mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 54 m²
 • Areakälla: föreningens information
 • Avgift: 2 847 kr / mån I avgiften ingår värme och VA
 • Antal rum: 2
 • Våning: 2 av 3
 • Hiss: Ja
 • Drift: 3 500 kr/år

Pris: 2 495 000 Kr / Bud

Linus Rydberg
Ansvarig mäklare

Linus Rydberg

Reg. Fastighetsmäklare
E-post: linus@magnussonmakleri.se
Mobil: 0701751414

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Sekelskiftescharm möter genomtänkt nyproduktion med stor balkong i väster.

Varmt välkomna till ett fantastiska hem i fastighet anno 1904. Ombyggda kasernerna på gamla KA1 i Rindö Hamn blev toppmoderna bostäder 2018. Här möter moderna materialval sekelskiftescharm med vackra fönsterpartier och en fantastisk takhöjd på ca 3,4 meter. Bostaden erbjuder en stor balkong i västerläge och goda förvaringsmöjligheter i walk-in closet. Här bor du med havet och naturen runt hörnet och ett stenkast från den fina hamnen. Enkelt pendelavstånd in till Stockholm både via bil, bussar och nu även båt! Den perfekta skärgårdsbostaden.

Perfekta tvåan
Optimal planlösning
Stor balkong i västerläge
Otroliga fönsterpartier
Exklusiva material
Walk-in closet
Skärgårdsidyll
Stenkast från hav och natur
Stor och fin hamn
Fantastisk atmosfär

Bostaden disponeras enligt följande:

HALL
I hallen ligger ljusgrå klinker och väggarna är målade i vitt. Här finns två garderober. I hallen finns plats för att extra avhängning och förvaringsmöbel.

BADRUM
Optimalt planerat renoverat badrum med mörkgrå klinker och vitkaklade väggar. Här finns handfat i kommod, spegelskåp med belysning, duschhörna i svartstål och glas, kombimaskin med bra arbetsyta och förvaring.

VARDAGSRUM / KÖK
Väl tilltaget rum med ekparkett, väggar målade i vitt och enorma fönster. Rummet är väldisponerat med lättmöblerade ytor som ger dig gott om plats att möblera. Utgång till stor balkong i perfekt västerläge med magisk kvällssol. Rymligt kök med goda arbetsytor och gott om förvaring i såväl under- som överskåp. Köksinteriör i grått som kompletteras med de vitt kaklet ovanför arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, häll, ugn, fläkt, mikro samt diskmaskin. Matplats för 4-10 personer.

SOVRUM
Stort rum med ekparkett, väggar målade i vitt och enorma fönster. Plats för dubbelsäng och extra förvaring. Ingång till walk-in closet.

ÖVRIGT
Till lägenheten hör ett källarförråd.

OMRÅDE:
I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här finns både och – på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård. Hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommartid. Utöver basservice såsom förskola, skola, livsmedelsaffär mm finns mycket annat som förgyller vardagen. Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet efter en runda i det elljusbelysta motionsspåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Är man sugen på något att äta finns både Restaurant Batteriet, mikrobryggeriet Oxen & Djupet och Ostmakeriet – café och försäljning av egentillverkad ost – eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Byggnadstyp: Gathus
 • Byggnadsår: 1904/2018
 • Andel i föreningen: 2,02274 %
 • Andel av årsavgift: 2,11603 %
Driftkostnad / År
 • El: 2 000 Kr
 • Försäkring: 1 500 Kr
 • Totalt: 3 500 Kr
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Om föreningen Brf Oxdjupet Rindö
 • I en stenbyggnad från sekelskiftet, mitt i skärgårdsdrömmen
  Rindö Hamn, skapades Brf Oxdjupet Rindö. I huset
  finns det 46 lägenheter i varierande
  storlekar från 29 till 95 kvadratmeter. Här finns en
  tanke bakom varje kvadratmeter och lösningar som
  loft, förvaringsutrymmen på höjden och stora balkonger
  gör dem till ett luftigt boende.

  I fastighetens källare finns förutom ett förråd till
  varje lägenhet även gemensam bastu och relax
  samt kajak- och cykelförråd. Här finns gott om plats
  för dig som vill dra nytta av närheten till naturen och
  äventyret. Samtidigt finns Stockholm och storstadslivet
  på ett bekvämt pendlingsavstånd.

  Föreningen bildades 2017.
  Inflyttning i föreningen skedde i november 2018.
Parkering
 • En plats tillhör lägenheten, kostar 250kr/mån.
  2 laddplatser finns i föreningen
Tv och bredband
 • Telia Öppen Fiber
Renoveringar
 • Inga planerade renoveringar då fastigheten är nyrenoverad.
Föreningens ekonomi
 • Överlåtelseavgift: 1 183 Kr
 • Pantsättningsavgift: 473 Kr
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
 • Tillåter föreningen delat ägande: Ja
 • Äkta bostadsrättsförening: Ja
 • Äger föreningen marken: Ja
Närservice

I Rindö Hamn behöver du inte välja mellan en aktiv fritid eller ett bra boende. Här fi­nns både och – på pendlingsavstånd till Stockholm och på randen till Stockholms underbara mellan- och ytterskärgård.

Den fina skyddade hamnen är den naturliga samlingsplatsen. Här sjuder det av liv, särskilt sommar­­tid. Sommaren 2016 öppnade den nybyggda hamnrestaurangen Batteriet där man både kan äta gott och handla något från deras butik.

På Rindö erbjuds både privat och kommunal service. I Rindö Hamn ­finns bland annat grundskola upp till årskurs sex. Vaxholm nås med bil på 15 minuter och Stockholms city på 45 minuter. Som alternativ finns SL-Buss och vår, sommar och höst även Vaxholmsbolaget som trafikerar Grenadjärsbryggan – Stockholms city.

Utöver basservice, som ger trygghet och stabilitet, ­finns mycket annat som förgyller vardagen. Som Fysio+ med gym och ett brett utbud av friskvård. Sugen på mer robust och naturnära träning? Testa utegymmet, mellan hamnen och Grenadjär­bryggan, efter en runda i det elljusbelysta motions­spåret. Spela en tennismatch på områdets utomhusbana. Eller hyr en kajak på Kajak­centret Vaxholms Brygghus och gör en utflykt på havet.

Sedan kan det smaka gott med något från Ostmakeriet – café och försäljning av egentillverkad ost – eller njuta av en öl från Waxholms bryggeri, Rindö Hamns eget mikrobryggeri.

Närområdet

Rindö har ett strategiskt läge med två vägar in till Stockholm: norra vägen är det 36 kilometer till Roslagstull, södra vägen är det 40 kilometer till Danvikstull. Arlanda nås på en timme med bil.
Från Rindö Hamn är det bara sex kilometer till Vaxholm, ”skärgårdens huvudstad”.

Naturligtvis är Vaxholmsbåtarna också ett attraktivt färdmedel, särskilt sommartid. De går till och från Grenadjärbryggan. Vill du åka kommunalt kan du ta buss 688 till Vaxholm och vidare mot Stockholm. Ett annat alternativ är att åka färjan över till Stenslätten och ta buss 439 mot Slussen.

Fr o m 17/8 2020 kommer en ny pendelbåtslinje (83) att trafikera sträckan Rindö-Vaxholm-Lidingö-Nacka-Stockholm/Strömkajen (och omvänt). Den turen kommer att ta 60-75 min och kommer att ha sex avgångar/dag; tre på morgonen, en vid lunch och två under eftermiddagen.

Intresseanmälan

Planritningar
Planritning
Instagram