mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 46 m²
 • Avgift: 3 020 kr / mån Vatten och värme ingår i månadsavgiften
 • lägenhetsnummer: 47
 • Antal rum: 2
 • Våning: 2 av 3
 • Drift: 5 600 kr/år

Pris: 1 295 000 Kr

Ansvarig mäklare

Sophi Eriksson

Fastighetsmäklare
E-post: sophi.eriksson@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708145281

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Central 2a i sydväst

En tvåa mitt i centrala Norrtälje, helt perfekt. Nu förmedlar jag denna tvårummare på hela 46 kvadratmeter.
Det här är för dig som söker en övernattningslägenhet, något större, något mindre men framförallt ett perfekt förstagångs köp. I många år har denna bostad varit i säljarens ägor, det är ett tecken på att man verkligen kan trivas här.

Här välkomnas du av en rymlig hall med en dörr direkt till höger som tar dig in till sovrummet. Med ett härligt ljusinsläpp som lyser upp hela bostaden, här får du en generös garderobslänga som är väldigt stilren och praktisk. Lägenheten erbjuder ett rymligt kök som är välutrustat med diskmaskin, kyl/frys, bra skåpförvaring och arbetsytor. Ljusinsläppen i denna bostaden är magisk. I köket har du även ett inbyggt ljudsystem i taket som är en häftig detalj i bostaden.
Duschrummet är stambytt 2002 och är iklätt ljusa materialval. Dessutom finns tvättmaskin installerad så du slipper springa i trapporna i onödan. Vardagsrummet är stort och lättmöblerat med ett vackert parkettgolv. Fönsterna byttes till 3-glas 2020 för din trivsel. Balkongen är inbjudande med sitt eftertraktade sydvästläge, njut av solens varma strålar tills den sakta går ner bakom trädtopparna. Fiber är indraget i huset.

Ett centralt boende med närhet till stadens kärna med mysiga fik, restauranger, trevliga butiker, busstation med direktbuss till Stockholm, skola, affär och vacker natur. En lägenhet som måste upplevas på plats!

Kontakta mäklaren för att boka visning!

HallHallen består utav ljusa klinkerplattor som fortsätter vidare in mot köket. Detta ger bostaden ett mer enhetlig och prydligt intryck.

SovrumI sovrummet finns det gott om förvaring i garderobsutrymmet. Dessutom får en dubbelsäng plats med marginal.

DuschrumBadrummet är iklätt med ljust kakel, wc, tvättmaskin och dusch. Allt man behöver plus lyxen med en egen tvättmaskin i lägenheten.

KökLjusinsläpp finns det gott om i detta hem, inte nog med i sovrummet, vardagsrum utan även i köket! Det är inte ofta fönster placeras i köksdelen. Detta medför ett mer välkomnande intryck till köket plus de otroliga materialvalen som pryder bostaden.

VardagsrumInbjudande vardagsrum med härligt ljusinsläpp här spenderas många timmar av ens vakna tid. Vardagsrummet är av stor yta där både soffgrupp och matplats får plats. Här kan man avnjuta många härliga stunder med familj och vänner.

BalkongUtgången till balkongen göra genom vardagsrummet, här kan många timmar i solen avnjutas. Balkongen ligger i sydvästläge vilket betyder mycket SOL! det vi alla vill ha.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadsår: 1947
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 2,08 %
Driftkostnad / År
 • El: 3 600 Kr
 • Försäkring: 2 000 Kr
 • Totalt: 5 600 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Utförd
 • Energiklass: D
Om föreningen Brf Råkan 1
 • - Stambyte genomfört 02 i hus/lägenheter
  - Takomläggning genomfört -07
  - Tvättstuga med torkrum i hus nr 3
  - Parkeringsplatser med och utan el att hyra (kö)
  - Överlåtelseavgift 500 kr debiteras köparen
  - Pantsättningsavgift om 200 kr
  - Vindsförråd ingår i avgiften
  - Tele2 kabeltv, grundpaket ingår i avgiften
  - Möjlighet till bredband via adsl
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning

Budgivning

Datum Tid Pris Budgivare
2022-09-21 10:09 1 275 000 SEK 3

På webbplatsen publiceras normalt alla inkomna bud.
Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska publiceras.

Instagram