp vacker konst. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger fin parkett. Från rummet så har du balkongdörr som tar dig ut till den mysiga och inglasade terassen med fin utsikt och utan direkt insyn från grannar. En härlig plats för vår- och sommarkvällar och till och med långt in på hösten, att avnjuta måltider eller varför inte ett glas vin och umgänge.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA
Kaklat duschrum med ljust kakel på vägg och klinker på golv. Golvet är skönt ljummet av golvvärme. Här har man en duschhörna, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning. Här finns också tvättmaskin.

SOVRUM
Det finns tre rum i lägenheten. Ett är större med plats för dubbelsäng och fönster som vetter åt öster. I det stora sovrummet finns garderobsförvaring bakom skjutdörrar med spegelglas.
De två andra sovrummen ligger åt väster och är även de väl tilltagna. Båda har garderober och enstavigt ekgolv.

GÄST-WC
Elegant helkaklat badrum med sobra grå kakelplattor på väggarna och golvklinkers med marrakech-mönster. Wc, kommod med överliggande porslinshandfat samt spegel och belysning. Helt nytt 2020.

All el är ny i hela lägenheten.
Ny säkerhetsdörr är installerad.
Portkod för entré till porten.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 1958-59
 • Andel i föreningen: 1,3331 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
Om föreningen Bostadsrättsföreningen Castor
 • Allmänt om föreningen
  Byggår 1958-59, Föreningen bildades år 1957. BRF Castor är en äkta bostadsrättsförening.

  Det finns 76 lägenheter och 10 lokaler i fastigheten. Castors lägenheter har adresserna Bangårdsgatan 2 A-C, Bältartorpsgatan 1 A-B, 3 A-B, Floragatan 1 A-C och Fridstorpsgatan 3 A-D.

  Under stambytet 2002 uppdaterades lägenheterna med jordfelsbrytare och nya elskåp. De två tvättstugorna renoverades och nya tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och effektiva torkrum installerades.

  Det finns källarförråd, matkällare samt tvättstuga.
  Föreningen har nyligen bytt samtliga fönster och balkongdörrar.
  Gemensamma utrymmen
  Det finns källarförråd och matkällare i samma hus. Två stora tvättstugor på Floragatan 2. I samma byggnad finns cykelförråd, barnvagnsförråd och en föreningslokal.

  Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1182,50 kr från köparen på (2,5 % av gällande prisbasbelopp), Samt 1% i 473 kr pantsättningsavgift

  Parkering
  Det finns 6 garageplatser, 20 parkeringsplatser med elstolpar och 10 bilplatser utan el för uthyrning till föreningens medlemmar.
  Garageplats går att hyra för 300 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
  Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 200 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.P-plats 2: Parkeringsplats utan eluttag går att hyra för 100 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Föreningens ekonomi
 • Se bifogad årsredovisning under fliken dokument
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Övrigt
 • 2003 Stambyte
  2017 Nya fönster och balkongdörrar
  2019 Nya, större inglasade balkonger

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram