mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 105 m²
 • Avgift: 6 214 kr / mån
 • lägenhetsnummer: 2306
 • Antal rum: 4
 • Våning: 14 av 23
 • Hiss: Ja

Pris: 5 900 000 Kr utgångspris

Ansvarig mäklare

Sophi Eriksson

Fastighetsmäklare
E-post: sophi.eriksson@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708145281

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fantastisk fyra i hamnen

Här får ni en strålande utsikt över Norrtäljevikens inlopp mot den vackra staden. Vem vill inte vakna upp med en förstklassig utsikt av staden som sakta väcks till liv. Låt oss därför presentera denna fyrrummare med otrolig planlösning som passar alla familjekonstellationer.

HallHär välkomnas ni in till våningen med en bred och ljus hall, här behöver man inte trängas.

DuschrumDirekt in till vänster finner vi det stora duschrummet som också har tvättmaskin och torktummlare. Här har ni massa plats till att tvätta, torka och njuta av en svalkande dusch.

SovrumTill väster har vi det första mindre sovrummet här får det mesta du kan tänka dig att ha i ett sovrum plats.

SovrumRakt fram finner vi bostadens andra sovrum, detta rum kan man göra om till en garderob, kontor eller också fortsätta att ha det till ett sovrum.

Kök/vardagsrumI Köket och vardagsrummet upplever man verkligen en villakänslan. Ett stort, ljust och fint kök där alla får plats. Både matbord och soffgrupp får gott om rum här.

SovrumHuvudsovrummet eller sviten kan vi kalla det. Här får ni plats med en stor säng plus förvaringsmöjligheter.

DuschrumDetta duschrummet finner man ingången via sovrummet, nära och bra.

FörrådFörrådet som tillhör lägenheten finner vi uppe i bostaden. Otroligt skönt att slippa åka ner för att hämta något. Här får ni plats med allt plus möjlighet till garderob rymmer förrådet också.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Byggnadsår: 2019 Inflytt 2021
 • Fönster: 3-glas
 • Uppvärmning: Fjärrvärme
 • Andel i föreningen: 1,16048 %
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Havstornet i Norrtälje Hamn
 • Bostadsrättsföreningen Havstornet i Norrtälje Hamn ligger i en ny stadsdel i centrala Norrtälje.
  Byggnaden är nyproducerad och avser uppföra flerbostadshus i 23 våningsplan med 119 lägenheter och 3 lokaler. Bilparkering i två garage i gemensamhetsanläggningar på intilliggande fastigheter. Dessa platser kommer att uthyras till medlemmarna enligt kösystem och en tillkommande kostnad utöver månadsavgiften.
  För bostadsrättsinnehavaren tillkommer kostnad för hushållsel, varmvatten, tv-avgift, parkering etc.
  I föreningen finns förråd och cykelförråd.
  Sophanteringen sker via sopsug.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 208 Kr
 • Pantsättningsavgift: 483 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Nej
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Övrigt

Nu är den äntligen här, bostaden alla väntat på! Här får ni en strålande utsikt över Norrtäljevikens inlopp mot den vackra staden. Vem vill inte vakna upp med en förstklassig utsikt av staden som sakta väcks till liv. Låt oss därför presentera denna fyrrummare med otrolig planlösning som passar alla familjekonstellationer.

Den moderna och stilfulla lägenheten med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum bjuder på mycket sociala ytor. Vardagsrummet och köket tänker är hemmets hjärta. Matglädjen här är enorm med sina stora matlagningsytor. Köks ön är centrerad i rummet som skapar villakänsla. Ett stort, ljust och fint kök där man gärna stannar till för ett glas bubbel innan middagen serveras. Här ser jag framför mig stora middagsbjudningar och ett fullt uppdukat bord med vänner och familj. Från köket finner vi utgången till den fantastiska balkongen. Balkongen är belägen mot societetsparken, kajen och den anrika Norrtäljebåten. Balkongen ger hela bostaden ett lyft, inte bara för utsikten. Utan det blir också en förlängning av vardagsrummet genom att öppna de maffiga balkongdörrarna som också är otroliga mot att stänga bort ljud.

Vidare finner vi bostadens egen svit, här har du allt du behöver. Sovrum, toalett, dusch och bostadens förråd. Förrådet går att utveckla till en walk in closet och förråd om så önskas. Föreställ er att vakna upp med en fantastisk utsikt dag som natt, underbart! Bostaden erbjuder två sovrum till, plus ett till duschrum. Sovrummen är rymliga och perfekt till Barnum, gästrum eller varför inte ha en till garderob! Ni finner också högklassiska vitvaror och med lyxen att ha både tvättmaskin och torktumlare i bostaden.

Kvarteren runt Norrtälje Torn omfamnar alla väderstreck. Bostaden är belägen precis bredvid den ur gulliga pittoreska staden med sina små, charmiga trähus och anrika kullerstensgator som gör Gamla Norrtälje till något unikt. I söder finner vi den vackra Societetsparken som prydes av fina tennisbanor mitt i grönskan. En gång- och cykelbro över kanalen gör det enkelt att ta sig till både utegym och picknic. I öster har man nära till havsbad. En kvällstur med kajaken eller en joggingrunda har aldrig varit så lättillgänglig.

Havstornet har ett modernt koncept med conciergeservice och work-lounge i markplan. För dig som bor i Havstornet så finns båtpool, bilpool samt cykelpool att tillgå genom touchkonceptet. Alla som bor i Havstornet har tillgång till denna App i sin mobiltelefon. Pendlingsmöjligheter till Stockholm är smidiga via buss 676 under 1 timme.

Kontakta mäklare för visning, välkomna!

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram