mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Såld

Detaljerad information

  • Objekttyp: 1-familjs friliggande villa
  • Boarea: 190 m²
  • Biarea: 10 m²
  • Areakälla: taxeringsinformation
  • Tomtarea: 1 582 m²
  • Antal rum: 6
  • Drift: 21 477 kr/år
Sarah Lindberg
Ansvarig mäklare

Sarah Lindberg

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: sarah@magnussonmakleri.se
Mobil: 0709-671101

Långgarnsvägen 25 | Långgarn | Norrtälje

Strax utanför Norrtälje – i natursköna Långgarn – ligger detta hus som erbjuder sjöglimt mot Norrtäljeviken och huset andas elegans och lyxkänsla med moderna och påkostade materialval. Ett dubbelgarage är byggt i samma stil som huvudhuset och inrymmer två bilar samt förråd. Under denna byggnad är det förberett för en egen lägenhet på ca 55 kvm. Gångavstånd till brygga och båtklubb. Ett perfekt boende för den stora familjen!

Bostadens 190 kvm består av fina materialval och känsla av lyx. Från den nedre entrén kommer du in i hallen som är möblerbar. Rakt fram når du tvättstugan med dubbla tvättmaskiner – ett måste för den aktiva familjen! Dessutom sitter solcellsinstallationen med solcellsbatteri monterad här. Innanför klädvårdsrummet finns ett rymligt förråd med hyllförvaring.

Tre vilsamma sovrum ligger på detta plan, det ena rummet är ett master bedroom med utgång till uteplatsen som ligger under tak. Rummet har gott om yta för att ha plats med en dubbelsäng samt så finns en egen ingång till det eleganta duschrummet där känslan liknar att befinna sig på ett hotell. En stilren glasvägg skiljer av duschhörnan och kakel och klinker går i varm gråbeige ton. En tilltagen tvättställskommod i vitt och en stor spegel samt handduksvärmare finns här. Ett utrymme finns för att installera bastu intill, om så önskas.

Ett sällskapsrum med plats för soffgruppen och tv-möbeln ligger mellan sovrummen och det finns ytterligare access till duschrummet härifrån. Som golvbeklädnad ligger gediget ekgolv i alla rum för enhetligt intryck.

Via trappan når du det övre planet, som även nås från utifrån tomten – med entré och hall även här.

Ett fantastiskt kök är det första du möter och det ligger med en öppen planlösning mot det tilltagna vardagsrummet. Köket har en mörkgrå nyans och utrustningen är stilrent integrerade med energisnåla köksmaskiner av hög klass. Bland annat så finns en smart detalj där blandaren erbjuder touchfunktion med snabb start och stopp via beröring. Bänkskivan är en exklusiv kvartskomposit som inbjuder till matlagning. På den stora köksön kan man med fördel förbereda middagen samtidigt som man kan umgås med gäster och se ut över vidsträckt utsikt. En takfläkt med infälld belysning finns ovanför köksön. Från matplatsen kommer du ut i ett underbart inglasat uterum med generös takhöjd. Denna del är helt perfekt för att duka upp för måltider under de svalare årstiderna.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier och här har du en fantastisk utsikt. Du ser till och med ner till Norrtäljeviken! Fönstren har solskydd med vertikala markiser som styrs med fjärrkontroll för att skydda sig mot starkt ljus under högsommaren. Från vardagsrummet når du balkongen som sträcker sig längs hela husets framsida. Stilrena glasräcken tillåter utsikt över grönskan och viken.

På det övre planet finns självklart också ytterligare ett badrum även det fint inrett och med bland annat ett badkar. Intill badrummet ligger ett väl tilltaget sovrum med en otrolig utsikt, även här. En rymlig walk-in-closet med plats för upphängning av dina kläder nås från rummet.

Ytterligare förvaring finns i den övre hallen bakom skjutdörrar.

Belysningen i huset kan styras bekvämt via app från din mobil.

Fiber finns.

Instagram