mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Kommande objekt

Detaljerad information

 • Objekttyp: Fritidshus
 • Boarea: 100 m²
 • Areakälla: säljarens information
 • Tomtarea: 1 785 m²
 • Antal rum: 4

Pris: 4 250 000 Kr

Sarah Lindberg
Ansvarig mäklare

Sarah Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: sarah@magnussonmakleri.se
Mobil: 0709-671101

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Sekelskiftescharm och total avkoppling med ett unikt avskilt läge

Längtar ni efter det totala lugnet och avskildhet? Vill ni stressa av och bara ha naturen som granne? Dessutom bo i ett hus som både har charmen av en sekelskiftesbyggnad men samtidigt ha alla bekvämligheter som ett nybyggt hus har. Då är detta ställe på Guvstavägen något för er. Vid slutet av vägen stod tidigare ett äldre lantligt torp men som under senaste året har renoverats och byggt om till nyskick. Allt är nytt, så känslan blir att ni är de första som bor här. Vatten finns självklart indraget från egen borrad brunn och toalettavloppet är nygjort med 3-kammarbrunn och markinfiltration. Huset är på ca 100 kvm och fördelar sig på kök, vardagsrum och tre sovrum samt duschrum. Ett helt unikt läge att bara få rå om er själva. Runt om finns alla möjligheter till skogs- och ängspromenader. Närmaste granne bor ca 500 meter bort. Norrtälje stad ligger med kort bilavstånd på under 10 km, så man har alltid nära till stort utbud av affärer.

Ca 1 mil utanför Norrtälje stad ligger Guvstavägen, belägen i ett lantligt område med vacker natur. Detta hus ligger längs in på grusvägen med ett enskilt och unikt lugnt läge!

Ingång till huset sker via vackra gula dubbeldörrar till möblerbar hall. Här har ägarna sparat timret synligt, från det tidigare torpet för att bevara känslan från förr.

Intill hallen ligger dusch- och toarummet. Ett tilltaget rum med ljust klinker som möter väggar i ljusmålat trä. En fin spegel sitter på väggen och lampor i sekelskiftesstil. En kommod med överliggande handfat och vacker mässingkran förstärker den tidstypiska stilen. Här finns även en duschhörna med vikväggar i glas och elegant mässingdusch.

Väl inne i köket möter man hjärtat i huset, ett tilltaget rum med vitt kök som har vacker vitrinskåpsdel. Gott om matlagningsytor på bänkskiva i ek. Här finns kyl och frys, diskmaskin och en elegant Smeg-spis med en matchande fläktkåpa. Matplatsen är placerad intill fönster och en avgränsande vägg finns mot vardagsrummet.

Det är lätt att umgås med sina vänner och familj här då vardagsrummet och köket ligger intill varandra i en öppen planlösning. Rummet har gott om plats för soffgruppen att slå dig ner i för att njuta efter en dag i trädgården. Utgång finns genom altandörr och ner via trappsteg direkt till tomten.

Övervåning

Via den äldre charmiga trappan i hallen, når du husets övervåning och möter ett övre möblerbart rum som kan användas till läshörna eller förvaring.
Vidare finns 3 vilsamma sovrum, alla med charmiga snedtak och synliga takbjälkar.
Utgång till balkong som ligger i vinkel i skyddat läge. Balkongräcken i glas för bästa utsikten över tomten. Här kan du njuta av lugnet och fågelkvitter är det enda som hörs.

Förråd/Jordkällare
På tomten, bakom huset finns ett äldre förråd och jordkällare som kräver lite kärlek. Denna ligger inbäddad i grönska och blåsippor växer här.
Tomten har alla möjligheter för dig som är intresserad av odling, trädgård eller varför inte höns. Även ett perfekt läge för dig med hund med fina promenadmöjligheter i ängsmarker och skog. Nodstasjön och Gillfjärden är sjöar i närområdet.

Fakta
 • Objekttyp: Fritidshus
 • Byggnadstyp: 1½ plans fritidshus
 • Tak: Betongpannor
 • Fasad: Trä
 • Fönster: Isolerglas
 • Grundläggning: Natursten
 • Bjälklag: Trä
 • Uppvärmning: Direktverkande el samt varmluftspump
 • Vatten: Vatten från borrad brunn. Avlopp till 3-kammarbrunn och markinfiltration gjord 2022.
 • Tomtareal: 1785 m²
 • Taxeringskod: 220, Småhusenhet, bebyggd
 • Fastighetsbeteckning: Guvsta 1:2
 • Servitut, GA, Samfälligheter: Gemensamhetsanläggning: Norrtälje Gräfsta GA:2 ändamål: Vägar Förmån: Officialservitut Väg, 0188-85/235.2 Förmån: Officialservitut Väg, 0188-85/235.3
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Övrigt
 • Taxeringsvärdet är ej fastställt för det nyrenoverade huset.
Övriga byggnader
 • Jordkällare och förråd

Intresseanmälan

Dokument

För nuvarande finns det inga dokument för detta objekt.

Instagram