mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Radhus
 • Boarea: 110 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 6 795 kr / mån ingår värme, vatten, sophantering, kabel-tv och bredband via fiber (Telia Lagom) samt att föreningen har ett kollektiv försäkring vilket innebär att Br-tillägg inte behövs i medlemmens egen hemförsäkring
 • lägenhetsnummer: 132
 • Antal rum: 5
 • Våning: 1 av 2

Pris: 3 200 000 Kr

Henric Johansson
Ansvarig mäklare

Henric Johansson

Fastighetsmäklare
E-post: henric@magnussonmakleri.se
Mobil: 0708-40 00 22

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Fint radhus i New Englandstil med mysig uteplats i söderläge

Nu är ett av de fina radhusen med inspiration från New England till salu på Odonvägen i Solbacka. Stilen är karaktäristiskt med vacker veranda, spröjsade fönster och pardörrar samt vitmålad liggande träpanel.
Här bor du på välplanerade och fint inredda 110 kvm fördelat på två plan. Direkt när du kliver in i huset så upplever du den öppna planlösningen med de vackra pardörrarna som öppnar upp till uteplatsen på södersidan, som har två bekväma trädäckade uteplatser och gräsmatta. På uteplatserna njuter du av sol hela dagen fram till kvällen. Vid entrén finns en uteplats på verandan, även där med kvällssol. På entréplanet har du umgängesytorna med kök och vardagsrum med en mycket trevlig öppen planlösning med halvvägg som skiljer rummen åt. På det övre planet finns det allrum och tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde. Vid husets framsida finns plats för två parkerade bilar. Här bor du med närhet till skola, förskola, affär och vacker natur.

ENTRÉPLAN
Vackert hus i New England-stil där du når huset entré via karaktäristisk veranda under tak.

HALL
I hallen möts man av en stor vacker marmorstenskiva på golvet. Förvaring finns i skjutdörrsgarderob med spegeldörr och Elfa-system. Det finns plats för hatthylla och eventuellt en byrå. Väggarna är målade i en varmgrå kulör. El-och mediacentral finns här.

KÖK
Det vita köket är från Ballingslöv och har en snygg laminatbänkskiva. Mellan arbetsytan och de övre skåpen är det grått kakel som stänkskydd. Eleganta beslag i mässing. Den maskinella utrustningen består av kylskåp, frys, inbyggnadsugn- och micro, spisfläkt och spishäll. Integrerad diskmaskin. Vitvarorna är vita och väggarna är målade i vitt med en fondvägg målad i grå kalkfärg.
Mot vardagsrumsdelen är det en halvvägg som skiljer kök och vardagsrum på ett trevligt sätt. Här kan man laga mat och umgås med gäster på samma gång. Grå stenskiva på halvväggen mot vardagsrummet. Matplats framför fönstret mot framsidan.

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum med halvvägg mot köket. Väggarna här har en varm grå kulör med en ribbvägg bakom tv-bänken och i rummets ena hörn finns förberett för braskamin. Från rummet så har du vackra fönster och dubbla altandörrar som tar dig ut mot den mysiga och insynsskyddade uteplatsen.

UTEPLATSER
Altanen i perfekt söderläge har en pergola där man enkelt kan lägga upp segeldukar samt lite staket för mer insynsskydd. Den andra uteplatsen är uppbyggd över slänten för optimalt tillvaratagande av tomtytan i söderläge. Denna uteplats har liggande vitt staket som tar bort insynen samt planteringslådor för att kunna plantera under sommarhalvåret. Denna uteplats erbjuder sol till 20-21-tiden så här finns således två härliga platser för grillkvällar och umgänge.
Från baksidan finns även ett oisolerat förråd om ca 4 kvm som är förberett för att isolera om ni så önskar.
Sedan finns även en veranda på framsidan med kvällssol efter 17 samt plats för liten sittmöbel.

DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA (nedre plan)
Helkaklat duschrum med vitt kakel och klinkers. Golvet är skönt ljummet av golvvärme (vattenburen). Här har man en vikvägg som duschhörna, handdukstork, wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, tvättmaskin och torktumlare med grå laminatbänkskiva över. Vita väggskåp som även de har samma slags mässingbeslag så som i köket. Infällda spotlights i taket.

FÖRRÅD
Rymligt förråd under trappan om ca 2,5-3 kvm.

ÖVRE PLAN

ALLRUM
Allrum/tv-rum med väggar målade i varm greige ton. Två fönster vetter mot norr. Detta rum kan enkelt göras till ett fjärde sovrum om man önskar och behov av det.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med brun/grå väggar samt en ribbvägg bakom sängen. Här finns en dubbel skjutdörrsgarderob samt fönster och fransk balkong mot söder.

SOVRUM 2
Rum med plats för enkelsäng, ljusgråa målade väggar med en tapet som fondvägg samt fönster mot norr.

SOVRUM 3
Walk-in-closet/kontor med med målade väggar i en varm greige färg. Här finns garderober längs med två hela väggar. Givetvis går detta rum att använda som sovrum.

BADRUM (övre plan)
Helkaklat badrum med med vitt kakel och klinkers. Wc, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, badkar, handdukstork samt golvvärme (el). Spotlights i taket.

VIND
Från hallen, nedfällbar vindsstege. På vinden finns ca 4 kvm förvaringsutrymme för lättare saker.

Vit trappa med eksteg och vit ledstång.
Vattenburen golvvärme i plattan.
Mattlackade ekparkettgolv ligger i samtliga rum med undantag för dusch/tvätt och vid entrédörr.
Samtliga väggar är isolerade och byggda med plywood och gips för ljudreduktion och för att underlätta upphängning av hyllor och tavlor.
3-glas fönster med spröjs (avtagbar)
Platsbyggda fönsterbänkar i granit
Betongpannor (svart)
Boarea 110 kvm
Vit träfasad
Bergvärme
FTX-ventilation (kan justeras upp om man tex har besök eller behöver bättre på ventilationen tillfälligt)
Brandskydd mellan varje ”lägenhet”
Utvändiga plåtarbeten i svartmålad plåt.
Två asfalterade parkeringsplatser till varje hus.
Sopkärl finns vid varje länga. Brevlådor vid början av längan.
Inhägnad liten lekpark med bänk, sandlåda, gungleksak.
Barntätt område.

Fakta
 • Objekttyp: Radhus
 • Andel i föreningen: 4,92 %
 • Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning: 1 125 423 Kr
Driftkostnad / År
 • Antal personer: 3 st
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Nyckelpigan

 • FÖRENINGEN
  Välskött förening med god ekonomi. Föreningen består av 20 st radhus på 5 rok. Styrelsen har senaste två åren förhandlat om avtal samt att medlemmarna valt att avsluta avtal gällande snöröjning och byte av ventilationsfilter.
  Varje medlem skottar sin egen parkering, vägarna runt om är kommunala och plogas av kommunen. Runt brevlådor och sopkärl hjälps vi åt.
  Föreningen har gemensamt förråd med gräsklippare, trimmer, snöskyffel mm.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 313 Kr
 • Pantsättningsavgift: 525 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
Närområdet

Solbacka ligger naturskönt strax utanför Norrtäljes stadskärna vid Vätövägen, omgivet av stora grönområden med natur och motionsspår samt gång och cykelvägar. I området, som är lugnt och barnvänligt, bor många barnfamiljer. I området finns förskolor och skola. I Grind finns Coop Nära och pizzeria.

På promenadavstånd kommer man ner till vackra Lindholmens naturreservat vid Norrtäljeviken.

Intresseanmälan

Instagram