mail2 google google-plus facebook facebook2 instagram spotify twitter rss rss2 youtube vimeo flickr flickr2 tumblr tumblr2 linkedin linkedin2 pinterest pinterest2 home2 home5 pencil pencil2 file-empty sync sync2 return return2 download2 upload2 enter-up enter-down enter-left enter-right exit-up exit-down exit-left exit-right enter-up2 enter-down2 enter-vertical enter-left2 enter-right2 enter-horizontal exit-up2 exit-down2 exit-left2 exit-right2 cross menu list list2 list3 exclamation question check cross2 plus minus percent chevron-up chevron-down chevron-left chevron-right chevrons-expand-vertical chevrons-expand-horizontal chevrons-contract-vertical chevrons-contract-horizontal arrow-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up-right arrows-merge arrows-split arrow-divert arrow-return expand contract expand2 contract2 arrow-up-circle arrow-down-circle arrow-left-circle arrow-right-circle chevron-up-circle chevron-down-circle chevron-left-circle chevron-right-circle link

Detaljerad information

 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Boarea: 75 m²
 • Areakälla: Kostnadskalkyl
 • Avgift: 3 811 kr / mån inkl värme, VA
 • Antal rum: 3
 • Våning: 5 av 5
 • Hiss: Ja

Pris: 7 150 000 Kr Fast pris

Mattias Lindqvist
Ansvarig mäklare

Mattias Lindqvist

Reg.Fastighetsmäklare
E-post: mattias.lindqvist@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 0708-400049

Anna Lindquist
Extra kontaktperson

Anna Lindquist

Fastighetsmäklare
E-post: anna@magnussonnyproduktion.se
Mobil: 070-5123751

Kontakta fastighetsmäklaren för visningstid.

Takvåning med två takterrasser

NY VISNINGSLÄGENHET! Nu kan ni se ett urval av färdiga lägenheter från första etappen i Södra Parken. OBS! Detta är ett 55+ boende.

Mycket tilltalande takvåning med två härliga takterrasser. Lägenheten har en stor och rymlig hall med bra förvaring och snyggt klinkergolv. Köket är ett exklusivt Vedum-kök med bänkskiva av Ölandsten och vitvaror från Siemens. Vackra plankliknande golv i ek. Sällskapsdel med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Från köket har man utgång till den ena terrassen och från vardagsrummet når man den stora terrassen om ca 20 kvm. Två sovrum med garderober och snyggt badrum med golvvärme och tvättfunktioner.

De fyra husen har fyra våningar och en indragen takvåning som kronan på verket. I den omedelbara omgivningen finns slottet, barockparken och det historiska arvet från Kungliga sjökrigsskolan, vilket återspeglas i sätten som husen är placerade och utformade på. Inflyttning kommer ske från kvartal 2 2021.

Arkitekturen är stringent och symmetrisk med strikt fönstersättning till förmån för ljuset. I slottet kan du koppla av eller umgås och njuta av maten från slottets restaurang. I den gamla Mässen intill Äppelträdgården kommer behandlingar mm erbjudas. Södra parken är ett 55+ boende för dig som eftersträvar ett lugnt sjönära boende i en aktiv miljö.

Läs mer om projektet på projektets hemsida:

www.nasbyslottspark.se

Fakta
 • Objekttyp: Bostadsrätt
 • Uppvärmning: Bergvärme/Sjövärme
 • Andel i föreningen: 2,2496 %
Ventilation
 • Ventilation: Mekanisk FTX
Energideklaration
 • Energideklaration: Ej utförd
Föreningens ekonomi
 • Tillåter föreningen juridisk person som köpare: Ej angiven
Övrigt
 • I fastigheterna finns det förråd till varje lägenhet
Närservice

Näsby Park erbjuder sina boende ett trevligt och välbesökt centrum med affärer, bank, husläkare, tandläkare, apotek, frisörer m.m. Dessutom finns caféer, restaurang och pizzeria. Täby Centrum är ett av Sveriges modernaste centrum och erbjuder en härlig blandning av butiker och ett stort utbud av restauranger och caféer. Dessutom finns all sorts service i form av livsmedelsbutiker, apotek, kemtvätt och Systembolaget. I Täby Centrum finns även biograf samt andra tjänster som bank, post och husläkarmottagning. Ett annat trevligt alternativ är Arninge Centrum som erbjuder ett stort affärsutbud.

Kommunikationer

Roslagsbanan med ändhållplats i Näsby Park tar dig till Stockholm Östra på 20 minuter. Busskommunikation till Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum där tunnelbanan ansluter. Buss 619 och 617 trafikerar Täby Centrum- Näsby Park. Även buss 618 trafikerar sträckan Danderyds Sjukhus-Näsby Park. Mycket goda kommunikationer.

Närområdet

Näsby Park är en attraktiv del av Täby Kommun med närhet till såväl naturområden som central bebyggelse. Här hittar man allt från nyrenoverat sekelskifte till nyproducerat. Utmärkande för området är dess närhet till vatten, vilket möjliggör att ta sig med båt till såväl stan som skärgården. Dessutom utgörs kustlinjen av fina promenadstråk, sandstrand, badbryggor och båtplatser. Under vinterhalvåret är de oändliga skridskostråken mycket populära. Näsby Slott är vackert beläget vid Näsbyviken. Tidigare låg här Sjökrigsskolan men idag används slottet som konferens- och festlokal och de omgivande byggnaderna hyrs ut. För den träningsintresserade finns Balance Gym i Näsby Park Centrum. Dessutom har Friskis & Svettis en fin anläggning med anslutning till Näsby Slott. Roslagsbanan har en av sina ändhållplatser i Näsby Park och med tåget nås stan på 20 minuter. Det finns även bra bussförbindelser till tunnelbana i Danderyd i rusningstid och nattetid. På några minuters bilavstånd ligger Djursholms golfbana och Altorps motionsspår. Du tar dig snabbt till Täby Centrum med buss, bil, cykel eller promenad. Det finns flera bra förskolor och skolor med olika inriktningar och pedagogik.

Övrigt

SKOLOR
Det finns flera bra förskolor och skolor i närområdet med olika inriktning och pedagogik. Kommunala skolor i området är Slottsparksskolan och Norskolan med årskurserna F-3, och Näsbyparksskolan med årskurserna F-9. Det finns även privata skolor, som bl a Spira skolan, åk F-9, i Näsby Park Centrum och Internationella Engelska Skolan, åk 4-9, i närheten. I Täby kommun finns det även flera gymnasieskolor.

Intresseanmälan

Instagram